Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

sanmıyorum bişiy olsun.... garantıden halledersın...

neden 3.55 yukseltme geregı duydunuz? özel bir sebebi var mı?

quote:

Orijinalden alıntı: ozer_guller

arkadaşlar benim elimde olan 32lg2100 model tv mi dediğiniz gibi dün gece versiyonu 3.40 iken 3.15 e çektim sonrasında söylenen menüden divx ve mp3 modüllerini açtım testini yaptım güzelde oldu işin kötü tarafı bundan sonra
    testleri gerçekleştirdikten sonra versiyonu 3.55 yükseltmeyi denedim usbden veriyi aldı 99 100 dedi makina kendini kapttı açılmasını bekledim açılmadı bekledim açılmadı şimdi ne yapıcam bilmiyorum televizyonun başını yedik servis ne kadar para alır acaba

gitti tv gitti

bana kalırsa arkadaşlar bu işe girmeyin gerçi siz bilirsiniz ama olmaz ya benim gibi olaylar başınıza gaslirse 10 liradan kaçarken
    1000 liradan olursunuz

iyii günler hepinize

açıkçası özel bi sebebi yok sadece üst versiyonda görütü kalitesi filan değişir dedim her zaman üst veriyonlarda belli düzenlemeler olur diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: a.sarı

quote:

Orijinalden alıntı: selotus5

v.3.55 olarak alıp 3.15'e downgrade edebilmiş olan var mı acaba?

42 lh 5000 lg tv ye 3.55 den 3.15 indirip,tekrar 3.55 e yükseltim.bir sorun olmadı.Lh serilerinde sorun olmaz kanısındayım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar çok faydalı bilgiler paylaşılmış teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: FB1979

arkadaşlar çok faydalı bilgiler paylaşılmış teşekkürler

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben de 32 LG2100 LCD TV sahibiyim
    Laptopumda kullandığım logitech x-540 ses sistemini resim 1 de görünen kablo yardımıyla laptopumda ve resim3 deki gibi dvd player ve uydu alıcıda kullanabiliyorum ancak dvd playerda rahatsız edici bir ses yapıyor bu nedenle ben de usb girişle de kullanabilmek için ses sistemimi direk TV'ye bağlamak istiyorum ancak resim 1 de görünen kırmızı ve beyaz uçları resim 2 de TV üzerine taktığımda ses sisteminden ses gelmiyor nedeni ne olabilir acaba TV'nin ses çıkışı mı arızalı yoksa kabloyumu tanımıyor ya da yapmam gereken bir ayar mı var cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    resim 1

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli )

resim2

resim3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FB1979 -- 9 Nisan 2010; 22:25:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: riveral

M227WD model tv de deneyen oldu mu? yazılım versiyonu: 3.07.1.
    servis menüsüne kumanda ve tv üzerindeki menü tuşlarına aynı anda basılarak giriliyor, ama sonra ne yapılıyor?
  • quote:

quote:

M227WD model tv de deneyen oldu mu? yazılım versiyonu: 3.07.1.
    servis menüsüne kumanda ve tv üzerindeki menü tuşlarına aynı anda basılarak giriliyor, ama sonra ne yapılıyor?

Alıntıları Göster
    lg 32lh2000 modele hama 12047 tanıttım ancak çoğu tuş yanlış.Yani 2 ye basıyorum başka menü açılıyor. Özellikle exıt tuşu çalışmadı. Yardımcı olacak arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

lg 32lh2000 modele hama 12047 tanıttım ancak çoğu tuş yanlış.Yani 2 ye basıyorum başka menü açılıyor. Özellikle exıt tuşu çalışmadı. Yardımcı olacak arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

Alıntıları Göster
    HAMA KUMANDA İLE TANITIM SONRASI
    SORUNU ŞİFRE EKRINI GELİNCE

TÜM İŞLEMLERİ TV NİN KENDİ KUMANDASINI KULLANARak çözdüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkankaan

HAMA KUMANDA İLE TANITIM SONRASI
    SORUNU ŞİFRE EKRINI GELİNCE

TÜM İŞLEMLERİ TV NİN KENDİ KUMANDASINI KULLANARak çözdüm

Alıntıları Göster
    LH3000 Serisinde Hama kumanda ile,LH4000 serisinde gürkankaan arkadaşımızın aşağıdaki yöntemiyle işlemi yapan varmı acaba ? başarılı oluyormu ?

SETUP 3 SANİYE BAS KIRMIZI IŞIK YANAR SIRA İLE
    MODE
    TV
    0119 KODU GİR
    SHIFT
    OK

KUMANDAYI TANIR

SETUP 3SANİYE BAS
    AV
    (ŞİFRE EKRANI GELİR)
    TV KUMANDASINI ELİNE AL BAZI TUŞLARI HAMA TANIMADI
    BUNDAN SONRASINI TV KUMANDASI İLE

Sonra karşımıza bir parola ekranı çıkıyor ve buraya 0000 ( dört adet sıfır ) degerini giriyoruz.
    Ve servis menüsü ile karşı karşıyayız.
    Karşımıza çıkan menüden tool options 3 e giriyoruz.
    Divx yazan seçeneğe girip off durumdan HD durumuna getiriyoruz
    EXIT İLE ÇIKALIM

• quote:

Orijinalden alıntı: gazi06

quote:

Orijinalden alıntı: nbalsari

Selam,

Bugun LG 32LH2000 satın aldım ve mensabera ' nın verdiği linkteki yöntemle yazılım versiyonunu 3.24 den v03.15.00 e düşürerek OK+OK tuşunun çalışmasını sağladım (buradaki ince nokta USB belleğe firmware i atarken LG-DTV klasörünün içinde atmanız. TV bu klasörü arıyor, bulursa içindeki firmware leri gösteriyor. Aslında bir Linux dağıtımı olan bu yazılım kurulduktan sonra tüm kanal bilgilerinizi tekrar girmeniz gerekiyor.
    Bu işlem bittikten sonra,kumandadaki OK tuşu ile TV deki OK tuşuna aynı anda basarak teknik menüye giriyorsunuz. Şifre 0000. Menüdeki oklarla 3. seçeneğe gelip jpeg&mp3 yazan ilk seçeneği "1" yapıyorsunuz. iki aşağısında Divx li seçeneği de "off" dan HD ye değiştiryor ve kumandanın altındaki return tuşuyla çıkıyorsunuz. Bluetooth seçeneğini hiç denemeyin, donanımsal olarak yok :).

Denemek için biraz önce Usb HDD taktım ve şu anda film seyrediyorum. TV nin kumandası tüm işlevleri yapıyor...

Aynı forumda 3.39 yazılım versiyonunun yüklenişi de anlatılıyor. yükseltme yapıldığı halde USB port hala çalışıyormuş. Ben daha denemedim, ama ileride deneyebilirim.

Deneyeceklere başarılar...

kardes bende kiside ayni LG 32LH2000 v03.24.00 ok ok bas bas bi hal oldum, bencede 03.15 yuklendiginde duzelecekte daha servisten once ben yuklesem mi acaba diye dusunuyorum, servis buraya 3 gunde gelir... ne yapayim sence 3.15i indirdim lakin hangi program loderi ile yuklenecek, uyduyu guncellemi biliyorum bu da ona benziyor.... ne dersin ne yapayim...

Alıntıları Göster
    abilerim benim tv toshiba regza 32 in. allaı 3 gün oldu bende denesem bu yazılanları olur mu yada bu tv için fark lı bir yolu var mı acaba baktım ama bulamadım netten lütfen yardım edebilirmisin ?

• quote:

ARKADAŞLAR VERSİYONLA UĞRAŞMANIZA GEREK YOK
    HAMA KUMANDA İLE YAPABİLİRSİNİZ

Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek

47LH4000 TV 3,55 VERSİYON
    HAMA (12047) AKILLI KUMANDA

MODE
    TV
    0119 KODU GİR
    SHIFT
    OK

KUMANDAYI TANIR

SETUP 3SANİYE BAS
    AV
    (ŞİFRE EKRANI GELİR)

Sonra karşımıza bir parola ekranı çıkıyor ve buraya 0000 ( dört adet sıfır ) degerini giriyoruz.
    EXIT İLE ÇIKALIM

KISACA ÖZETLEDİM, VERSİYONLA OYNAMAYA GEREK KALMADI.
    MKV SORUNSUZ İZLENEBİLİYOR, GEREKİRSE İPTALDE EDİLEBİLİYOR.

Ben geçen hafta hepsiburada dan 32 inç LG LH 3000 tv aldım. Versiyonu 3.55 . Arkadaşlar yukarıda yazılanların aynısını yaptım. Hama kumanda aldım ve söyleneni yaptım. ancak benim tv film falan oynatmadı. En önemlisi bir daha aynı menüye giremiyorum. bir yerde yanlışlık yaptım bilemiyorum. Yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Faewox`

abilerim benim tv toshiba regza 32 in. allaı 3 gün oldu bende denesem bu yazılanları olur mu yada bu tv için fark lı bir yolu var mı acaba baktım ama bulamadım netten lütfen yardım edebilirmisin ?

dsotum bambaşka bir markada bahsediyorsun. lg ninki denemiş bilinen bişi. toshiba apayrı bişi
  • quote:

Maalesef TOSHIBA marka televizyonunuza bu konuda anlatılanları uygulayamazsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

Maalesef TOSHIBA marka televizyonunuza bu konuda anlatılanları uygulayamazsınız...

