Şimdi Ara

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli ) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.221
Cevap
18
Favori
529.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 2ok tuşlarına da bastıysamda yapamdım bir türlü giremiyorum o menüye ok lere kumandadan ve tv den aynı nad basıyorum yok cıkmıyor delircem
  • quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

ben 2ok tuşlarına da bastıysamda yapamdım bir türlü giremiyorum o menüye ok lere kumandadan ve tv den aynı nad basıyorum yok cıkmıyor delircem

Tv nizin yazılımı v3.15 ise çıkmaması çok normal, sakın kızıpta TV ye zarar vermeyiniz...

konuyu takip edip lütfen üstte belirtilen versiyonu sonu *.epk ile biten sürümünü indiriniz... sonra tv nizi down-grade işlemine tabi tutunuz..

sonrası malum zaten...
  • LH4020 model tv mi 3.15 versiyona düşürmek için V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk dosyasını temiz bir usb ye attım tv ye taktım ama malesef hiç tepki vermedi :S
  • slm arkadaslar ben burda yeniyim benimde bir lg 32lf2500 var ya su usb ye bir türlü 3.15 firmware yükliyemiyorum ayni yazdiniz gibi yaptim olmuyor ne yapmam lazim lütfen yardim edin
  • 32LH2000 60hz 100hz nasil yaparim diye araştirmalar içerisindeyim, lambalari patlatman umarim:)))) bilgilerimizi paylaşalım..
    quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimkaan

YARDIMIN İÇİN SAOL AMA FABRİKA AYARLARI SADECE TV İÇ MENÜ AYARLARINI SIFIRLIYOR SİSTEM MENÜSÜ FABRİKA AYARIDA YAPSAN AYNI KALIYOR.

ARKADAŞLAR BENİM LH 2000 MODELİNDE USB DEN FİLM İZLERKEN KUMANDA ÇALIŞMADIĞINI DAHA ÖNCE YARDIM İSTEYEREK YAZMIŞTIM YARDIMLARI İÇİN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM HASAN ARKADAŞIMIN SAYESİNDE ORJINAL MENÜYÜ TEKRAR YÜKLEYİP SORUNU BULDUM (TOOL 3 MENÜSÜNÜ KARIŞTIRMIŞTIM) BENLE AYNI SORUNU YAŞAYAN BİRİ OLUR BELKİ DİYE YARDIMCI OLMAK İÇİN YAZAYIM DEDİM;

ARKADAŞLAR FİLM İZLEMEK İÇİN TOOL 3 SİSTEM MENÜSÜ AYARLARINI YAPTIK HERKES BİLİYO ZATEN NE YAPILCAĞINI, ESAS ÖNEMLİ OLAN NE YAPILMAMASI GEREKTİĞİ SAKIN OLAKİ SİZ BENİM GİBİ BAŞKA NELER VAR DIYE DÜŞÜNÜPTE DİĞER AYARLARIYLA OYNAMAYIN TOOL 3 MENÜNÜN EN ALTINDA ''New E-Con'' DİYE Bİ BİRİM VAR ONUN 0 OLMASI GEREKİYORKİ FİLM İZLERKEN KUMANDA ÇALIŞSIN. BEN AYARLADIM TEKRAR ESKİ HALİNE DÖNDÜ LH 2000 TV ÇOK MEMNUNUM BU TVYE SAHİP OLAN VE DAHA AYRI ÖZELLİKLERİNİ BİLEN ARKADAŞLARIN PAYLAŞIMLARINI BEKLİYORUM SAYGILAR.

arkdaşım teşekkürler...
    işte forumun faydaları... birilerinin deneyimleri başkaları için yol gösterici oluyor...

