Şimdi Ara

LG lcd tv aldım herşey güzel ama ? (yardım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altığım tv yi çok beğendim özellikleri güzel arkada birsürü girişleri var ancak usb özelliğini kullanamadım sizce sorun nedir.tv den ayarlarına giriyorum hdmı scart vb. girişlerin seçeneği var usb seçeneği yok ama arkada usb girişi var nasıl oluyor bu ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lose_your_self -- 4 Mayıs 2010; 8:25:34 >

• Aldığınız tv'nin modeli nedir?

LG usb'den film izleme:
    http://forum.donanimhaber.com/m_33183177/mpage_1/key_mkv/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 4 Mayıs 2010; 9:18:02 >
  • Başka bir soru sorayım.
    Dün Real'den bir LG LCD TV aldım. Garanti belgesine baktığımda H.O.Ş. elektronik tarafından ithal edilmiştir yazıyor.
    Şimdi bu LG Türkiye garantili olmayabilir mi? Real paralel ithalat ürünleri satar mı?
    Bir de bu televizyonun kurulumunu kimin yapması gerekiyor? Servisini çağırabilir miyim yoksa kendi imkanlarımla mı kurmam lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstory

Başka bir soru sorayım.
    Dün Real'den bir LG LCD TV aldım. Garanti belgesine baktığımda H.O.Ş. elektronik tarafından ithal edilmiştir yazıyor.
    Şimdi bu LG Türkiye garantili olmayabilir mi? Real paralel ithalat ürünleri satar mı?
    Bir de bu televizyonun kurulumunu kimin yapması gerekiyor? Servisini çağırabilir miyim yoksa kendi imkanlarımla mı kurmam lazım?

KENDİN KURABİLİYORSUN ANCAK SERVİSLE BERABER KURULDUĞUNDA TV DE SORUN VARSA HEMEN YENİSİNİ VERİRLER TEK BAŞINA KURARSAN ÖYLE BİR SORUN OLDUĞUNDA YENİSİNİ VERMİYORLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: realstory

Başka bir soru sorayım.

Evet paralel ithalat yapılmış bir ürün almışsın. LG Türkiye'nin garanti ve servis kapsamında değil ürünün. İthalatı yapan firmalar pek de kurumsal olmadığı için servis sürecinde yetersizlikler ve aksamalar yaşaman olasıdır. Umarım böyle bir talihsizlik yaşamazsın kullanım süresince. Çünkü bu tür firmalar bugün varsa yarın yerinde olmayabiliyor.

Şu da bir gerçek; paralel ithalat yoluyla gelen ürünler ciddi fiyat farkıyla ucuz satılabiliyor. Şansın varsa, sorun yaşamaz isen karlı bir alışveriş olur. Umarım sorun yaşamazsın.

Bu tür ürünleri servise kurdurmakta yarar var. Başlangıçta olabilecek kırık, çizik, arızalı ürünlerin tesbiti sayeside sorun yaşam olasılığın en az düzeye iner.

• @gideroslu_37, @vuralkan

Çok teşekkürler, real'in paralel ithalat satacağını hiç düşünmemiştim. O yüzden sorma ihtiyacı duymadım. Bakalım hayırlısı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.