Şimdi Ara

LG marka telefon almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben LG marka telefon almak istiyorum telefondan anlayan biri bana yardımcı olabilir mi ? kamera özeliği çok iyi olsun istiyorum daha önce lg g2 kullandım çok memnum kalmıştım.
    sizce lg v10 nasıl bir telefon yada bildiğiniz daha iyi bir telefon var mı ?

lg v10 (http://www.hepsiburada.com/lg-v10-64gb-lg-turkiye-garantili-p-TELCEPLGV10-B?magaza=Be%C5%9Fken%20Elektronik&cn=true )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    degiştirmeyi istemezdim fakat ekran bir anda gitti gelemedi tekrar servise yolladım yeni ürün yolladılar almadım garantisi ddolacaktı o yüzden para iadesi aldım başka bir ürün alayım diye fakat karar veremedim kime sorsam lg yi kötülüyorlar ve ben çok memnum kalmıştım yine lg g2 almak isterim ama malum ürün stokları parçası olmayınca sorun olabilecegini düşündüm açıkcası .

sizin öneriniz var mı lg gibi çok kullanışlı bir telefon ???
  • Fazla telefon kullanmadın ve normal kullanıcıyım lg g2 kullandım benimde severek kullandığım telefondu ama şu aralar sar değeri düşük ois kamarası olan ve bataryası uzun giden bir cihaz iyi gibi geliyor. Htc 10 da hem ön hemde arka kamarada ois var mış sar değeride normal ama bataryayı tam bilmiyorum istersen bir bak lg g2 den sonra seni anca amiral telefonlar paklar gibi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.