Şimdi Ara

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.074
Cevap
171
Favori
312.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

42C2 monitör olarak ofis kullanımında otomatik ışık azaltma konusuna değinilmiş. Doküman kullanımında genelde arka fon parlak beyaz olduğundan parlaklık azaltma devreye giriyor. Ama genel yorumlar sizin de bahsettiğiniz üzere oldukça başarılı olduğu yönünde.

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam alacak olursam zaten direk sizden. Ankara'dayım. Mağazada da bir ziyaret edeceğim kısmetse.

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam beklerim herzaman

• LG OLED83G26 15 adet stok geldi, düşünen varsa yardımcı olurum.

ANKARA KEYVAN ACRUX BEYTEPE LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI

MAĞAZA MÜD.

BURAK KESKİN

0506 620 31 32

FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• iceman_54 kullanıcısına yanıt

Hocam bu ölü piksel olayi, benim basimda da var . Bir türlü kurtulamadim.Gerçekten kusursuz teknoloji ya yok ,yada Turkiyeye gelen urunler de bir kalite kontrol kayirmasi var, atiyorum 1 ve 3 ölü piksel varsa, Türkiye ye ve bizim gibi 2. Dünya ülkelerinin bandina montajlanmak ve gönderilmek üzere ayriliyor. Ama.bunu sadece lg yapmiyor sony de samsung vs gibi markalar da yapiyor ( insanlar bilinçsiz ve hukuksal alt yapi zayif ( firmalar at kosturuyor,

Burada Burak beyin bir sucu yok onu tenzi ederek soyluyorum bunlari, Burak hocam, dünya iyisi bir insan, kesinlikle elinden geleni yapiyor, distirubitör firma ne gonderiyorsa ulkeye, onu bizlere gonderiyor

Yurt disinda forumlara bakinca bu denli, ölü piksel hatasi ve vakasi yok , görunmuyor.

Ayrica sizin ölu pikseli inceledim, bir kereye mahsus ,manuel piksel yenileme calistirip denemenizde fayda olabilir, ama tabi yeni bir urun piksel yenileme yapmak, size kalmis bir sey.

Servis ve gel git, kargo vs gibi, islemlerden belki kurtulursunuz . Duzelirse bir umut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @StreamRolleR

Hocam merhaba, Sizden bir konuda yardım isteyeceğim. Daha öncede yazdım ama gruptan cevap alamadım. Ben geçen sene 77G1 alacaktım ama biraz zaman geçince bekleyip 2022 model LG G2 alırım demiştim. Şimdi 77” olanlara bakınca 25-30k TL yaklaşık arada fark var. 77c2 ile de 12k TL gibi bir fark var. Sizce bu paraya değecek bir değişiklik var mı yoksa LG G1 alıp uzunca bir süre TV olayını kapatmalı mıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Benim gibi arada kalan kişiler vardır diye düşünüyorum. Teşekkürler

• tayfa__ T kullanıcısına yanıt

Ben de çok araştırdım; bu meblağlara değecek bir fark yok; o yüzden ben de 65G1 aldım hocam. O bütçe ile kendinizi mutlu edecek başka birşey alabilir, yatırım yapabilirsiniz LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] 

• tayfa__ T kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam

G2 deki farkları yazayım

1- WiFi 6 var

2- EX panel var. 1200nit

3) Karbon fiber şase. Çok hafif

4)Black Crush problemi yok

5) Ses tanıma,menü geçişleri çok daha iyi

6) AI destekli pixel refresh var. İzlediğiniz content e göre

EN ÖNEMLİSİDE LG Premium 5 YIL Burn IN garantisi var. ( Burak hocanın, vs sattığı sigorta daha kapsamlı ama ). Bu LG tarafından sadece burn in için verilmiş. Geçen Yıl G1 içinde verdiler ama ülkemizde yoktu.

