Şimdi Ara

Lg Nexus 4 den şikayeti olan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
0
Favori
5.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

1000-1200 seviyesinde bundan daha iyi bir cihaz bulamazsin bu kadar net.

Baska soruya gerek yok herhalde.

+1905

http://www.n11.com/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon-P12442717 1050 TL.

Geçen kliksa 999 tlye sattı. Worldpuanla 900 e geliyordu.

Fiyatına kıyasla piyasanın en kral telefonu.

Ayrıca arka kapak cam ama 350-400 tl vermek için arkalı önlü kırman lazım

Arka taraf 100 tl ön taraf 250 tl.

Lg ekran üreticisi olduğu için muadili bir çok cihazdan daha az para ödersin bu durumlarda.

Ses ve kamera kötü yada iyi değil derler. Çünkü diğer özellikleri çok çok iyi olunca bunlar kusurmuş gibi geliyor

Nexus candır can

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebaboli -- 15 Temmuz 2013; 4:18:18 >

• Nexus İyi hoş hatta suan ondan yazıyorum.kamerası biraz vasat ve saf android arayüzü kullanıyor.yani performans cok İyi ama görsellik eksik biraz.programlarla tema atılıyor ama menü arka planı simsiyah.acılır acılmaz menuye gir ama en ufak bir kasıntı yok.diğer bir sıkıntıda ekranın altında büyük bir boşluk var bu geri tusu falan.tuş simgeler icin fazla bosluk bırakmışlar.bence alınabilir hala.zira google olması anroid 5 belki 6.0 ı bile gorebiliriz.4.2.2 çıkar çıkmaz gelmişti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara g guvenme kardesim bem bir hafta arastirdimda aldim eline alinca verdigi his seni tatmin edecektir arkasi gorilla glaas ayrica ses cikisi guzel philips ten 50 tlue aldgim kulaktikta bassta bir sikinti yok.isinma konusunda evet biraz isiniyor ama camin etkisi var ve oyle aniden elden atilacak derecelere cikmiyor iphone gibi 3 saat kesintisiz elmdeydi sicaklik anca o zaman baya hissettim telefon donanim olarak yuksek oldugu icin isida kasma yapmiyor rahat ol dogru secim yapiyorsun

• sen önce bi kendi ihtiyacını söyle telefonu nasıl kullanacaksın ona göre yorum yapalım ama dersen ki çok oyun oynarım ben o zaman ben sana alma derim
  • Maks. bütçen nedir?
  • ben şuana kadar sadece fazla ısınmasından şikayetçiyim o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golgeee

ben şuana kadar sadece fazla ısınmasından şikayetçiyim o kadar.

yani sadece ısınmaysa olay o kadar önemli değil benm için :D

quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

Telefonun kamerasından ve ses çıkışından şahsen memnunum. Bilmiyorum belki seri farkı da olabilir, 302k, 303k vs..

benim şu anki telefonum N73 zennis lens olduğu için aldığım dönemde aynı megapikselde bi çok telefon kamerasından iyi çekiyodu nuxustan böyle bişey beklemiyorum ama N73ün 3,2 kadar çeksin yeter :D

quote:

Benimde anladığım o ama işte büyük bi şikayet duyarsam işler karışcak

• quote:

Orijinalden alıntı: CeYCeY_45

Ben 5 aya yakın bir süreden beri s4 mininin çıkmasını bekliyordum özellikleri tam bir hayal kırıklığı oldu adreno305 ve 5gb hafıza 2 handikapı ve çözünürlük berbat diyorlar neyse ben galiba htc one mini yi bekleyeceğim iyi geceler size :D

:D bende s4 miniyi bekledim bu böyle çıkınca Htc one miniyi artık bekleyemiycem :D Bekleyip oda böyle çıkarsa baya mal olurum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Maks. bütçen nedir?

