Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mortallight

LG 42LD450 tv.imde hama kumanda kullanarak film izleme fonk. aktif ettim. elimde bulunan dosyaların büyük çoğunluğu h264 codec ile elde edilmiş mp4 dosyaları. bu dosyaların küçük boyutlu olanları (1 ile 1.3 GB arası) sorunsuz izlenebilmekte fakat daha fazla boyuttaki mp4 dosyaları (1.3 ile 2.2 GB arası) izlenememekte. Sizce bir çözüm olabilir mi?

kimse uğramıyor sanırım ?
  • quote:

quote:

LG 42LD450 tv.imde hama kumanda kullanarak film izleme fonk. aktif ettim. elimde bulunan dosyaların büyük çoğunluğu h264 codec ile elde edilmiş mp4 dosyaları. bu dosyaların küçük boyutlu olanları (1 ile 1.3 GB arası) sorunsuz izlenebilmekte fakat daha fazla boyuttaki mp4 dosyaları (1.3 ile 2.2 GB arası) izlenememekte. Sizce bir çözüm olabilir mi?

kimse uğramıyor sanırım ?

Alıntıları Göster
    Merhaba 42LD420 kullanıyorum. Yazılım 3.24 ne yapabilrim. USB'den film izleyebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: sennedjemus

Merhaba 42LD420 kullanıyorum. Yazılım 3.24 ne yapabilrim. USB'den film izleyebilirmiyim

evet önceki sayfaları kontrol ederseniz nasıl yapabileceğinizi öğrenirsiniz.
  • quote:

quote:

evet önceki sayfaları kontrol ederseniz nasıl yapabileceğinizi öğrenirsiniz.

Alıntıları Göster
    bu dosyayla 3.15 e düştüm diyelim sonra yazılımı nasıl yükselticem.

V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk
  • quote:

kilidi açın sonra usb sürücünüze son sürüm yazılımı atın ve yükleyin. yükselttiğinizde bile film izleyebileceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratsorizzo

quote:

kilidi açın sonra usb sürücünüze son sürüm yazılımı atın ve yükleyin. yükselttiğinizde bile film izleyebileceksiniz

Alıntıları Göster
    42LD420 için son güncel yazılımı bulabilsem zaten 5 dak durmam ama bulamıyorum

• quote:

firmware ile çözümü kastettiğinizi tahmin etmedim çünkü LD serileri için firmware çözümü yok diye biliyorum. en temizi hama kumanda yöntemi.
  • quote:

quote:

firmware ile çözümü kastettiğinizi tahmin etmedim çünkü LD serileri için firmware çözümü yok diye biliyorum. en temizi hama kumanda yöntemi.

Alıntıları Göster
    kızılötesi olan telefon bulsam işime yaramaz mı?

• quote:

olur fakat symbian işletim sistemi olan bir telefon olmalı sanırım. bende olmadığı için pek bilgi edinmedi o konuda.
  • quote:

windows mobile pda telefonlar için >http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=36588357
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

windows mobile pda telefonlar için >http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=36588357

Alıntıları Göster
    dün akşam N73 bir telefonla servis menüsünden açarak film özelliğini aktif hale getirdim süper bir şey ama cihazı garanti dışına çıkardığı içinde çekiniyorum açıkçası. Siz ne dersiniz kapatsam mı acaba?

• quote:

dün akşam N73 bir telefonla servis menüsünden açarak film özelliğini aktif hale getirdim süper bir şey ama cihazı garanti dışına çıkardığı içinde çekiniyorum açıkçası. Siz ne dersiniz kapatsam mı acaba?

Alıntıları Göster
    slm arakdslar... bende toshıba 40lv655 102cm lcd tv var.... pekı bu tv de usb den nasıl film izlicez bana yardımcı olurmusunuz acaba rica etsem mkv izlemek istiyorum bende....

• quote:

3.15 yazılımını yukleyıp usb girişini anlatıldıgı sekilde dogru aktif edersen yukseltmek istediğin yazılımı usb ye at tv ye tak tv yi kapa ac guncelleme otamatık olarak ekrana gelecek sana soracak su yazılım yuklensınmı evet de bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cash1

quote:

3.15 yazılımını yukleyıp usb girişini anlatıldıgı sekilde dogru aktif edersen yukseltmek istediğin yazılımı usb ye at tv ye tak tv yi kapa ac guncelleme otamatık olarak ekrana gelecek sana soracak su yazılım yuklensınmı evet de bu kadar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lh7000 modelinde DTS li filmleri oynatmak için yeni bir firmware yayınlandımı yoksa halen dts oynatmıyor mu?

bu arada bluetooth kulaklıgı fılm ızlerken nasıl aktıf edıyoruz...

• quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

arkadaşlar lh7000 modelinde DTS li filmleri oynatmak için yeni bir firmware yayınlandımı yoksa halen dts oynatmıyor mu?

bu arada bluetooth kulaklıgı fılm ızlerken nasıl aktıf edıyoruz...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar 2 tane sorum olacak. LG 42ld550 modeli var bende.

1 - Pc'yi hdmi'den hdmi'ye bağlıyorum. Görüntü gayet güzel ancak ekranın tamamını kaplamıyor. Yani tam ortada duruyor. Örneğin tv'nin 106 ekran olduğunu düşünürsek sanki ortada 82 ekran gibi duruyor pc ekranı. 4 kenarda boş anlayacağınız. Bağladığım bilgisayar 1280x800 pikselde ancak diğer oranları da denediğimde değişen bir şey yok. Yani pc ekranının boyutu şekli değişiyor ancak yine de tv ekranının tamamını kaplamıyor. Tv'de ise 4:3 formatı seçili. 16:9'a getirdiğimde zaten görüntü daha bir dikdörtgen oluyor ki o da görüntünün orjinalini bozuyor. Bunun dışında örneğin tv'deki yakınlaştırma seçeneceği filan pc bağladığımda hiçbir şekilde aktif değil. Herkes de bu şekilde midir?

2 - Evde bir hdmi to component kablom var. Televizyonun arkasındaki component girişlerine taktım. HDMI ucunu da bilgisayara taktım. Ancak sinyal yok diyor. Yani açıkçası component kablo konusunda tam bir cahilim. Bir pc'yi televizyona hdmi'den componente olacak şekilde bağlamak mümkün değil midir? Component kablo ne işe yarar?

Bu sorular için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: krycc

arkadaşlar 2 tane sorum olacak. LG 42ld550 modeli var bende.

1 - Pc'yi hdmi'den hdmi'ye bağlıyorum. Görüntü gayet güzel ancak ekranın tamamını kaplamıyor. Yani tam ortada duruyor. Örneğin tv'nin 106 ekran olduğunu düşünürsek sanki ortada 82 ekran gibi duruyor pc ekranı. 4 kenarda boş anlayacağınız. Bağladığım bilgisayar 1280x800 pikselde ancak diğer oranları da denediğimde değişen bir şey yok. Yani pc ekranının boyutu şekli değişiyor ancak yine de tv ekranının tamamını kaplamıyor. Tv'de ise 4:3 formatı seçili. 16:9'a getirdiğimde zaten görüntü daha bir dikdörtgen oluyor ki o da görüntünün orjinalini bozuyor. Bunun dışında örneğin tv'deki yakınlaştırma seçeneceği filan pc bağladığımda hiçbir şekilde aktif değil. Herkes de bu şekilde midir?

2 - Evde bir hdmi to component kablom var. Televizyonun arkasındaki component girişlerine taktım. HDMI ucunu da bilgisayara taktım. Ancak sinyal yok diyor. Yani açıkçası component kablo konusunda tam bir cahilim. Bir pc'yi televizyona hdmi'den componente olacak şekilde bağlamak mümkün değil midir? Component kablo ne işe yarar?

Bu sorular için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba
    bende siteye yeni üye oldum.
    22" LG M2262 model bir lcd tv aldım, formu baştan sona inceledim ve HAMA KUMANDA alarak FİLM kısmını açtım
    ANCAK sorunum şu ki ; ben güncelleştirmeleri anlatılanlara harfiyen uymama rağmen yapamıyorum ve açılan film kısmında sadece DİVX oynuyor MKV oynatmıyor. Bu sürüm güncelleştirmeyi nasıl yapabilirim.
    şimdiden teşekkür ederim.

saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: hitman_codename27

arkadaşlar merhaba
    bende siteye yeni üye oldum.
    22" LG M2262 model bir lcd tv aldım, formu baştan sona inceledim ve HAMA KUMANDA alarak FİLM kısmını açtım
    ANCAK sorunum şu ki ; ben güncelleştirmeleri anlatılanlara harfiyen uymama rağmen yapamıyorum ve açılan film kısmında sadece DİVX oynuyor MKV oynatmıyor. Bu sürüm güncelleştirmeyi nasıl yapabilirim.
    şimdiden teşekkür ederim.

