|
lg uygulama listesinde geforce now yok mu? oyun için o yeterli değil mi? now da uzak pc ye bağlanıp oynanıyor çok atraksiyona girmeden kaliteli bir wifi ile çözümü pahalı ama kolay |
|

1 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
lg uygulama listesinde geforce now yok mu? oyun için o yeterli değil mi? now da uzak pc ye bağlanıp oynanıyor çok atraksiyona girmeden kaliteli bir wifi ile çözümü pahalı ama kolay |
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
|
amaç zaten güçlü ps ler ile sana oyun oynatmak değil miydi anlamı yokmuş o zaman gerçi internet altyapımızla oynanmayacağını tahmin ettiğim için hiç ilgilenmemiştim o işle 120 verse bile fiber olması lazım muhtemelen birde c1 lerin internet kapasitesi işlemciside önemli olacak sonra sırf geforce now ile bitmiyor. İlk hd tv ler çıktığında almıştım anteni taktık eee görüntü aynı sonra dediler hd yayın lazım, 3d çıktı aynı, 4k çıktı alıcı olmadan 4k yayını izleyemezsin dediler. Kısacası tek taraflı düşünüyoruz ama hep 2 ayaklı bu yayın ve internet işleri. |
|
|
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
65 C2 kullanıyordum. O kadar seviyordum ki televizyonumu, dayanamadım 77G5 e geçtim. C2 ile arasında bile o kadar fark var ki. Bu nasıl bir parlaklık. Resmen gözlerim kamaşıyor :) Oled care menüsündeki logo parlaklık olayını soracağım. Kötü bir tercüme var. Logo parlak olsun istemiyorum. Ayar düşük mü olacak yoksa yüksek mi? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 19 Ekim 2025; 10:57:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Odadaki prizler genelde sigorta kutusu içinde 1 adet 16A sigortaya bağlıdır. Akım korumalı prizlerde genelde16A destekler. Bağladığınız cihazlar toplamı 16 Amperi geçiyorsa zaten sınırı aşmış oluyorsunuz. 1 prizi bu kadar çoklamak iyi değil. |
|
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|