Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
197.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: murt_aza

quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

quote:

Orijinalden alıntı: murt_aza

Öncelikle resimli anlatım için teşekkürler. Ben kanalları yükledim Smart IP TV 'yi açtığımda tv'de sizin notepad'e yüklediğiniz kanal listesini tv'de görebiliyorum ama kanallar açılmıyor. Sorun ne olabilir acaba? İnternet bağlantısını kullanamıyormuş gibi görünüyor.

Siz eski kullanıcımısınız? Liste yükleme yeni kullanıcılar için şu an mümkün değil. Mac adresinizi needz kullanıcı adlı vatandaşa aktif ettirmeniz ve 5 euro ödemeniz gerekiyor. Kanallar bu yüzden çalışmıyor olabilir..

Hayır yeni kullanıcıyım ama adı geçen rus sitesine kanalları yükledim ve tv'de smart ip tv den kanal listesini görebiliyorum. Fakat kanallar açılmıyor. Para ödeme işini biraz daha ayrıntılı anatabilir misiniz?

Yanlarında logosu bulunan rus kanalları artık açılmıyor diye biliyorum bu yüzden yukarıki mesajlarda arkadaşların paylaştığı çalışan kanal linkleri var onları bir deneyin. Para ödeme işini ben yapmadığım için nereye para yatıyor bilmiyorum ama mylist sitesinde needz'in email adresine mac adresinin yollanması isteniyor ve bağış konusunda bir şeyler yazıyor.google ile türkçeye çevirip bakabilrisiniz. Kanal yüklemeyi yapabiliyorsanızda dediğim gibi arkadaşların attığı kanal listelerini yükleyip bir deneyin.

Anlayamadığım bu işi sadece bu needz adlı arkadaş mı yapıyor farklı bir yöntemi yok mudur? Şuan 383 kanal görünüyor listede ama sanırım hiçbiri çalışmıyor ve alttaki kanal bilgi çubuğunda sağ alt köşede 0.00Mbit/sec yazıyor. Bağlantı ayarlarında bir sıkıntı olabilir mi acaba?

Yanıtınız için teşekkür ederim. Yarın sakin kafayla deneyeceğim. :) ilginiz için sağolun.

• ben bağış yaptım..sürekli güncel kanal listelerini nerden bulabilrim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag_21

ben bağış yaptım..sürekli güncel kanal listelerini nerden bulabilrim..

ben hala arıyorum , eğer bulabilirseniz umarım burada da paylaşırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludag_21

ben bağış yaptım..sürekli güncel kanal listelerini nerden bulabilrim..

Sürekli güncel kanal listesi diye birşey yok, hepimiz sağdan soldan çalışan kanal adresi bulup kanal listelerimizi güncelliyoruz zaten. Bazı kanal adresleri en fazla 1-2 gün çalışıyor zaten.

Mesela kardeş forum'da (BURADA) sürekli güncel kanal adresleri paylaşılıyor. Bu adresi takip ederek kendi kanal listenizi oluşturmalısınız. Bulduğunuz adreslerdeki linklerin çalışıp çalışmadığını SİMPLE TV programını kullanarak test ederek, çalışan kanalları kendi listenize ekleyebilirsiniz.

Mkalyon üstadın geliştirmekte olduğu uygulamanın bağış ihtiyacını ortadan kaldırmasını bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 5 Mayıs 2013; 13:44:13 >

• Ben bağış falan yapmadım hala kullanabiliyorum. Yeni kanal listeyi yükleye biliyorum ? Sebebi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stilt_Skin

Ben bağış falan yapmadım hala kullanabiliyorum. Yeni kanal listeyi yükleye biliyorum ? Sebebi nedir ?

Demekki siz, uygulamayı yapan arkadaşın (needz) aktivasyon sürecini başlatmayı planladığı tarih'den önce aktivasyon yaparak kullanmaya başlamışsınız.

Mesela, benim 2 televizyonum var. Önce aldığımda uygulamayı kullanabiliyorum, sonra aldığımın MAC adresi ise aktivasyon'a takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: Stilt_Skin

Ben bağış falan yapmadım hala kullanabiliyorum. Yeni kanal listeyi yükleye biliyorum ? Sebebi nedir ?

Demekki siz, uygulamayı yapan arkadaşın (needz) aktivasyon sürecini başlatmayı planladığı tarih'den önce aktivasyon yaparak kullanmaya başlamışsınız.

Mesela, benim 2 televizyonum var. Önce aldığımda uygulamayı kullanabiliyorum, sonra aldığımın MAC adresi ise aktivasyon'a takıldı.

Eski olduğum için yani. Anladım sağolun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stilt_Skin -- 7 Mayıs 2013; 17:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

developer lg den apps yapıcaksınız.

nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz?
    resimli veya videolu anlatırsanız daha iyi öğrenmiş oluruz.
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya7

quote:

Orijinalden alıntı: RAMBOZAN

developer lg den apps yapıcaksınız.

nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz?
    resimli veya videolu anlatırsanız daha iyi öğrenmiş oluruz.
    şimdiden teşekkürler...

Birinci mesajdaki en son likteki klasörü indir orda resimli anlatım var...
  • teşekkürler @palasibo
    farkedememişim
  • @mkalyon hocam
    yeni güncelleme çok güzel olmuş ellerine sağlık teşekkürler...
  • mkalyon arkadaş ellerine sağlık yeni güncelleme güzel .çalışmalarınızı bekliyoruz.teşşekkürler.
  • Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar. 110kisi indirmis. yorum sayisi 15. bosuna mi kurek salliyorum acaba.
    bu arada uygulamam direkt usb den calisabilir duruma gelmistir. yani herkes kendi listesini olusturup usb ye atacak ve izleyebilecek. sunucu bagimliligi ortadan kalkacak.

Yorumlariniz benim icin onemli.
    yorum yapanlar sansli kisiler olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline ve Emeğine saglık teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mkalyon

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar. 110kisi indirmis. yorum sayisi 15. bosuna mi kurek salliyorum acaba.
    bu arada uygulamam direkt usb den calisabilir duruma gelmistir. yani herkes kendi listesini olusturup usb ye atacak ve izleyebilecek. sunucu bagimliligi ortadan kalkacak.

mkalyon emeğin için teşekkürler. verdiğin dosyayı usb ye atıp izleyebiliyorum. ayrıca bir işleme gerek kalmadı yani. yalnız bazı uygulamalar ekranda kaldırıldı uyarısı veriyor. bu normalmidir?
  • kardeş eline sağlık kısa bir zamanda bu kadar ilerleme gerçekten harika.

nerden nereye tebrikler usta kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

quote:

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar. 110kisi indirmis. yorum sayisi 15. bosuna mi kurek salliyorum acaba.

mkalyon emeğin için teşekkürler. verdiğin dosyayı usb ye atıp izleyebiliyorum. ayrıca bir işleme gerek kalmadı yani. yalnız bazı uygulamalar ekranda kaldırıldı uyarısı veriyor. bu normalmidir?

Benim demek istedigim o degildi ama neyse sonra ayrintili bilgi verecegim. Demek istedigim su an sadece benim koydugum listeyi izleyebiliyorsunuz. Uygulama bittiginde needz in uygulamasi gibi kanal listesini yuklemeyeksiniz. usb deki uygulamaya kendi kanal listenizi txt olarak koyacaksiniz. kategoriler olacak.o uygulamalari ben kaldirdim.
    1,sinema,www.......
    1,sinema,www....
    2,cizgifilm,www...
    3,private,www...
    4,belgesel,www..
    seklinde 1,2,3,4.. kategoriler olacak

• mkalyon; emeğine, eline sağlık müthiş uygulama. Başarılarının devamını diliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Benim demek istedigim o degildi ama neyse sonra ayrintili bilgi verecegim. Demek istedigim su an sadece benim koydugum listeyi izleyebiliyorsunuz. Uygulama bittiginde needz in uygulamasi gibi kanal listesini yuklemeyeksiniz. usb deki uygulamaya kendi kanal listenizi txt olarak koyacaksiniz. kategoriler olacak.o uygulamalari ben kaldirdim.
    1,sinema,www.......
    1,sinema,www....
    2,cizgifilm,www...
    3,private,www...
    4,belgesel,www..

Üstadım şu anda USB ye kanal listesi yüklenebiliyor mu?Teşekkürler emeklerin için.

• quote:

quote:

quote:

1,sinema,www.......
    1,sinema,www....
    2,cizgifilm,www...
    3,private,www...
    4,belgesel,www..

Hersey icin tesekkürler ellerin dert görmesin...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.