Şimdi Ara

LG LHB675 X-BOOM TOWER 1000W, 3D 899tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
7.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Optik kabloyu baglar baglamaz function tusuna bastiginda gordumu acaba tv yi herhangi bir ayarla ugrasmak zorunda kaldinmi acaba.. Ben optik kabloyu taktim ama birturlu basaramadim tv deki sesi almayi nerde ne eksik cozemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lhb675 L kullanıcısına yanıt
    Tv nin ses ayarlari bolumden optik ve tv hoperlorunu ayni anda isaretlemeniz gerekir benim lg tvde oyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv deki ses goruntu paylasimi etkin hoporlorler kisminda tv ve Amplifikator secenegi var amplifikator secili yinede ses sistemi gormuyor acaba kablodami sorun die 2 cisini aldim yine yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü almayı düşünüyorum şuan media markt ta fiyatı 899 tl fiyatına göre nasıl değer mi kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RuhsatliSilahCruze

    ürünü almayı düşünüyorum şuan media markt ta fiyatı 899 tl fiyatına göre nasıl değer mi kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.

    Ben memnunum ses oldukca iyi.kiyaslayabilecegim bi cihaz daha once denemedim ama beni tatmin ediyor.hele optik baglantiyla calisirsa ses kalitesi cok daha iyi oluyor.
    İki ay once cocugun bahcede dogumgunu vardi.balkona cikardim kolonlari resmen mahalleye konser vermis gibi oldu,sesi acamadim bile.film muzik izlerken sesi biraz actiginizda evin camlarinin titredigi hissedebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iege kullanıcısına yanıt
    yorumlarınız için çok teşekkürler hocam bende tam böyle birşey arıyordum fiyatıda performansa göre uygun o zaman düşünmüyorum daha fazla :)
  • dün emektar z5500ü sattım

    ne alsam diye arayışlardayım, evde çocuk olduğu için 5.1 gibi teferruatlı setler kullanamıyorum, bu lhb675i keşfettim geçenlerde

    özellikler oldukça iyi, kullanıcı yorumları da gayet iyi. alıp almamak arasında gidip geliyorum
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Pisman olmazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok müzik için kullanıcam ve ara ara aksiyonu bol filmler izlerken kullanmayı düşünüyorum. hangisinde daha başarılı hocam? bir de tv ye nasıl bağlantı kurdunuz hdmi / optik?
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    Optik kabloyla ses kalitesi hissedilir sekilde artiyor.muzikdeki basslar cok tatli beynine beynine vurmuyor insanin.filmlerde ayni sekilde ama sesi malesef komsulardan dolayi artiramiyosun ses seviyesi 40-50 yi gectimi camlar titremeye basliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak istiyorum ancak yer kaplaması gözümü korkutuyo. sound barlarda o rahatlık var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue_Knight

    Almak istiyorum ancak yer kaplaması gözümü korkutuyo. sound barlarda o rahatlık var

    Tv unitenizin bi aksesuari gibi duruyor.rahatsiz edicek cok kafaya takicak bi durum yok.tv nin olddugu duvar genis ise problem olmaz bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 60 cm diyor hoparlör yüksekliği bana mağaza da 1 metre civarı geldi cidden o kadar kısa mı
  • 60cm kadar ufak degildir.100cm üzerinde bir boyutu var.
  • Yukseklik 100 cm genislik 25.cm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Gümbür gümbür ve bas ağırlıklı müzikler dinlemiyorsanız bu setleri almayın. Bu aletlerin hoparlörünün arkasına baktığınızda me kadar dandik bir sunta kullandıklarını görebilirsiniz. Sakin ve yumuşak müzik dinleyecek birinin uzak durması gereken cihazlar bunlar. Hele ki 30-40m2 bir odanız yoksa kesinlikle uzak durun.

    Onun yerine raf tipi hoparlör ve 2.el bir stereo amfi ile çok daha güzel ve temiz çalan bir sistem kurulabilir. Ama ben ortalığı inleteceğim, baslar ciğerimi titretsin diyorsanız tam aradığınız cihaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    40 küsür m2 oda hocam sound bar biraz yavan kalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemden elinde olup da satmak isteyen olursa alabilirim.
  • Sonunda ikinci el olarak buldum ve aldım.Cihazı birkaç kilit özelliği için istiyordum.Nedir bunlar diyecek olursanız.