1300e kadar çıkabilirim

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

sen önce bi kendi ihtiyacını söyle telefonu nasıl kullanacaksın ona göre yorum yapalım ama dersen ki çok oyun oynarım ben o zaman ben sana alma derim

ewt çok oyun oynarm :D bu fiyata başka ne alabilirim ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Yorumlara g guvenme kardesim bem bir hafta arastirdimda aldim eline alinca verdigi his seni tatmin edecektir arkasi gorilla glaas ayrica ses cikisi guzel philips ten 50 tlue aldgim kulaktikta bassta bir sikinti yok.isinma konusunda evet biraz isiniyor ama camin etkisi var ve oyle aniden elden atilacak derecelere cikmiyor iphone gibi 3 saat kesintisiz elmdeydi sicaklik anca o zaman baya hissettim telefon donanim olarak yuksek oldugu icin isida kasma yapmiyor rahat ol dogru secim yapiyorsun

Arkanın gorilla glass olduğunu bilmiodm :D Gorillaysa çok kolay olmaz kırmak ya :D Isınması o kada rbüyük bi sorun olmaz :D tabi arka camda yumurta pişirecek kadar ısınıyo derseniz o başka :D

quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

+1905

http://www.n11.com/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon-P12442717 1050 TL.

Geçen kliksa 999 tlye sattı. Worldpuanla 900 e geliyordu.

Fiyatına kıyasla piyasanın en kral telefonu.

Ayrıca arka kapak cam ama 350-400 tl vermek için arkalı önlü kırman lazım

Arka taraf 100 tl ön taraf 250 tl.

Lg ekran üreticisi olduğu için muadili bir çok cihazdan daha az para ödersin bu durumlarda.

Ses ve kamera kötü yada iyi değil derler. Çünkü diğer özellikleri çok çok iyi olunca bunlar kusurmuş gibi geliyor

Nexus candır can

Önce büyük ihtimalle teknosaya gidip bi elime alıp incelerim beğenirsem ordan alırım n11den gelmesini bekleyemem :D

• metabisülfit kullanıcısına yanıt
    kesinlikle lg optimus g tavsiye ederim o zaman.eğer benim için güncelleme önemli dersen nexus daha iyi ama .
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT.R

Nexus İyi hoş hatta suan ondan yazıyorum.kamerası biraz vasat ve saf android arayüzü kullanıyor.yani performans cok İyi ama görsellik eksik biraz.programlarla tema atılıyor ama menü arka planı simsiyah.acılır acılmaz menuye gir ama en ufak bir kasıntı yok.diğer bir sıkıntıda ekranın altında büyük bir boşluk var bu geri tusu falan.tuş simgeler icin fazla bosluk bırakmışlar.bence alınabilir hala.zira google olması anroid 5 belki 6.0 ı bile gorebiliriz.4.2.2 çıkar çıkmaz gelmişti.

usta sorun olmazsa nuxusun kamerasıyla çektiğin herhangi bi fotoğrafı koyabilirmisin

quote:

Orijinalden alıntı: Faster Yi

CeYCeY_45 .... sen fan club ını açtığım kişi değilmisin ya :) kesinlikle saçmalıyor. evet ısınıyor telefon ama oyun oynarken ve bu normal. kasası sağlam merak etme! cam olduğu için biraz daha dikkatli olman lazım. ses çıkışı gayet iyi senin kullandığın kulaklık iyi olursa çok iyi sonuçlar alırsın.kamerasıda iyi, çok iyi değil ama iyi.

yani sesin iyi olması güzel olurdu :D ama neyseki çok müzik dinleyen bi insan değilim :D müzik-radyo konusunda telefonda radyo olmadığı için Matrax'ı dinleyemeyeceğim o kadar :D

• quote:

kesinlikle lg optimus g tavsiye ederim o zaman.eğer benim için güncelleme önemli dersen nexus daha iyi ama .

ona para yetmio :D bunda da oynanmaz mı ya
  • metabisülfit kullanıcısına yanıt
    oynanır oynanır :D
    ayrıca 1.299http://www.n11.com/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon-P13240843
  • quote:

oynanır oynanır :D
    ayrıca 1.299http://www.n11.com/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon-P13240843

İnternetten telefon alamam ya :D Parayı ödediğim gibi kurcalama isteğim ağır basıo :D

oyun rahat oynanıyosa sorun yok ya :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabisülfit -- 15 Temmuz 2013; 11:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metabisülfit

Arkadaşlar büyük ihtimalle Nexus 4 alacağım ama şikayetler neler bi öğreneyim dedim :D Şimdiden teşkkürler :D