• slm arkadaşlar. yadımcı olursanız sevinirim. benden lg 3000 32 inç var. iki menü tuşunuda aynı anda bastım. bi menü açıldı siyah harflerle yazan. fakat formda yazılanlar gibi şifre girme yeri yoktu. daha doğrusu bir sürü numara vardı değiştirilebilen. ben hiçbirini değiştirmeden dolaştım biraz menüde sonra return tuşu ile çıktım. fakat artık iki menü tuşunada baınca eskisi gibi hiç birşey olmuyor. servis ekranı çıkmıyor. Birde tv deki ok tuşu pasif hale geldi. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler..
  • evet aynısı bendede oldu ne yapmamız gerekiyo acaba. model lg 5000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kana -- 5 Ocak 2010; 20:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemden

slm arkadaşlar. yadımcı olursanız sevinirim. benden lg 3000 32 inç var. iki menü tuşunuda aynı anda bastım. bi menü açıldı siyah harflerle yazan. fakat formda yazılanlar gibi şifre girme yeri yoktu. daha doğrusu bir sürü numara vardı değiştirilebilen. ben hiçbirini değiştirmeden dolaştım biraz menüde sonra return tuşu ile çıktım. fakat artık iki menü tuşunada baınca eskisi gibi hiç birşey olmuyor. servis ekranı çıkmıyor. Birde tv deki ok tuşu pasif hale geldi. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler..

şu anki firmware numaranız nedir acaba? söylerseniz yardımcı olabilirim...

ayrıca TV Amerika veya Kanada dan gelmedi değil mi?
  • şu an ki yazılım 3.35.1 görünüyor. lcd 'yide (Türkiye) elektroworld'ten aldım. orjialdir heralde. garantili ürün. birde tv deki ok tuşu basmıyorya yanmış olabilirmi? uzun süre bastığımız için?
  • 42LF2500 de mkv oynatırken kumanda ileri sarma pause play v.s. çalışıyomu arkadaşlar
  • Evet bunun çözümü şöyle olması lazım, tv nin ok ve menü tuşuna aynı anda bas, basmaya devam ederken daha sonra kumandanın menü tuşuna devamlı bas, daha önceki belirttiğn siyah menü çıkacak, tool 1 şeklinde bir menü sanırım, ordan yaptığın değişiklikleri düzeltip çıkman lazım, özellikle model yerinde lg3000 yazdığına dikkat et yoksa lg3000 olarak değiştir..
  • quote:

slm arkadaşlar. yadımcı olursanız sevinirim. benden lg 3000 32 inç var. iki menü tuşunuda aynı anda bastım. bi menü açıldı siyah harflerle yazan. fakat formda yazılanlar gibi şifre girme yeri yoktu. daha doğrusu bir sürü numara vardı değiştirilebilen. ben hiçbirini değiştirmeden dolaştım biraz menüde sonra return tuşu ile çıktım. fakat artık iki menü tuşunada baınca eskisi gibi hiç birşey olmuyor. servis ekranı çıkmıyor. Birde tv deki ok tuşu pasif hale geldi. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. teşekkürler..

Evet bunun çözümü şöyle olması lazım, tv nin ok ve menü tuşuna aynı anda bas, basmaya devam ederken daha sonra kumandanın menü tuşuna devamlı bas, daha önceki belirttiğn siyah menü çıkacak, tool 1 şeklinde bir menü sanırım, ordan yaptığın değişiklikleri düzeltip çıkman lazım, özellikle model yerinde lg3000 yazdığına dikkat et yoksa lg3000 olarak değiştir..

• başlığı iki üç kere okumama rağmen anlayamadığım bir nokta var , öncelikle lg 32lg2100 model tv ye sahibim. 3.15'e indirmeyi başardım ve özellikleri yaptım. şimdi yapmak istediğim firmwire'ı 3.40 a geri getirmek , ancak bunun için araştırdığım sitelerde kendi tv modelimi bulamadım , genelde lh diye başlayan modeller var . ben şimdi hangi firmwire'ı indirmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reverdy

başlığı iki üç kere okumama rağmen anlayamadığım bir nokta var , öncelikle lg 32lg2100 model tv ye sahibim. 3.15'e indirmeyi başardım ve özellikleri yaptım. şimdi yapmak istediğim firmwire'ı 3.40 a geri getirmek , ancak bunun için araştırdığım sitelerde kendi tv modelimi bulamadım , genelde lh diye başlayan modeller var . ben şimdi hangi firmwire'ı indirmeliyim ?

doğru yoldasınız, devam ediniz... LH 2009 LG ise 2008 serisi TV dirler... dış kapları farklı olsada, yazılımsal olarak aynıdırlar...

yani LH için olan v3.40 yazılımını LG serisine de kullanabilirsiniz...

ancak tavsiyem v3.55 yüklemenizdir...

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1201

quote:

Evet bunun çözümü şöyle olması lazım, tv nin ok ve menü tuşuna aynı anda bas, basmaya devam ederken daha sonra kumandanın menü tuşuna devamlı bas, daha önceki belirttiğn siyah menü çıkacak, tool 1 şeklinde bir menü sanırım, ordan yaptığın değişiklikleri düzeltip çıkman lazım, özellikle model yerinde lg3000 yazdığına dikkat et yoksa lg3000 olarak değiştir..

slm FATİH. Akşam gidince deneyeceğim. lg 3000 32 inç 3.35.1 yazılım yüklü ve orjinal servis ekranında ki değerler nedir acaba? fotoğrafını koyabilirmisiniz. ayrıca bu tv nin usb sini aktif hale getirmek için yeni yazılım yüklemek gerekir mi? çünkü ilk servis ekranı açıldığında form da yazan şifre hiriş kısmı ve diğer değiştirilecek kısımlar yoktu sanırım. teşekkürler.

• merhaba arkadaşlar,
    LG M2262D Lcd Tv ve monitör olan üründen aldım. Usb girişinden mp3 ve fotoğafları açabiliyorum. Film,divx oynatabilmem için ne yapmam gerekli, daha önce deneyen oldu bu ürünle böyle birşeyi? Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih1201

quote:

slm FATİH. Akşam gidince deneyeceğim. lg 3000 32 inç 3.35.1 yazılım yüklü ve orjinal servis ekranında ki değerler nedir acaba? fotoğrafını koyabilirmisiniz. ayrıca bu tv nin usb sini aktif hale getirmek için yeni yazılım yüklemek gerekir mi? çünkü ilk servis ekranı açıldığında form da yazan şifre hiriş kısmı ve diğer değiştirilecek kısımlar yoktu sanırım. teşekkürler.

benim tv lg 2000 ama lg3000 ile menü özellikleri aynı olması lazım,senin başına gelen banim başıma da gelmişti o yüzden işe yaraması lazım, ekrandaki tool option 1 seçeneğinden tool yazan yerdeki yere lg 3000 şeklinde yazman ve en alttaki seçeneğe recover a gelip tamam demen lazım...resim iyi değil cep anca böyle çekti...

LG LCD lerde Service USB den MKV,AVİ,MPG4 İzlemek (Resimli )

• Altyazısı içine gömülü mp4'lerin altyazılarını göstermiyor.Göstermek için ne yapmak lazım acaba? 32 LH2000 kullanıcısıyım.

Saygılar...
  • SLm Fatih. Öncelikle Çok teşekkür ederim. Lg 5000 YAzıyodu. dediğin gibi onu lg 3000 ne çevirdi. Her şey eskisi gibi oldu düzeldi. Benim tv nin menüsüde aynı senin fotoğraftaki gibi. ama benimkinde akıllı sensör ve SRS HD de 0 yazıyor. bu iki kısım ne anlama geliyor. 1 yapsam ne olur. ayrıca dediğim gibi aynı menü ve bu menüden usb aktif hale getirebilirmiyim. yoksa yeni yazılım mı yüklemem gerekir. saygılar.
  • merhaba
    lg m227wd modeli lcd tv-monitör aldım. usb sini aktifleştirmek istiyorum. bu konuda çalışma yapan oldumu. oldu ise buraya yazabilirmi ?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.