Şimdi Ara

LG LM660S ÇÖZÜNÜRLÜK-TİTREME SORUNU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
46.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BattleWaVe

Aynı televizyon bendede vardı ve 3 ay sonra ekran titremeye başladı ve ensonunda görüntü tamamen gitti servise yolladım ve onlarda çözümü yok yeni tv yollayalım dediler ve bende daha fazla para verip samsungdan dev ekran aldım

Nerden almıştınız tv'nizi. Samsunla nasıl değiştirebildiniz ?
  • Görüntüyü TV dan ayarla istersen bendede Led tv var ve arada bazı titreme yapıyordu insanin sınırını bozuyordu kumandayla ayarlama yaptım ve çözüldü
  • LG yeni serilerinin hepsinde DTS var.Hatta DTS olmayan cihazı yok artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3

quote:

Orijinalden alıntı: selcuk5101

birader bende bu tv yok ama bilgimi paylaşayım, LG tvlerde DTS çözme olayı yok. bu DTS sertifika mı dersiniz kullanım hakkı mı dersiniz, samsungda var..
    ama dts sesli bir filmin sesini çıkarıp, eac3to + HdBrStreamExtractor ile AC3 yapıp, bu sesi de mkvmerge ile filmdeki ses ile değiştirerek bu sorunu çok rahat aşarsınız.
    şahsen benim 2007den kalma laptop bu işlemi maksimum 30 dakikada hallediyor.
    bilginize

LG TV'lerde neden DTS yokmuş, gayette var ?

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-55LM660S-3d-tv/technical-specifications

Burada ek özelliklere tıklarsanız Ses Codec kısmında neleri desteklediğini görebilirsiniz. Bir ürün alırken özelliklerine alacağınız siteden değil, ürünün kendi sitesinden bakın bir zahmet.

kendi sitesinden bakmıştım var olarak gösteriyordu ancak kendi siteside olsa bazen hata olabilir diye düşündüm teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: wasse

quote:

Orijinalden alıntı: BattleWaVe

Aynı televizyon bendede vardı ve 3 ay sonra ekran titremeye başladı ve ensonunda görüntü tamamen gitti servise yolladım ve onlarda çözümü yok yeni tv yollayalım dediler ve bende daha fazla para verip samsungdan dev ekran aldım

Nerden almıştınız tv'nizi. Samsunla nasıl değiştirebildiniz ?

HOcam TAm samsung la değişmedim tv yi geri verip parasını aldım ve üstüne birazdaha para ekliyip samsung aldım
  • Kardeş bu titreme olayı ne oldu,aynı sorun bendede varda..
  • arkadaşlar bende lg 42lm660s aldım ve hareketli görüntülerde iz bırakma,çamurlanma yada nasıl tanımlayayım işte böyle bir sorun var..truemotion özelliğini açtığımda daha çok oluyor kapalıyken olmuyor fakat bu seferde görüntü kalitesi pek iyi olmuyor D-smart kullanıyorum bu arada..ne yapmalıyım bilemiyorum bu sorunu yaşayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Abbas

arkadaşlar dün servis aradı. Bugün birebir değişim yaptılar. Fakat işte olduğum için deneme fırsatım olmadı. Umarım yeni tvde aynı sorun olmaz.

Ali Abbas kardeşim;yeni tv'inde de aynı sorun devam ediyormu,paylaşabilirmisin lütfen bende de aynı sorun varda..
  • LM660 almayı düşünüyordum ama bu titreme olayı sanırım bir çok kişide var gibi, acaba bu modellerin 620-640-660-670 işlemcisi mi zayıf neden kaynaklanıyor? almaktan vazgeçmiş durumdayım samsung a yönelcem sanırım
  • iyi günler ben 32lm660s aldım ve hemen pc yi bağlayıp fifa 13 oynadım ki performansını göreyim.

daha önceden okuduklarım üzerine tv yi oyun moduna aldım ve true motion u da kapattım ama

MAALESEF ani oyuncu hareket değişikliklerinde ve özellikle yakından bakıldığında önemli titreme gibi ani geçiş gibi sorunlar yaşadım

genel olarak iyi ama kullananlar pc-tv için tam uygun ayarları söyleyebilirlerse çok teşekkür ederim. memnun olurum. 1080p de oynuyorum bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guard angel

arkadaşlar bende lg 42lm660s aldım ve hareketli görüntülerde iz bırakma,çamurlanma yada nasıl tanımlayayım işte böyle bir sorun var..truemotion özelliğini açtığımda daha çok oluyor kapalıyken olmuyor fakat bu seferde görüntü kalitesi pek iyi olmuyor D-smart kullanıyorum bu arada..ne yapmalıyım bilemiyorum bu sorunu yaşayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..teşekkürler..

