< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

|
Hocam YouTube da da aynı, disneyden film izledim o da aynı. Böyle bi şey eksik gibi. Forumda da okumuştum şöyle ayar yaptım iyi oldu diyenleri. Bi bilen vardır diye arıyorum ... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV eski model olduğu ve Netflix yazısı kırmızı olduğu için normal (kırmızı renk OLED'in en büyük düşmanıdır, piksellerin ömründen en hızlı bu renk yer çünkü). Tabii Netflix'in ne kadar çok açıldığına da bağlı. OLED'de burn-in kümülatif çünkü. Aynı logo her gün yarım saat olmak üzere 30 gün de gösterilse ya da bir gün içerisinde 15 saat aralıksız da gösterilse pikseller aynı oranda yorulmuş oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Telefon: Samsung Galaxy Note 10 plus SM-N975F Şebeke: Vodafone Yazılım: Andr. 12 Official ROM Ultrabook: Samsung Ativ Smart PC Pro XE700T1C-H02TR Win10 TV: 55 inç LG OLED 55B9PLA Smart TV Soundbar: Samsung Soundbar HW-Q990D Oyun Konsolu: Xbox Series X 1 TB Fotoğraf Makinesi: Canon EOS 70D (Canon 18-135mm f:3.5-5.6 IS STM, 10-18mm f:4.5-5.6 IS STM, 50mm f:1.8 STM Lens)
|
|
Hocam dediğiniz gibi galeriden baktım bir kaç 4 k video ve resim. Çözünürlük daha iyi geldi. Ancak bu vertical banding sorunu moralimi bozdu. Daha TV yi yeni aldım. Oled55a26la modeli. 14 günlük süreç dolmadı. İade edeceğim ama fiyatlar arttı tekrar TV almam da zor olacak. 🥴 Onerdiginiz oled tv var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 13 Aralık 2022; 23:10:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam bende pc icin 42 inc olanı aldım ekran kısılması oluyormu nedir son durum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam direkt iade edip c serisi almayı deneyeceğim. Burak bey de c serisi önermişti ama bütçe yetmiyor diye bunu almıştım. En iyisi c serisi almak olacak sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bahsettiğim TPC ayarı zaten bu söylediğiniz oluyor dediklerimi yaparsanız evet özellikle sabit, durağan görüntü ve oyun yani kısaca tüm görüntü bazlı işlemlerde parlaklık oto kafasına göre düşüş yaşamaz. GSR ise dokunulmasın çünkü tv'nin en büyük düşmanı logo yanıkları bu bize lazım; kaparsanız video bazlı yaşanan bazı artifacts sorunları düzelir şahsen bunlar çok rahatsız edici değil. Tv'de ayrıca enerji tasarrufunu kapayın genel tv yayınlarında canlı takılın ses gelişmiş ''Al ses'' olabilir ama oyun oynarken ses kısmı oyun moduna geçsin çünkü gelişmiş ses aktif ise çevre ve müzik kısmı coşmakta ve konuşmalar sapıtıyor. Game mode malum tv'yi baya karartıyor karanlık ve gece oyun deneyimi için şahsen daha makul ama sabah oyun takılan biri iseniz biraz rahatsız edebilir ama sadece biraz karatma ekliyor detaylarda kayıp yaşamazsınız. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
@rambocuk Testleri en iyi siz deneyim edersiniz bir sıkıntı görmemiş iseniz gerisi önemsiz. Panel zaten yeni çıkmış diğer konuda ki koda göre WBE hayırlı olsun. |
Sol tarafta siyah laşma var. Uneven uniformity. Konumun ilk sayfasındaki işkence testini yapın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
MSI Z690 Unify-X| Intel i9 14900KF SP104 Godbin |MSI Suprim Liquid X 4090 + Phanteks T30-12| 2x24GB Corsair Dominator Titanium 7800mhz | HAVN HS420 | MSI Ai1300P | Corsair MP600 PRO XT 1TB|Corsair Titan RX 360 | Gaming Gears Entertainment Setup LG 48 C5 OLED | Dualsense Midnight Black Controller | Ipad Pro 12.9 M2|Airpods Pro 2 |Apple Watch Series 8 45mm, iPhone 15 Pro Natural Titanium Creator of Antec 1200 SuSeSi 2009-2011 | StreaMRoLLeR AC Origins Theme | StreaMRoLLeR Nature Theme Setup2023 | Best Lego Adventurers Collection in Turkiye |
|
Hocam bugün baktığımda çizgiler kaybolmuştu. Bu bir gelip bir gider mi ? İade ile de uğraşmak istemiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|