Alıntıları Göster
    Şu an LH 3000 cihazımdaki firmware v3.40 ve görünen bir sıkıntısı yok. v3.63 'e yükseltenlere soruyorum herhangi fark gördünüz mü, yükseltmeye gerek var mı? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: koppa

Şu an LH 3000 cihazımdaki firmware v3.40 ve görünen bir sıkıntısı yok. v3.63 'e yükseltenlere soruyorum herhangi fark gördünüz mü, yükseltmeye gerek var mı? Teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Hiç bir fark yok.Bence yükseltmeyin.
  • quote:

lütfen bilip bilmeden yorm yapmayalım...

Değişimler; 1. Daha iyi kumanda performansı 2. DivX kodlu filmlerde ses problemleri çözülmüş 3. DVB-C performansında iyileştirme yapılmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

lütfen bilip bilmeden yorm yapmayalım...

Değişimler; 1. Daha iyi kumanda performansı 2. DivX kodlu filmlerde ses problemleri çözülmüş 3. DVB-C performansında iyileştirme yapılmış...

Alıntıları Göster
    SL9500'de 50 gblık, içinden 1milyon tane dosya çıkan bluray filmleri izleyebiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Behram

SL9500'de 50 gblık, içinden 1milyon tane dosya çıkan bluray filmleri izleyebiliyor muyuz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar LG 42LG5030 Yazılım sürümü v3.45.1 Bu modeli deneyen oldumu ? veya buna uyumlu yazılım hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcade

arkadaşlar LG 42LG5030 Yazılım sürümü v3.45.1 Bu modeli deneyen oldumu ? veya buna uyumlu yazılım hangisi

Alıntıları Göster
    Merhaba LG nin TV + Monitör olan modellerinde deneyen oldu mu arkadaşlar? Bendeki tv M237W usb den fotoğraf ve müzik dinlenebiliyor bu özellik kendiliğinden geliyor zaten yani garanti dışı kalma gibi bir olayım yok. USB kullanıcılar için resim ve fotoğraf için açık durumda bahsettiğiniz işlemlerden sonra Film izlemek içinde kullanabilir miyim. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: @li behr@m

Ona göre indireceğim.
  • arkadaşım şans eseri evde bu kumandadan varmış aynen bahsettiğin gibi denedim ve 500gb seagete 7200 hdd yi bağladım, şu an fullhd filmleri süper bir şekilde izletiyor fakat sormak istediğim televizyona bir zarar verir miyiz? sakıncalı olmasın bu yaptığımız işlem

quote:

Orijinalden alıntı: reis6363

quote:

MODE
    TV
    0119 KODU GİR
    SHIFT
    OK

KUMANDAYI TANIR

SETUP 3SANİYE BAS
    AV
    (ŞİFRE EKRANI GELİR)

EXIT İLE ÇIKALIM

Ben geçen hafta hepsiburada dan 32 inç LG LH 3000 tv aldım. Versiyonu 3.55 . Arkadaşlar yukarıda yazılanların aynısını yaptım. Hama kumanda aldım ve söyleneni yaptım. ancak benim tv film falan oynatmadı. En önemlisi bir daha aynı menüye giremiyorum. bir yerde yanlışlık yaptım bilemiyorum. Yardım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Chillout

arkadaşım şans eseri evde bu kumandadan varmış aynen bahsettiğin gibi denedim ve 500gb seagete 7200 hdd yi bağladım, şu an fullhd filmleri süper bir şekilde izletiyor fakat sormak istediğim televizyona bir zarar verir miyiz? sakıncalı olmasın bu yaptığımız işlem

quote:

Orijinalden alıntı: reis6363

quote:

MODE
    TV
    0119 KODU GİR
    SHIFT
    OK

KUMANDAYI TANIR

SETUP 3SANİYE BAS
    AV
    (ŞİFRE EKRANI GELİR)

EXIT İLE ÇIKALIM

Alıntıları Göster
    arkadaşlar conax modül aldım, teledünya hd kartını takıp kanal taraması yaptım ama hiçbir kanal bulamadı.

dvb-c var dimi bizim tvlerde (32lh3000) ?
    yanlış nerede acaba?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.