|
Üstat ne müsaadesi, tabi ki paylaşabilirsiniz. İyi seyirler |
|

2 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Üstat ne müsaadesi, tabi ki paylaşabilirsiniz. İyi seyirler |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murtey -- 6 Mart 2025; 0:28:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Merhabalar, uzun zamandir stremio kullaniyorum ancak son 1-2 aydir stremioda sorun yasiyorum. Herhangi bir dizi film vs actigimda yuklenmiyor. Televizyonu kapatip fisten cekip tekrar takiyorum ondan sonra duzeliyor. Stremio cache problemi gibi ancak herhangi bir sonuca varamadim. Redditte de arastirdim ancak bu problemi yasayan pek yok gibi. Ocak ayinda stremio guncellendikten sonra yasamaya basladigimi dusunuyorum, oncesinde boyle bir problem yasamiyordum. Buna benzer sorun yasayan var mi? |
|
Ben hala eski sürümü kullanıyorum ve sorun yaşamıyorum. Böyle bir sorun olursa diye elektronikteki altın kuralı takip ediyorum. "Çalışıyorsa kurcalama" PC'deki güncel sürümde de bir çok sorun vardı eski sürüme döndüm. |
|
|
|
WebOS'da eski sürüme dönme diye bir seçenek yok diye biliyorum. Türkiye mağazasında olmadığı için benim gibi diğer ülke mağazalarından kuranlar güncelleme almıyorlar. Sanırım bizi kurtaran da bu oldu. |
|
Ben Stremio'yu LG TV'ye daha bu sabah yeni yükledim. Dolayısı ile güncellenmiş versiyondur diye düşünüyorum. Bende herhangi bir problem yok. Diziler filmler sorunsuz yükleniyor ve oynuyor. |
|
Hangi surumunu yuklediniz ve birkac gun-bir hafta sonra yine haber edebilir misiniz? 1 gun duzgun izliyorum, ertesi gun ya da 2-3 gun sonra bu sekilde splash ekraninda donup kaliyor. Ancak televizyonu fisten sokup tekrar takinca duzeliyor. Bu esnada bilgisayardan sorunsuz bir sekilde izleyebiliyorum. Yani ya televizyon cache ya da stremio cache'te sorun var gibi. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banquop -- 10 Mart 2025; 12:45:40 > |
|
|
Bendeki 1.3.0 olması lazım. Yazın ortalarında yüklemiştim. |
|
Hocam filmbol sitesine girdiğinizde ücretli üyelik durumunda oluyor. Sitede her şey ayrıntılı anlatılıyor zaten. İster indirin ister uygulamayı tv ye yükleyin dizi film hepsi var. Bi bakın derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|