Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    firmware 3.00.10
    firmware update yapmadan servis menüye girmenin bir yolu varmı ??
  • 32LG5000 sahibiyim. LG serisine hala tık yokmu arkadaşlar ?
  • Merhaba arkadaşlar,

bende yeni LG LCD aldım, bendeki tek sorun usb'den film veya dizi izlerken türkçe karakterlerin algılanmaması yerine saçma karakterler kullanılması oldu. Bu sorunu servis menüsünden düzeltebiliyor muyuz? Düzeltebiliyorsak nereden nasıl yapıyoruz? Son olarak da servis menüsüne girmenin TV'yi garanti dışında bırakacağını duymuştum, doğru mudur?

Fazla zamanım olmadığı için tüm sayfaları okuyamadım, belki de bu sorduklarım geçmiş sayfalarda yazıyordur, eğer öyleyse kusura bakmayın. Cevap alabilirsem çok mutlu olurum. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1201

quote:

Orijinalden alıntı: alemden

quote:

Orijinalden alıntı: fatih1201

quote:

Orijinalden alıntı: alemden

slm arkadaşlar. yadımcı olursanız sevinirim. benden lg 3000 32 inç var. iki menü tuşunuda aynı anda bastım. bi menü açıldı siyah harflerle yazan. fakat formda yazılanlar gibi şifre girme yeri yoktu. daha doğrusu bir sürü numara vardı değiştirilebilen. ben hiçbirini değiştirmeden dolaştım biraz menüde sonra return tuşu ile çıktım. fakat artık iki menü tuşunada baınca eskisi gibi hiç birşey olmuyor. servis ekranı çıkmıyor. Birde tv deki ok tuşu pasif hale geldi. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler..

Evet bunun çözümü şöyle olması lazım, tv nin ok ve menü tuşuna aynı anda bas, basmaya devam ederken daha sonra kumandanın menü tuşuna devamlı bas, daha önceki belirttiğn siyah menü çıkacak, tool 1 şeklinde bir menü sanırım, ordan yaptığın değişiklikleri düzeltip çıkman lazım, özellikle model yerinde lg3000 yazdığına dikkat et yoksa lg3000 olarak değiştir..

slm FATİH. Akşam gidince deneyeceğim. lg 3000 32 inç 3.35.1 yazılım yüklü ve orjinal servis ekranında ki değerler nedir acaba? fotoğrafını koyabilirmisiniz. ayrıca bu tv nin usb sini aktif hale getirmek için yeni yazılım yüklemek gerekir mi? çünkü ilk servis ekranı açıldığında form da yazan şifre hiriş kısmı ve diğer değiştirilecek kısımlar yoktu sanırım. teşekkürler.

benim tv lg 2000 ama lg3000 ile menü özellikleri aynı olması lazım,senin başına gelen banim başıma da gelmişti o yüzden işe yaraması lazım, ekrandaki tool option 1 seçeneğinden tool yazan yerdeki yere lg 3000 şeklinde yazman ve en alttaki seçeneğe recover a gelip tamam demen lazım...resim iyi değil cep anca böyle çekti...

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli )

32LG2000-ZA model tv'den bende de var ve servis menüsünü açtığımda gönderdiğiniz resimdeki Tool 1 ekranı gözüküyor, Tool 3 ekranı bulunmuyor.. cep telefonuna yüklediğim irremote programı ile bu ekrana ulaşabildim..

v 3.15 firmware dosyalarına baktığımda LG'nin başka modelleri için olduğunu görüyorum.. televizyon .epk uzantılı dosyaları kabul etmiyor, .bin uzantılı dosyalar ile yükleme yapılabiliyor. Bu model için bulabildiğim tek firmware dosyası ise linkini verdiğim bu sayfada bulunuyor..
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41474.msg365850.html#msg365850
    Firmware V3.51.01 32LG5000-ZA-26-32-37-42LG2000-3000

sayfada v.3.51.01 dosyası var, fakat henüz yüklemedim.. televizyonun üzerinde ise v3.35.01 versiyon firmware var. 32LG2000 için sayfaların çoğuna bakmama rağmen başarılı bir şekilde USB girişini açabilen kimse göremedim.. Bu versiyon üzerinde Tools 3 menüsünü açarak HD ve Divx bölümlerini aktive edebilen ya da HD, mkv dosyalarını oynatabilen kimse var mı ? Tşk..

IR Hack linki: http://lgusb.wikispaces.com/IR+Hack

• quote:

Orijinalden alıntı: ShankaFB

LG 32LD450
    firmware 3.00.10

fikri olan varmı ??
  • quote:

quote:

LG 32LD450
    firmware 3.00.10

fikri olan varmı ??

LG LD seri 'leri için bir başlık var. Ordan paylaşımlarınızı artırın bence.http://forum.donanimhaber.com/m_40587292/tm.htm

Ayrıca bir arkadaş bloğunda açıklama yaptı.http://www.muratkaraoglu.com/lg-42ld450-usb-hack-mkv-divx-h-264

• xxLH7000 tv'si olupta 3,65 firmware'ini yükleyen var mı ? Varsa birşeyler sormak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koppa

quote:

quote:

LG 32LD450
    firmware 3.00.10

fikri olan varmı ??