Ürünü Golddan aldığım için başka bir servis bakacakmış tv me,fakat servis elemanı ile görüşürken adam bana dediki görüntü ayarı 720 pikseldedir onu 1080 yap dedi,fakat tv nin menüsünde böyle bir menü yok çok uğraştım fakat bulamadım,bilen varsa ve bilgi verirse sevinirim..
  • Ben urunu dun aldim. Titreme sorunu bende de oldu. Tru motion kapatinca duzeldi gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar bende lg 42lm660s aldım ve hareketli görüntülerde iz bırakma,çamurlanma yada nasıl tanımlayayım işte böyle bir sorun var..truemotion özelliğini açtığımda daha çok oluyor kapalıyken olmuyor fakat bu seferde görüntü kalitesi pek iyi olmuyor D-smart kullanıyorum bu arada..ne yapmalıyım bilemiyorum bu sorunu yaşayan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..teşekkürler..

Ürünü Golddan aldığım için başka bir servis bakacakmış tv me,fakat servis elemanı ile görüşürken adam bana dediki görüntü ayarı 720 pikseldedir onu 1080 yap dedi,fakat tv nin menüsünde böyle bir menü yok çok uğraştım fakat bulamadım,bilen varsa ve bilgi verirse sevinirim..

O ayar TV de değil D-Smarttadır.Bende Digitürk var kullanıcı ayarları /görüntü ayarlarından ayarlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: talin

quote:

quote:

O ayar TV de değil D-Smarttadır.Bende Digitürk var kullanıcı ayarları /görüntü ayarlarından ayarlanıyor.

Ben kablo tv kullaniyorum. Dolayisiyla bende boyle bir ayar yok.

Bu titreme sorunu bana yazilimsal gibi geliyor. Eminim ileride bir iki guncelleme daha ile sorunu duzelteceklerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevabım Guard angel içindi,
    Dsmart kullandığını söylüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talin

Cevabım Guard angel içindi,
    Dsmart kullandığını söylüyor.

evet D-Smarttaymış bu ayar fakat zaten 1080 pikseldeymiş,bu çözünürlük yani piksellerin dağılması durumu trumation açıkken oluyor,yapacak bir şey yok artık..
  • bu arada arkadaşlar lg 600s ler alt yazıyı desteklemiyormu acaba,usb ye film attım fakat alt yazı görünmüyor bu konuda bilgisi olan varmı..
  • Maalesef oldukça fazla para verip aldığım bu tv de aynı sorunlar bendede var standart dijital yayınlar neredeyse çamur gibi eski lcdimi arar oldum pişman oldum bu firimaya hiç yakışmamış bu olay yıllarca lg kullanmamış ve almak için fırsatı şimdi bulmuş biri olarak tam bir hayal kırıklığı.keşke smartı interneti olmasaydıda görüntüsü iyi olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal344 -- 6 Ekim 2012; 11:55:30 >
  • 3 adet lcd ve led tv kullanmış biri olarak en son aldığım 660s modeli mükemmel diyebilirim.cemal arkadaşıma hiç katılmıyorum.sd yayınlar için çamur gibi ifadesini yazmış.alakası yok.hem sd hem hd yayınlar mükemmel netlikte üstelik 47 inç tv..bu tv nin br sürü ayarı var.trumotion özelliğini pürüzsüzde yada kapalı tutun.bu zaten gerçek olarak bütün markaların lanse ettiği gibi 600 hz 800 hz laflarına kanmayın.tamamen yazılımsaldır bu söylenenler.siz deiğim gb, trumotion kapatın.pırıl pırıl izleyin.ayrıca resulotion upscaler diye bir özelliği var.ayarlar menüsünde süper çözünürlük olarak görürsünüz.mpeg film izlerken düşük çözünür videoları bile izkenebilir en iyi seviyeye yükseltşyor.tv yi tam olarak kullanmadan inceliklerini tam olarak keşfetmeden lütfen gelişigüzel yorum yapmayın.dts,dlna,wi-fi paylaşım ve akıllı kumanda gibi bir çok özelliği olan but tv yi iyice inceleyim derim.

• Arkadaslar LG iyidir.. LG 47lm860v aldim, memnun olmadim ve samsung 46es8000 degistirdim... Sonra zararina satip tekrar LG aldim.. LG iyidir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.