< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LG OLED Kullanım, Kontrol ve Yardımlaşma Konusu (364. sayfa)
-
-
Öyle bir durum yok. Biz stremio indirmek için Almanya, İngiltere gibi ülkelerin LG hesabını alıp, bölgeyi o ülke yaptıktan sonra onunla oturup açabiliyoruz. Stremio indirip tekrar Türkiye'ye geçtikten sonra Türkiye hesabı da çalışıyor. VPN'e de gerek yok.
_____________________________ Feeling is Everything -
Hizmet bölgenizi değiştirecektiniz sadece. Boşuna uğraşmışsınız. Vpnlere gerek yok. Hangi hizmet bölgesine seçerseniz o ülkenin hesabıyla girebilirsiniz veya oluşturabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/162732468
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 1 Ocak 2026; 18:25:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
G serileri 5 sene.
Geçen ay kuruluma gelen herife sordum oda onayladı.
G serisi 5 sene
B, C 2 sene dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCraxy -- 1 Ocak 2026; 18:26:4 >
Giriş yapınca File sistem hatası verdi. Eğer bu hata ile karşılaşan olursa böyle çözdüm
hocam "söz uçar yazı kalır"...
bu konuyu ben de araştırdım. hiç bir yerde G5'in garantisinin 5 yıl olduğu (aslında 5 yıl da değil; 2 yıll full garanti+3 yıl işçilik hariç panel) YAZILI olarak belirtilmemiş. evet sorduğun zaman öyle diyen çok da, yarın birgün bişey olduğunda herkes çamura yatar. Burası Türkiye hocam. Servis sizi yanlış bilgilendirmiş, whatsapptaki arkadaş yanlış söylemiş, der çıkarlar. G5'e kadar web sitesinde yazardı bu durum. hatta g4 ve öncesi için için hala duruyor sitede. ama bu sene yazılı değil. kullanma kılavuzlarında da yazmıyor. TV kutusunun üzerinde yazılı mı ya da içinde dışında bir sticker vs var mı bilmiyorum. Varsa, sorun yok. ama yoksa, bence söylenenleri baz almamak lazım. LG Türkiye bu konuda yazılı bir taahhüt vermeliydi önceki yıllarda olduğu gibi. bilmiyorum. belki de vermiştir, ben görmemişimdir. G5 alanlar bilgilendirirse sevinirim ben de.
_____________________________ Computer: Macbook Air 2015 Home Cinema:LG 65B7V OLED TV-Samsung HT J4550 - Stereo:Lenco 3808 Turntable-Denon PMA720AE-Denon DCD720-Tascam CD200BT -Tascam 202MKVII-Onkyo 6130-Heco VictaPrime 702 Espresso
Misc:Cowon D2-Sony D-EJ1000 discman - Sony WH1000XM3S - Apple Airpods Pro - Jabra Elite 75t Active - Miband 4 - Apple Watch 6 Nike Series Silver 44 mm - Ipad 10.2 7th generation ve Ipad Air 5
-
@Burak_Keskin06 bu soruyu en iyi buraktan başka kimseye yanıtlayamaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba hocam ,
İyi forumlar soru neydi?_____________________________ Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi -
-
TR için ne Lg'nin resmi sayfasında ne de pdf lerde garantinin 5 yıl olduğu belirtilmemiş sözlü bir anlatımın hiçbir kıymeti yok, temkinli olmak gerek.
_____________________________ DH 2006 -
Orası öyle tabii. Burak daha iyi bilir
LG müşteri hizmetlerini aramak bu kadar mı zor yahu? Kaç gündür öyle mi böyle mi diye konuşuluyor. Ben C1 kullanıyorum. Geçen yıl aradım sordum G1'deki 5 yıl panel garantisi bizde var mı diye, hayır yok o G serine özel, C serisinde yok dedi.
Merak eden arayıp sorsun, G5 kullanıyorum bu hala geçerli mi diye.
_____________________________ Feeling is Everything -
Neden zor olsun ki mevzu o değil. Garantilik bir olayda telefonda yapılan açıklama dahil THH başvurusunda hiçbir önemi yok ya garanti belgesi yada resmi sitelerinde/pdf dökümanlarında yazılı olarak bu garantinin belirtilmiş olması gerekiyor. Sözlü beyanın hiçbir önemi yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH 2006 -
-
Bu işe yarar WhatsApp kaydı da nihayetinde yazılı bir belge mahiyetinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ DH 2006 -
Hocam G serilerinde 5 yıl garanti sadece paneline veriyor standart garantisi 2 yıldır.
5 yıl paneline verilen garanti süresinde 3 4 5 yılı herhangi bir sorun sıkıntı olursa eğer o anki şartlarda işçilik ücreti alınır.
_____________________________ Burak Keskin
Koç Pazarlama LG, SAMSUNG, SİEMENS yetkili bayisi -
dostlar c1 kumandam bozuldu kızılötesi mi bluetooth özellikli mi kumanda alınmalı ne diyorsunuz
_____________________________ Adanalı -
Kızılötesi al geç ya Bluetooth'lu bilmiyorum Normalde kızılötesi çıkmıyor mu kutudan ?
Ya Bu LG'nin kumandaları beş para etmez ya Mutfaktaki kumandayı tamir etmekten yoruldum yemin ederim en son amazon'dan 140 liraya aldım bir tane geçtim
Bozulmasından kastın tekerleği ise yedek parçası satılıyor, çözümü var.
Air mouse özelliğini kullanıyorsanız hem bluetooth hem de kızılötesi özelliği olan orijinal akıllı kumandasını alacaksınız. Kodu pil kapağının altındadır. Air mouse, tekerlek gibi kullanımı kolaylaştıran özelliklere çok da ihtiyacınız yoksa düz bir LG TV kumandası alabilirsiniz. Ayrıca USB dongle'ı olan çakma akıllı kumandalar da var; onların performansı nedir, bilemeyeceğim...
B9 sahibi olarak ben şahsen akıllı kumandasını beğenerek kullanıyorum. Ekran yansıtmada air mouse, tekerlek ve ok tuşları çok işe yarıyor. Tekerleği tutturan mafsalı zayıf yapmışlar bir de tuşların üzerindeki yazılar silinmeye çok müsait. Bendekinin tekerleği bozuldu YouTube videosuna bakarak kürdan ile tamir ettim aylardır sıkıntısız kullanıyorum. Burda da paylaşmıştım. Tuşlarıda ezbeledik artık, üzerindekilerin silinmesi çok sorun değil 🙂...
Umarım sonraki yıllarda kumandanın bu zayıf yönlerini geliştirmişlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 3 Ocak 2026; 20:2:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
birçok tuş zor basıyor yayı bozuk sanırım tam bilmiyorum agam
_____________________________ Adanalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt