Şimdi Ara

LG LM ve LW Serisi iPTV Uygulaması (Resimli) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
987
Cevap
46
Favori
198.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu yöntemle Şampiyonlar Ligi maçları ve İngiltere Premier ligi maçlarını izleyebilir miyiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mooncrown1

rus sitesine yeni bir eklenti geldi ne oldugunu anlayan oldumu

Eğer shura.tv sitesinde üyeliğin varsa , o üyelik numaranı kullanarak listedeki kanalları tv ye göndermene yarıyor.
  • eve 2. televizyon gelince 67 lm 640s odama kaldı :) salondaki tv turksat'tan digiturk yayını alıyor. bende odamda uydudan bağımsız tv izleyebileceğim bi platform arıyordum. LG için ip tvye rastladım. Çok makbule geçti. Yalnız sizden bir ricam var. Yüklenen stream'ların içinde türk kanalları yok. Ben atv trt star ntvspor gibi kanalları da izlemek istiyorum. Şöyle düzenli özenli bi stream upload'ı rica edebilir miyim ? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

eve 2. televizyon gelince 67 lm 640s odama kaldı :) salondaki tv turksat'tan digiturk yayını alıyor. bende odamda uydudan bağımsız tv izleyebileceğim bi platform arıyordum. LG için ip tvye rastladım. Çok makbule geçti. Yalnız sizden bir ricam var. Yüklenen stream'ların içinde türk kanalları yok. Ben atv trt star ntvspor gibi kanalları da izlemek istiyorum. Şöyle düzenli özenli bi stream upload'ı rica edebilir miyim ? Teşekkürler

Önceki mesajlarda olması lazım. Notepad e kopyalanacak şekilde hazırlamıştım. Hatta bir arkadaş eleştirmişti beni bunlar uyduda var kime lazım olacak diye.

Edit:

http://forum.donanimhaber.com/m_70869973/mpage_3/key_/tm.htm

Not. Çalışmayanlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 17 Mart 2013; 6:03:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar pc ve modem ayarların iyi anlayan birileri varsa bir sorum var. Benim airties 5452 marka modemim var, tv'ye ve bilgisayara bu modemden bağlanıyorum. İnternette gezinti yaparken hiç bir sorun yok, fakat bu modem lgapps'a uyuz oluyor, örneğin tvden lgsmartworlde girip arama yaptığımda uzun bir beklemeden sonra ağ durumu iyi değil hatası veriyor. Androidli telefonumu modem olarak açıp tvye ordan bağlanıyorum hiçbir sorun olmuyor ama kendi modemimde arama yapmıyor diğer bütün internet özellikleri çalışıyor tvnin. Modem arayüzünü açtım, firewall'ı devre dışı bıraktım, modemi sıfırladım, yazılım güncellemesi yaptım, ayarlarını baştan yaptım ama yinede olmuyor, sanki bir şey tvyi engelliyor. Tv dns adreslerini modem dns adreslerini falan değiştirdim fakat yok oğlu yok. Neden olabilir cevap veren olursa sevinirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: palasibo

Arkadaşlar pc ve modem ayarların iyi anlayan birileri varsa bir sorum var. Benim airties 5452 marka modemim var, tv'ye ve bilgisayara bu modemden bağlanıyorum. İnternette gezinti yaparken hiç bir sorun yok, fakat bu modem lgapps'a uyuz oluyor, örneğin tvden lgsmartworlde girip arama yaptığımda uzun bir beklemeden sonra ağ durumu iyi değil hatası veriyor. Androidli telefonumu modem olarak açıp tvye ordan bağlanıyorum hiçbir sorun olmuyor ama kendi modemimde arama yapmıyor diğer bütün internet özellikleri çalışıyor tvnin. Modem arayüzünü açtım, firewall'ı devre dışı bıraktım, modemi sıfırladım, yazılım güncellemesi yaptım, ayarlarını baştan yaptım ama yinede olmuyor, sanki bir şey tvyi engelliyor. Tv dns adreslerini modem dns adreslerini falan değiştirdim fakat yok oğlu yok. Neden olabilir cevap veren olursa sevinirim....

Tv ile modem yakinsa en iyi baglanti eternet kablo iledir. Bide oyle deneseniz. Televizyonun kablosuz internetine pek guvenmemek gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyhkeahin

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: cdmcdm

Türkçe ip tv adresleri:

Bu şekilde notepad++ e yapıştırsak çalışır mı ??

bu kanalları açabilen izleyebilen varmı ip üzerinden?

Bu kanalları Windows Media Player'da deneyebilirsiniz. BAKIN TEKRAR TEKRAR SÖYLLÜYORUM. BİLGİSAYARINIZDA WİNDOWS MEDİA PLAYER'I AÇIN, URL AÇ KISMINA YUKARDAKİ LİNKLERDEN BİRİNİ YAPIŞTIRIP AÇ DEYİN, KANAL AÇILIYORSA TV'DEDE AÇILIR...!!! HTTP, MMS VE MMSH İLE BAŞLAYAN LİNKLERİ DENEYECEKSİNİZ... BAŞKA UZANTI İLE BAŞLAYANLAR TV'DE AÇILMAZ RESTART SORUNU YAŞARSINIZ...

Valla tesekkur ederim. 500kusur kanalli listenin %90i acilmiyodu. Deneye deneye kendi listemizi olusturacagiz artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutolo

rtsp://flash.cdn.deluxemusic.tv/deluxemusic.tv-live/web_850.stream

Örneğin yukarıdaki link...

Bunun tvde acilip acilmadigini nasil anlayacaz?

• quote:

LG 2012 Modeller için yeni güncellem gelmiş BİLGİNİZE 04.20.51 sürümü. Tv'den yazılımı güncellemesi aratabilirsiniz...

Lm640s var bende. 04.20.23 gozukuyo resmi sitesinde ?

• quote:

quote:

Arkadaşlar pc ve modem ayarların iyi anlayan birileri varsa bir sorum var. Benim airties 5452 marka modemim var, tv'ye ve bilgisayara bu modemden bağlanıyorum. İnternette gezinti yaparken hiç bir sorun yok, fakat bu modem lgapps'a uyuz oluyor, örneğin tvden lgsmartworlde girip arama yaptığımda uzun bir beklemeden sonra ağ durumu iyi değil hatası veriyor. Androidli telefonumu modem olarak açıp tvye ordan bağlanıyorum hiçbir sorun olmuyor ama kendi modemimde arama yapmıyor diğer bütün internet özellikleri çalışıyor tvnin. Modem arayüzünü açtım, firewall'ı devre dışı bıraktım, modemi sıfırladım, yazılım güncellemesi yaptım, ayarlarını baştan yaptım ama yinede olmuyor, sanki bir şey tvyi engelliyor. Tv dns adreslerini modem dns adreslerini falan değiştirdim fakat yok oğlu yok. Neden olabilir cevap veren olursa sevinirim....

Tv ile modem yakinsa en iyi baglanti eternet kablo iledir. Bide oyle deneseniz. Televizyonun kablosuz internetine pek guvenmemek gerek

Kablo ilede aynı kardeş...

• quote:

quote:

quote:

Kablo ilede aynı kardeş...

Valla bilemedim..

• Güncel bir kanal listesi olduğunda lm660da deneyecegim. Espn+ brasil kanalının uyduda bulunmayan diger guzel yerli ve yabanci kanalların olduğu ve en önemlisi +18 kanalların OLMADIĞI bir liste oluşturabilecek olan varsa hem benim hem çok kişinin işine yarar.

• Palasibo kardeşim,Modemin şifreleme türünü wep yap bir dene,wep ise wpa2 yi dene.Bazen öyle yapabiliyorlar.Benimde pc de wpa 2 çalışmamıştı.wep çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

Palasibo kardeşim,Modemin şifreleme türünü wep yap bir dene,wep ise wpa2 yi dene.Bazen öyle yapabiliyorlar.Benimde pc de wpa 2 çalışmamıştı.wep çalışıyor.

O da olmadı. Üstelik şifreleme türü kablosuz bağlandığında işe yarıyor. Kabloluda taksam birşey değişmiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Güncel bir kanal listesi olduğunda lm660da deneyecegim. Espn+ brasil kanalının uyduda bulunmayan diger guzel yerli ve yabanci kanalların olduğu ve en önemlisi +18 kanalların OLMADIĞI bir liste oluşturabilecek olan varsa hem benim hem çok kişinin işine yarar.

Kesinlikle katiliyorum.

• Arkadaşlar kendi kullandığım xxx olmayan listedir.

s3.dosya.tc
    streamlist_m3u8_okifi1.txt dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server/roL0PC/streamlist_m3u8_okifi1.txt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 18 Mart 2013; 0:12:37 >
  • Bunlarda xxx li olan liste karışık.

s3.dosya.tc
    streamlist_m3u8_okifi.txt dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server/Seykzl/streamlist_m3u8_okifi.txt.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 18 Mart 2013; 0:17:42 >
  • xxx nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

xxx nedir?

adult yani yetişkin kanalları olabilir
  • androidli telefonu olan arkadaslar lg services diye bir android uygulama varmis bu uygulama ile tv deki gizli menuye ulasilabiliyormus.samsunglardaki gibi kullanici developer diye kullanici acilip ip girilip uygulama yuklenebilrmi bakabilirmisiniz riskli istir bilginiz olsun bende androidli telefon yok denerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 18 Mart 2013; 14:18:19 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.