Şimdi Ara

LG OLED 55EG920 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
9
Favori
33.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Allaha Şükür Davamız bitti. Davamın kabulü ile Tv nin LG firmasına iadesine 8.900 Tl.nin dava tarihinden itibaren yasal faizinin davalıdan alınarak davacıya verilmesine karar verildi. Ayrıca dava masraflarınında davacıya verilmesi konusu kararda belirtileceği sonucu çıkmıştır. LG Firması yine katılmadı mazeret dilekçesi vererek davayı uzatma derdine düştü. mahkeme bugüne kadar hiç bir davaya katılmadığı tüm celselerde mazeret dilekçesi verdiği bunun yargılamayı uzattığı gözetilerek mazeretinin reddine karar verdi. Adalete güvendik ve sığındık. Ayrıca LG firmasını bu utanmazlık boyutundaki tavrı nedeniyle kınıyor ve nefret ediyorum. Elinize ne geçti LG, haklı davamı siz çözseydinizde burdan size teşekkür etseydik. Tekrar alacağımız tv LG olsaydı iyi olmazmıydı. Ne kadar müşteri kaçırdığınızın farkındamısınız. LG firmasının suçu yok o bir tabela türküyede o firmayı yönetenler aciz ve ahlaksız. korenin yerinde olsam bunların hepsini kapının önüne koyarım. Şimdi hem TV yi geri alacanız Parayı yasal faiziyle geri ödüyeceniz. Mahkeme masraflarını karşılıyacaksınız hemde avukata vekalet ücreti ödüyeceksiniz. hemde bu sebepten dolayı yüzlerce kişi bu tv yi almaktan vazgeçti. aciz yeteneksiz yöneticiler kurumu böyle yönetirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 22 Aralık 2016; 11:38:29 >




  • Bu konuda bana destek olan moral veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. LG şakşakçıları şimdi ne diyecek onuda merak ediyor ayrıca haklı olduğum halde beni haksız gösterme çabasında olan arkadaşlarıda kınıyorum.
  • Hocam sizin adınıza sevindim adalet yerini buldu. Yaşamış olduğunuz sıkıntıları olan kullanıcılar için mükemmel haber, davayı emsal göstererek onlarda kazanacaklar...
  • hayırlı olsun hocam sizin adınıza çok sevindim çok uğraştınız ama en sonunda adalet yerini buldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tema59 -- 22 Aralık 2016; 12:21:19 >
  • Hayırlı olsun. Gereksiz yere bu kadat uzadı aslında ben hakim olsam ekranı ve ilk bilirkişi raparonu gorur gormez davayı bitirirdim.
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    maalesef tüketici mahkemeleri davayı çok uzatıyorlar. aslında bilirkişi ayıplı mal olduğunu değişim yapılması gerektiğini raporladığı halde. bu kadar uzadı. buna bir çözüm bulunması gerek.
  • sorunun birini çözdük esas sorun bundan sonra. hangi tv yi almak lazım. yardıma ihtiyacım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzb

    sorunun birini çözdük esas sorun bundan sonra. hangi tv yi almak lazım. yardıma ihtiyacım var.

    hocam pek seçenek yok malesef :(

    LG OLED paneli kullanan Arçelik OLED leri bir deneyin isterseniz ?
  • Cnrps C kullanıcısına yanıt
    onuda düşündüm ama pek bir şey farketmiyecek galiba. böyle bir sorun çıkarsa değişim garantisi verirse olabilir. başka cesaret gerekir.
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Kardesim benim oled oleddir arcelikde olsa oled alinmaz henuz oledler sıkıntılı cihazlar alabileceginiz en iyi cihaz 55ks9500 dur bende 8500 var gercekten cok guzel alacak gucunuz var 9500 alın derim oled tekrat başinızı agritabilie

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta belki kızcaksın ama ben olsam 2016 model lg oled alırdım. Ben eg 960v almıştım dikey şerit çıkınca deişimle 920v aldım (ocak 2016 uretimi) agustostan beri kullanıyprum skıntı yok. Goruntu yapısması falan yok.
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Haydi gözünüz aydın, hayırlı olsun.

