< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
LG OLED G3 TV (2023) ANAKONU (10. sayfa)
-
-
Çok teşekkür ederim hocam. Ses sistemi konusunda daha çok Amerikan markalarını beğeniyorum. Yine de sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. Oled tv leri temizlemek için hangi tv spreyini kullanıyorsunuz. Yeni sprey almam lazım.
-
Nemli bezle silin , icme suyu olsun su..Kirecli su iz birakabiliyor. Iyice sıkın fiber bezi, az nemli kalsin..
Avforums un incelemesi geldi:
https://www.avforums.com/reviews/lg-g3-oled55g3-mla-oled-evo-tv-review.20853/
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Valla hocam ben 2018 yılında Lg C7 Oled tv almıştım. Yanında tv silme bezi ve sprey vermişlerdi. Spreyi ekrana sıkıp hep öyle siliyordum. Şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Yeni oled tv lerde sprey yasaklanmış ise onu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KonsolMania -- 6 Haziran 2023; 13:50:53 > -
Geçen gün 46binken almak lazımdı.
55” ve 65” olanı ne kadardı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen hafta "Mediamarktta tvlerde indirim var. 55g3 46750 TL, 65g3 66300 TL." yazılmıştı.
-
Anladım. Tekrar olur belki. G3 modelini ayaklı kullanmak istersek çözüm var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kutu içinden çıkmıyor. Ayrıca bir aparat almanız gerekiyor.
-
Hocam G serisinin olayı duvara monte etmek zaten bunun için tasarlandı ve kutunun içinden ona özel askı aparatı çıkar. TV ünitesinin üzerine koyacaksanız C serisi almanız gerek.
-
C3'te MLA panel yok, eski teknoloji parlaklığı düşük panel kullanılıyor.
-
Burak Bey merhaba,
Lg 65 G3'ün şu an fiyatı nedir acaba?
-
Merhaba hocam,
74.000 TL -
Burak bey merhaba,
Onceki mesajlarda 77 inch g serisi gelecek diye belirtmissiniz,yalniz lg nin internet sitesinde sadece 65 e kadar var tanitimda,kesin gelecek mi?
En önemli sorunda lg nin orjinal standi geldi mi sizde var mi?Heryere baktim bulamadim,benim gibi duvara asmak istemeyenler icin stand i sart,bilgi verirseniz cok sevinirim.
Birde yeriniz hala ankara da mi?oyle ise kargolama isini nasil yapiyorsunuz malum kutular dev gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X