saygılarımla,

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de 37lh4000 var ve önceki yorumları okuyarak versiyonu 3.15 e indirip sonra 3.40 a yükselterek usb den film seyredebileceğimi okudum fakat 3.15 e düşürüp 3.40 a yükseltmem için gereken dosyayı nerden bulabilirm sitede bi kaç yerde gördüm fakat silinmişler yardımcı olursanız çok sevinirim.ayrıca son yorumlarda 3.66 ve 3.65 gibi versiyonlar gördüm acaba bunları mı kullanmalıyım yoksa ilk dediklerimi mi yapmalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: gazi06

quote:

Orijinalden alıntı: nbalsari

Selam,

Bugun LG 32LH2000 satın aldım ve mensabera ' nın verdiği linkteki yöntemle yazılım versiyonunu 3.24 den v03.15.00 e düşürerek OK+OK tuşunun çalışmasını sağladım (buradaki ince nokta USB belleğe firmware i atarken LG-DTV klasörünün içinde atmanız. TV bu klasörü arıyor, bulursa içindeki firmware leri gösteriyor. Aslında bir Linux dağıtımı olan bu yazılım kurulduktan sonra tüm kanal bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekiyor.
    Bu işlem bittikten sonra,kumandadaki OK tuşu ile TV deki OK tuşuna aynı anda basarak teknik menüye giriyorsunuz. Şifre 0000. Menüdeki oklarla 3. seçeneğe gelip jpeg&mp3 yazan ilk seçeneği "1" yapıyorsunuz. iki aşağısında Divx li seçeneği de "off" dan HD ye değiştiryor ve kumandanın altındaki return tuşuyla çıkıyorsunuz. Bluetooth seçeneğini hiç denemeyin, donanımsal olarak yok :).

Denemek için biraz önce Usb HDD taktım ve şu anda film seyrediyorum. TV nin kumandası tüm işlevleri yapıyor...

Aynı forumda 3.39 yazılım versiyonunun yüklenişi de anlatılıyor. yükseltme yapıldığı halde USB port hala çalışıyormuş. Ben daha denemedim, ama ileride deneyebilirim.

Deneyeceklere başarılar...

kardes bende kiside ayni LG 32LH2000 v03.24.00 ok ok bas bas bi hal oldum, bencede 03.15 yuklendiginde duzelecekte daha servisten once ben yuklesem mi acaba diye dusunuyorum, servis buraya 3 gunde gelir... ne yapayim sence 3.15i indirdim lakin hangi program loderi ile yuklenecek, uyduyu guncellemi biliyorum bu da ona benziyor.... ne dersin ne yapayim...

Alıntıları Göster
    LG M197WDP / M227WDP / M237WDP modelleri için divx ayarı yapabiliyor muyuz? Eğer oluyorsa USB den fotoğraf ve mp3 okuyor ancak menüde divx yok.

• Merhaba LG M237WDP LCD tv sahibiyim. nokia telefonlar ile olan işlemi denedim. Ancak servis menüsüne giriş yapmıyor. Telefonda sorun olabileceğini düşünüp ir remote programında device olarak yakın bir model seçip denedim normal sesi açıp kısma kanal değiştirme gibi işlemleri yapıyor. Ancak Psiloc_irRemote_S603rd ile IN-START Sevice Menuı + Ez Adjustu denediğimde herhangi birşey olmuyor. versiyonum v3.06.0 bu versiyonda bu modelin sevis menüsüne girebilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurd08

arkadaşlar ben de 37lh4000 var ve önceki yorumları okuyarak versiyonu 3.15 e indirip sonra 3.40 a yükselterek usb den film seyredebileceğimi okudum fakat 3.15 e düşürüp 3.40 a yükseltmem için gereken dosyayı nerden bulabilirm sitede bi kaç yerde gördüm fakat silinmişler yardımcı olursanız çok sevinirim.ayrıca son yorumlarda 3.66 ve 3.65 gibi versiyonlar gördüm acaba bunları mı kullanmalıyım yoksa ilk dediklerimi mi yapmalıyım ?

yardımcı olabilecek yok mu arkadaşlar lütfen
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.