    Haklı davanızı başından beri takip eden ve ara ara mesajlarımla destek de veren birisi olarak dayavı kendim kazanmış gibi sevindim. Davayı kaybetmelerinden doğan 10-20 bin lira para kaybı onlar için hiç bir şey olsa da, kaybettikleri itibar ve güven kaybı milyonlar değerinde.

    Biliyoruz ki bu forumda A'dan Z'ye tüm firmaların bolca çalışanı mevcut, Umarım bu davadan hepsi kendi adına dersler çıkarıyorlardır.

    Tekrar hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riddle of Steel -- 22 Aralık 2016; 19:40:3 >
  • kaju waffle K kullanıcısına yanıt
    LG güvenim yok belki haklısınız ama aynı sorunlarla karşılaşma ihtimalim var. yine 1 sene mahkemelerde uğraşamam
  • Gözünüz aydın hocam ben sizin yazınız öncesi düşnüyordum vazgeçtim OLED'den.

    Samsung 60KS8000 SUHD aldım çok memnunum, tavsiye ederim. Youtube HDR de geldi bu segmente.
  • eozen81 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. önerinizi dikkate alacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzb

    Allaha Şükür Davamız bitti. Davamın kabulü ile Tv nin LG firmasına iadesine 8.900 Tl.nin dava tarihinden itibaren yasal faizinin davalıdan alınarak davacıya verilmesine karar verildi. Ayrıca dava masraflarınında davacıya verilmesi konusu kararda belirtileceği sonucu çıkmıştır. LG Firması yine katılmadı mazeret dilekçesi vererek davayı uzatma derdine düştü. mahkeme bugüne kadar hiç bir davaya katılmadığı tüm celselerde mazeret dilekçesi verdiği bunun yargılamayı uzattığı gözetilerek mazeretinin reddine karar verdi. Adalete güvendik ve sığındık. Ayrıca LG firmasını bu utanmazlık boyutundaki tavrı nedeniyle kınıyor ve nefret ediyorum. Elinize ne geçti LG, haklı davamı siz çözseydinizde burdan size teşekkür etseydik. Tekrar alacağımız tv LG olsaydı iyi olmazmıydı. Ne kadar müşteri kaçırdığınızın farkındamısınız. LG firmasının suçu yok o bir tabela türküyede o firmayı yönetenler aciz ve ahlaksız. korenin yerinde olsam bunların hepsini kapının önüne koyarım. Şimdi hem TV yi geri alacanız Parayı yasal faiziyle geri ödüyeceniz. Mahkeme masraflarını karşılıyacaksınız hemde avukata vekalet ücreti ödüyeceksiniz. hemde bu sebepten dolayı yüzlerce kişi bu tv yi almaktan vazgeçti. aciz yeteneksiz yöneticiler kurumu böyle yönetirler.

    gözün aydın sevindim adına

    Şimdi sana Drect-Led, VA panel, native 100 Hz, Tv,mi alalım yoksa ben oled,den vzgeçmem gözüm o siyaha alıştı led panel beni kurtarmazmı diyorsun, sana önerilerim olucak ,bende eg910v kullanıcısıyım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 23 Aralık 2016; 1:55:18 >




  • Sorunsuz tabiiki yine şansa kalmış samsung 60ks8000 olabilir şu anda alınacak başka panelde yok zaten
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım.oled tv lerden görüntü konusunda bir şikayetim olamaz. Ama şu an logo yapışma sorunu olduğu sürece alınmaz. bu sorun olmasa düşünmeden alırım. Ama LG olmamak şartıyla. diğer altarnatif nedir onu araştırıyorum. oled leri şimdilik düşünmüyorum. Sorunlar tamamen bittikten sonra geleceğin teknolojisi diyebiliriz.
  • SAMSUNG 60 KS8000 - SONY XD94 4K HDR ve Android TV arasında gidip geliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzb -- 23 Aralık 2016; 15:56:18 >
  • hzb H kullanıcısına yanıt
    Ks9500 al dostum sont bulasma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.