77 satılması çok zor bir model,2.elde almışken en iyisi olsun diyip alın. 2 aya 10k daha artar bu siyaset ve politika ile

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

Aynisini dusunuyorum ve dusundum. 2-3-5 olu piksel cikan panelleri ayiriyor olabilirler gsmh si eu ya ya da gelismis ulkelere nazaran az olanlara. Bunu ciddi ciddi dusunuyorum artik. Ve piksel yenileme de yaptim dunaksam keske duzelse de birsuru ugrasmasam diye ama gitmedi korolasica. Bundan sinra ya degisim ya ucret iade yoksa icime sinmeyecek

• iceman_54 kullanıcısına yanıt

2021 yılı için böyle bir ayrım yoktu. Ürünler Polonya üretim EU REGION depodan geliyordu

2022 ürünler büyük ihtimal EMEA bölgesi için yapılmış TV ler. Kumanda üzerinde Arapça yazı var. EU REGION da orada LG Centre gibi birşey yazıyor

Panellerde QC problemleri normaldir. Ben samsung crg90 ÇÖP QC li monitörü 5x kere değiştirdim. Stuck pixel- içinde obje-vs kir vardı.

• oup59 kullanıcısına yanıt

hocam sen 32" 2k monitör kullanıyorsun. bence 42" C2'yi görünce beynin yanar senin :)

ufak gelmesi biraz da çözünürlüğün düşük olduğu için olabilir. 2k'da 27 son durak.

bence 32" mükemmel boyut monitör için. 32" oled olsa hemen alırım. hatta 27" oled olsa onu da koşarım. ancak henüz böyle ürünler yok. o yüzden 32" çıkana kadar 42" tek çare.

42" biraz büyük tabi, farklı bir deneyim. yine de daha önce yazdığım gibi tv'yi monitör olarak kullanmanın bazı dertleri var. onlara hazırlıklı ol. işte ekranın dimleşmesi gibi, bazen saçmalayıp seni pc'ye hard reset atmaya zorlaması gibi, ekranda nadiren çıkan glitch'ler gibi filan. kusursuz bir deneyim bekleme yani.

• Cimbu C kullanıcısına yanıt

Çözünürlük 4K olsa elbette daha iyi olurdu ama genel olarak çözünürlükten yana pek bir şikayetim yok. Monitörden memnunum. 4K olan FI32U modeli de var ama onun da fiyatı 18-19K civarı. Bu fiyata çıkınca 42C2 radarıma girdi.Ebat olarak 42 inch hep aklımda idi zaten.

Eskiden 21:9 cihazlar da kullandığımdan dolayı 38 inch modellere de baktım ama fiyatları çok arttı (30K). Yeni gelen QD-OLED monitörlerin de ilk modelleri 34 inch. QD-OLED 38 inch de gelecektir muhtemelen. Ama fiyatı ne olur bilmiyorum.

Monitör olarak 43 inch VA seçenekler de vardı. Ama uzun süredir IPS monitörler kullanıyorum. Arada bir kez VA panelli monitöre geçmiştirm ve çok kısa sürede tekrar IPS'e döndüm.

OLED panelli güncel model de çıktığından bir değerlendirmeye aldım. Elbette eksileri de olacaktır. Sonuçta TV olarak üretilmiş bir cihaz ama monitörler ile TV'ler arasında birçok kategoride özellikler birleşmeye/denkleşeye doğru gidiyor. Biraz bakını durum değerlendirmesi yapacağım şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 7 Haziran 2022; 17:22:37 >

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt

Aynen remote ta arabic harfler var. Dediginiz olayi 2021 de yapip da 2022 de yapmamalarinin sebebini merak ettim. Bu arada servis bakmaya bugun gelmedi, bu zamanlar aleyhime isliyor mu?

• @Burak_Keskin06
    Burak beyin yardimlari ile bende 65g2 almış oldum...kendisine çok teşekkür ederim...

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Burak beyin yardimlari ile bende 65g2 almış oldum...kendisine çok teşekkür ederim

• taperon T kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın, yarın çıkışı oluyor bilginiz olsun.

LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 7 Haziran 2022; 20:36:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayirli olsun guzel gunlerde kullanmanizi dilerim

Hayırlı olsun iyi seçim iyi günlerde kullanın.LG 2022 MODEL OLED TV'ler [A2/B2/CS/C2/G2/Z2] [ANA KONU] 

• Maviyıldızınoğlu kullanıcısına yanıt

Net olarak alttaki TV'lerin rengi daha iyi. Sadece sol üst ve alttaki tv yakın performanslı gibi. Alttakiler sony ve sağ taraftaki zannediyor A90J? Yanılıyor muyum hocam?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.