Bir süre önce üst seviye telefonlarında Nvidia'nın Tegra 2 platformuna yer vereceğini açıklayan LG, ilk modeli için hazırlık çalışmalarında sona yaklaşıyor. Optimus serisi altında sunulması beklenen yeni telefon, 4-inç büyüklüğündeki ekranı ve 1080p video kaydedebilen 8 MP çözünürlüğündeki kamerasıyla dikkat çekiyor.
Nvidia'nın, Cortex-A9 mimarisini temel alan çift çekirdekli Tegra 2 platformuyla gelişmiş 3D grafik ve video oynatma yeteneklerine sahip olacağı belirtilen telefonun detaylı özellikleri hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor ancak 1500 mAh kapasiteli pil ile sunulacağı belirtiliyor. Android 2.2 veya 2.3 ile gelmesi beklenen telefon, 2011 başında satışa sunulacak.
buda benchmark score u:
1911 rakami gozunuze kucuk gorunmesin.benchmark score u android 2.1 de alinmis.yani mevcut android 2.1 li cihazla kiyaslamak gerekirse alt siralardaki nexus one i htc desire i baz alin.yaklasik 3 kat daha fazla bir performans ve dual core.sabirsizlikla bekliyorum bu tegra 2 li cihazlari.
Özellik olarak çok iyi, tasarım da fena değil fiyat 1500 den aşşağı olmaz gibi duruyor...
1500 mah pil hmmm. pil süresini merakettim. umarım htc sense gibi olur menusu...
süper cihaz olacak gerçekten ama boyut büyük olacak belli, yinede ilerde bi tegra denemesi yapacaz artık...
lg android telefonlarda ekranın etrafında çok boşluk bırakıyor bu yüzden piyasadaki en iyi androidleri yapsa bile bu huyundan vazgeçmedikçe lg almam
quote:
Orijinalden alıntı: wentworthscofield
lg android telefonlarda ekranın etrafında çok boşluk bırakıyor bu yüzden piyasadaki en iyi androidleri yapsa bile bu huyundan vazgeçmedikçe lg almam
Hocam bıraksa ne olucak sanki iphonede o dediğin az mı hem 4" ekran var daha ne olsun...
Hocam bıraksa ne olucak sanki iphonede o dediğin az mı hem 4" ekran var daha ne olsun...
beni çok rahatsız ediyor ekran küçücükmüş gibi görünüyor tek isteğim orantılı olarak boşluk bırakmaları çok abartıyorlar
Arkadaşa katiliyorum bakınız htc HD2,HD7 vs.., adamlar max. ekran minimum boşluk kullanıyor fakat minimum batarya(1230MAH - 1350MAH) kullanıyorlar. Samsungla, iphone LG gibi ekranın etrafında boşluk bırakıyorlar o yüzden beni deli ediyorlar.
tegra2 destekleyecek ve donanımı sonuna kadar kullanabilecek bir uygulama yada oyun var mı ki???
quote:
Orijinalden alıntı: Batuist tegra2 destekleyecek ve donanımı sonuna kadar kullanabilecek bir uygulama yada oyun var mı ki???
Mevcut uygulamalar Tegra 2'nin çok altında. Şu an Tegra 2'yi sonuna kadar kullanabilecek uygulama yok bildiğim kadarıyla. Android 2.3'te HW Acc. desteği varsa bu cihaz ARM Cortex A9 ile uçar.
Ben de uyuz oluyorum. Telefonun ekranı 4.0" ama sanki 4.3" gibi geniş duruyor. Kesinlikle ben HTC den başka telefon düşünmem bu saatten sonra.
Adi Lg
lg önce kıçına don alsın :D
Bu telefonu bu tasarımla Samsung üretecekti sanki.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: thorismund
quote:
beni çok rahatsız ediyor ekran küçücükmüş gibi görünüyor tek isteğim orantılı olarak boşluk bırakmaları çok abartıyorlar
O zaman sen HTC alıcaksın :D ben de hastayım hTClerin ekranlarına...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme