Hocam piyasada TV olarak oyun-VRR açısından LG OLED'lerden iyisi yok. Sony OLED'lerde VRR input lag durumu daha kötü. Bu konuyu kafanıza takmayın derim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (99. sayfa)

-
-
-
Hocam VRR flicker durumu near-black diye tabir edilen karanlık mekânkarda ortaya çıkıyor. Öbür türlü gündüz diyelim mesela flicker falan yok. Karanlık alanları rötüşle seçeneği near-black flickering için kullanılabiliyor. Etkisi bu ayarla biraz daha azalıyor. Aklınızda başka hangi model var bilmiyorum ama marka fark etmeksizin tüm OLED'lerde bu sorun mevcut maalesef (QD-OLED dahil).
Kendi 42C2'mden deneyimlerimi aktaracak olursam beni çok rahatsız eden bir durum değil bu. Zaten flicker olduğu durumlar da çok nadir. Sürekli olarak gördüğünüz bir durum değil kesinlikle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladim hocam teşekkür ederim cevabınız için. Sony x900h kullanıyorum ps5 ile. Ama yeni nesil bir çok özelliği desteklemedigini fark ettim. Lg c2 42 modeli cazip gelmeye basladi. Fiyatlar daha da yukselmeden alsam mı diye düşünmeye başladım. Ps5de vrr özelliği bazı oyunları üst düzeye çıkarıyor. O yüzden vrr önemli.
Demek vrr flicker çok rahatsız edici değil diyorsunuz. Tamamen karanlıkta oynamayı planlıyorum. Vrr lag da oyun deneyimini çok olumsuz etkilemiyor sanırım.
Peki 42 inçlik model hakkında bilginiz var mı? Eski panel teknolojisini kullaniyor diyorlardi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam karanlık mekân derken oyunların geçtiği mekânı kastetmiştim.
Eski tip panel mevzusu artık önem arz etmiyor diyebiliriz. Benim 31 Temmuz'da aldığım 42C2 WBE panel. Artık stokta olan modellerin WBE olması lazım
-
Anladim hocam. Peki oyun deneyimi açısından ciddi fark yaratır mi bu tvye geçmek? Sizin deneyiminiz nasil
Ben 23" 1080p TN bir monitörden bu TV'ye geçtiğim için sizin yaşayacağınız geçişe dair bir yorumda bulunamam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morfevzi -- 28 Eylül 2022; 20:2:55 > -
opet puanları yüklenen var mı uygulamadan mi takip ediyoruz puanların yüklenip yüklenmedigini görmek icin
-
-
Beb favori listesi oluşturarak çözdüm bu durumu
Bugün Burak Bey'i mağazada ziyaret edip 42C2 siparişi verdim. Cumartesi kurulacak. OLED dünyasına ufak bir giriş yaptık bakalım.
-
Çok uğraştırıcı Bi çözüm ya daha basit çözüm yok mu acaba
Kanalları tkgs ile yüklemişseniz düzenlenmiyor ama elle taratırsanız düzenlenmesi lazım
Merhaba arkadaşlar sony kd9505 tv kullanıyordum ancak ledi bozulmuş komple panel değişmesi lazım diye 15k para istedi servis. Yaptırmaktansa tv yi yenilerim dedim. 55'' tv bakıyorum. Qledler ile lg oled arasında kaldım. qn90b 24k, qn95b 27k, lg g2 oled 30k civarı fiyatı var. Oled yanığı korkusu var ama g2 olede 5 yıl garanti var dediler. olede mi kayayım yoksa qled mi olsun bi türlü seçemiyorum. 90b ile 95b arasında ses dışında fark yok gibi geldi. Kullanım daha çok film ve maç için istiyorum. Çocuklar da çizgifilm kanalı açar. Tv konusunda tavsiyeniz olur mu
-
Burak bey sağolsun 42 c2 yeni panel olandan satın aldım. Teşekkür ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın
Ben uygulama üzerinden takip ediyorum. Gelen birşey yok henüz☹
Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
55C2 fiyat sormak için İzmir’deki bütün LG bayilerini aradım. Hiçbiri açmadı. LG bayilerinde güncel 55c2 fiyatını öğrenmem gerekiyor bilgisi olan paylaşabilir mi? Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selamlar, monitor olarak kullanmak istediğim bir ürün arıyorum.
LG C2 42” mi tavsiye edersiniz,
Samsung Odyssey G8 neo mu,
Yoksa LG’nin yeni çıkaracağı söylenilen 144Hz - 32” - QD-OLED monitorleri mi bekle dersiniz ? (1 sene sonra demek bu en kısa haliyle).
Aklımdaki tek soru işareti C2’nin parlaklığı. QD-Oled’e göre veya Samsung G8’e göre çok sönük kaldığı yazılmış birkaç yerde. Yorumu olan varsa okumak isterim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X