LG LD seri 'leri için bir başlık var. Ordan paylaşımlarınızı artırın bence.http://forum.donanimhaber.com/m_40587292/tm.htm

Ayrıca bir arkadaş bloğunda açıklama yaptı.http://www.muratkaraoglu.com/lg-42ld450-usb-hack-mkv-divx-h-264

Cevap için teşekkür =)

• Merhaba arkadaşlar,

bende yeni LG LCD aldım, bendeki tek sorun usb'den film veya dizi izlerken türkçe karakterlerin algılanmaması yerine saçma karakterler kullanılması oldu. Bu sorunu servis menüsünden düzeltebiliyor muyuz? Düzeltebiliyorsak nereden nasıl yapıyoruz? Son olarak da servis menüsüne girmenin TV'yi garanti dışında bırakacağını duymuştum, doğru mudur?

Fazla zamanım olmadığı için tüm sayfaları okuyamadım, belki de bu sorduklarım geçmiş sayfalarda yazıyordur, eğer öyleyse kusura bakmayın. Cevap alabilirsem çok mutlu olurum. teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: LPTRASH

Merhaba arkadaşlar,

bende yeni LG LCD aldım, bendeki tek sorun usb'den film veya dizi izlerken türkçe karakterlerin algılanmaması yerine saçma karakterler kullanılması oldu...........

Alt yazı dilini Türkçe ayarladın mı? (Hangi model?)
  • quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

bende yeni LG LCD aldım, bendeki tek sorun usb'den film veya dizi izlerken türkçe karakterlerin algılanmaması yerine saçma karakterler kullanılması oldu...........

selam koppa, evet ayarladım ama sonuç yok. Model 42LD650. Önerebileceğin bir şey var mı acabA?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

selam koppa, evet ayarladım ama sonuç yok. Model 42LD650. Önerebileceğin bir şey var mı acabA?

film ile altyazı adını aynı yap hiçbi değişiklik olması adı aynı olucak film ve altyazının formatları olduğu gibi kalsın

• @Ozan CK

O zaten belli bir şey, türkçe karakterler maalesef çıkmıyor, ben bunun çözümünü arıyorum.

tşkler
  • quote:

Hocam malesef aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü menüleri alt üst etmişsindir diye düşünüyorum. Firmware 'in güncel olmayabilir. Son diyeceğim başka LD650 kullananda aynı problem var mı varsa firmware versiyonu nedir acaba vs .. Bizim LH serisinden farklı kullanım arayüzü olduğunu gördüm LD serilerinin.
  • quote:

@Ozan CK

O zaten belli bir şey, türkçe karakterler maalesef çıkmıyor, ben bunun çözümünü arıyorum.

tşkler

bir de textpad programını indirip aşağıdaki ayarlamaları deneyin. textpad içinhttp://www.textpad.com/download/
    Karşımıza gelen ekranda File Format seçeneklerinde UNIX'i, Encoding'de ise UTF-8 'i seçiyoruz. Daha sonra Kaydet diyoruz. İşlem bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsorizzo -- 19 Temmuz 2010; 22:55:47 >

• @ozanck

ilgin için çok teşekkür ederim. Önerini denedim ama sonuç alamadım. Ancak bahsettiğim türkçe karakterler bu sefer farklı şekillerde çıktı. Bu sorunu halledebilirsem çok sevineceğim...
  • konusu gecen altyazıyı ekleyebilirmisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakalak

çift usb çıkışı olan herhangi 2.5 luk hdd ile çalıştıran oldumu

yeni 320 gb hdd almayı düşünüyorum uygun fiyatlı lg marka buldum fakat çift usb var.

tv nin usb çıkışı yeterli güç verip çalıştırırmı bunu.

Bende ki 2.5" iomega 320gb hdd çalışıyor. Yanlız geçen tv'nin arkasına usb uzatma kablosu taktım hdd veya flash diskimi rahat takıp çıkarabilmek için. TV hdd'yi görmedi, kablo uzadığı için güç yetmedi büyük ihtimalle. Ama uzatma kablosu olmadan sorunsuz tek usb ucuyla çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tundra36

şundan var ben de 2 tane usb kablosu var. 2sini de takmazsam çalışmıyor nasıl tvye bağlarız bilen yok mu? teşekkürler

USB adaptör alarak bu sorunu çözeceğini düşünüyorum. USB veri ucunu televizyona, paralel bağlı yedek usb ucunuda usb adaptöre bağlayıp gücü ordan sağlıcaksın. Büyük ihtimalle çalışır.

• quote:

Merhaba arkadaşlar,

Film'i oynatmaya başladıktan sonra kumandadan Q.MENU tuşuna basın.

Video Oynatmayı Ayarla menüsüne girin.

Kod Sayfası ayarını Varsayılan'dan Türkçe'ye getirin.

Bu şekilde sorununuzun giderilmesi lazım.

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.