    -Optik kablo ve hdmi arc ile dts sesleri çözebilmesi.Örneğin pcden optik kabloyla direkt cihaza bağlantı yapıp dts ses alabiliyorsunuz.O da yetmiyor tvnin hdmi arc kısmından çıkış alarak cihaza bağlıyorsunuz ve cihaza bağlı olan tüm aygıyların sesini tek kabloyla aktarmış oluyorsunuz.Yine arc sayesinde tek kumandayla hem tvyi hem ses sistemini kontrol edebiliyorsunuz.Tvnin markası farketmiyor.Pcnin sesini , ps4'ün sesini , artı tv yayınının sesini tek hdmi kablo ile alabiliyorum.

    -Tek parçalık ince oynatıcı gövdesi ile amfi görevi görmesi , fazla yer kaplamaması.Dvd oynatıcı boyutlarındaki yapısıyla içerisinde amfiyi de barındırıyor.Hadi üstteki küçük hoparlörleri geçtim alttaki 16cmlik basları nasıl sürebiliyor , nasıl gücü yetiyor anlamadım.Helal olsun adamlar yapmış dedim.

    -Gerçek 4.2 kanal olması.Cihazı başta alıp kurduğumda üstteki hoparlörlerden tiz , alttakinden mid ses gelince aha dedim adamlar 4.2 kanal yazmış ama bu bildiğin iki kanal , biri mid , biri tweeter kesin.Olay öyle değilmiş.Stereo kaynağı algıladığında hoparlörlerin birini mid, birini daha tiz verecek şekilde ayarlıyor.Surround bir ses algıladığında hoparlörler gerçek 4 kanala bölünüyor.2 ön , 2 arka.Üsttekiler ön hoparlör, alttakiler arka hoparlör görevi görüyor.Test ettim ve farkı hissetim.Gerçekten iki hoparlör de farklı kanal üstünden ses veriyor.Tek olayı aynı gövde üstünde bulunması.Bu şekilde sesin sizi sarmaması dezavantajı fakat tek gövdede bulunup yer kaplamıyor olması avantajı.4.1 soundbarlar da o şekilde ve ben bu cihazı 4.1 bir soundbar yerine kesinlikle tercih ve tavsiye ederim.

    -Sesinin tatmin edici olması.Cihazı almadan önce tizler yetersiz gelir , mid agırlıklı bir sesi vardır diye düşündüm.Tizler çok parlak olmasa da varlar.Yani bir tiz eksikliği kesinlikle hissetmiyorsunuz.Ses yüksekliği müzik için de film için de yeterli.100X2 watt rms bir sony müzik setinin yükseklği ile eşdeğer sayılabilir.1000 watt falan yazdığına bakmayın.120w lg soundbar kullanmıstım.Ondan cok daha iyi.Basları ne çok yumuşak ne de sert.İkisinin ortasında bi yerde.İyi vuruyor.Belli bi seviyeden sonra hafif düzleşiyor.Sesi 40ın üstünde açmadığınız sürece tok baslar alabiliyorsunuz.Filmlerde etkisi güzel.Ama ben sony müzik setlerinin o derin yumuşak baslarına alışık olduğum için keşke biraz daha yumuşak olsaydı dedim.Alışınca bu da güzel geliyor.Daha önce bi ses sisteminiz olmadıysa her türlü tatmin eder.16 cm iki subwooferıyla etrafı biraz titretiyor.Böyle bir sistem için yeterli.

    Bu saydıklarım dışında hoşuma giden özellikleri , ekolayzır ayarı mevcut.Hem hazır ayarlar var hem grafik ekolayzır var , frekansları kendimiz ayarlayabiliyoruz.Parlak lake kaplı , tvnin yanında gayet şık duruyor.4.1 Soundbarlardan daha fazla yer kaplıyor , aynı fiyat aralığında satılıyor ve daha iyi bir performansı var.Oyunlarda ses performansı güzel.PS4'te dediğim gibi 4.2 çevresel ses alabiliyorsunuz.Dts, dolby digital vs çözüyor.Hdmi arc üstünden dts hd , dolby true hd ses aktarımı yapamadım.Bu buyuk ıhtımal tv ıle ılgılı.Cunku tv dts cozebılıyor.Dts hd cozen tvler varsa da cok pahalı modellerdır.Dts hd sesı kendı bluray oynatıcısıyla alabılıyoruz.Bunu da blurayım olmadıgı ıcın deneme sansım olmadı.

    Ilerde filmlerde ve oyunlarda tam surround ses alabilmek için arka kanallara ayrı hoparlor baglayıp odanın arka kısmına yerlestırmeyı dusunuyorum.Bu sekılde ses dolasımı zayıf kalıyor.Onun dısında on numara kompakt ve guclu bır sıstem.Herkese sevgıler.




  • Benimde vardı hoparlorunde sorun var diye servise gönderdim para iade yaptılar o zaman sifirini almadim şimdi pişman oldum ara ara bulamıyorum teşhir falan bulsam bir yerden ona da raziyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.