Nexus 4 çıkar çıkmaz pasaport kayıtlı olarak almıştım,ilk alanlardanım,hala kullanıyorum ama değiştirecem bugunlerde.Telefonun kasası ve elde duruşu güzel,çok ağır değil,işlemcisi de çok iyi,takılma yok,menüler arası geçiş hızlı ama ses çıkışı ve batayra performansı iyi değil.Isınması da diğer 4 çekirdekli telefonlar kadar,abartılacak durumu yok,hepsi ısınıyor.En güzel yanı güncellemeleri direk alması.Bu donanımla uzun bir süre Google destekler telefonu.Fiyatıda diğer 4 çekirdekli telefonlara oranla daha iyi.Ama güncelleme önemli değilse optimus g al derim,nexus 4 ile aynı donanıma sahip olmasına rağmen optimus g batarya performansıda ve ses çıkışında daha iyi ama Lg güncellme konusunda sabıkalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperiat55 -- 15 Temmuz 2013; 11:27:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xperiat55

quote:

Arkadaşlar büyük ihtimalle Nexus 4 alacağım ama şikayetler neler bi öğreneyim dedim :D Şimdiden teşkkürler :D

Nexus 4 çıkar çıkmaz pasaport kayıtlı olarak almıştım,ilk alanlardanım,hala kullanıyorum ama değiştirecem bugunlerde.Telefonun kasası ve elde duruşu güzel,çok ağır değil,işlemcisi de çok iyi,takılma yok,menüler arası geçiş hızlı ama ses çıkışı ve batayra performansı iyi değil.Isınması da diğer 4 çekirdekli telefonlar kadar,abartılacak durumu yok,hepsi ısınıyor.En güzel yanı güncellemeleri direk alması.Bu donanımla uzun bir süre Google destekler telefonu.Fiyatıda diğer 4 çekirdekli telefonlara oranla daha iyi.Ama güncelleme önemli değilse optimus g al derim,nexus 4 ile aynı donanıma sahip olmasına rağmen optimus g batarya performansıda ve ses çıkışında daha iyi ama Lg güncellme konusunda sabıkalı.

Ses o kadar büyü bi sorun değil, pil de idare eder diyosanız benim için bunlarda sorun yok ama Şu stok androidi detaylı açıklarsanız sevinirim :D Bide güncelleme niye önemli ?

• quote:

quote:

quote:

Ses o kadar büyü bi sorun değil, pil de idare eder diyosanız benim için bunlarda sorun yok ama Şu stok androidi detaylı açıklarsanız sevinirim :D Bide güncelleme niye önemli ?

Pİl idare eder ama optimus G kullanan arkadaşım var,onun pil surelerı benden daha iyi.Tabi xda gibi sitelerden kernel,rom yukleyerek telefonun pil suresını artırabiliyruz.Aslına bakılırsa telefonun kullandıgı stock romda iyi çalışıyorsa sorun yok ama android her yeni sürümde daha stabilleşiyor,yeni özellikler geliyor.Ayırıca yeni bir sürüm çıkınca insan kullanmak istiyorAma dediğim gibi stok romda iyi çalıyorsa gerek yok tabi yeni rom yuklemeye,optimus g kullanan arkadaşım stok rom kullanıyor,gayet memnun,ben kendi telefonuma kernel ve custom rom yukledım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pİl idare eder ama optimus G kullanan arkadaşım var,onun pil surelerı benden daha iyi.Tabi xda gibi sitelerden kernel,rom yukleyerek telefonun pil suresını artırabiliyruz.Aslına bakılırsa telefonun kullandıgı stock romda iyi çalışıyorsa sorun yok ama android her yeni sürümde daha stabilleşiyor,yeni özellikler geliyor.Ayırıca yeni bir sürüm çıkınca insan kullanmak istiyorAma dediğim gibi stok romda iyi çalıyorsa gerek yok tabi yeni rom yuklemeye,optimus g kullanan arkadaşım stok rom kullanıyor,gayet memnun,ben kendi telefonuma kernel ve custom rom yukledım

Teşekkürler :D

• Arkadaşımdan duyduğum kadarıyla

Kamerası pek kaliteli değilmiş,gece zaten vasat
    Şarj çok çabuk bitiyormuş
    Isınması zaten malum
    Bluetooth sorunluymuş,çalışmıyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.