Şimdi Ara

Lg las454b hk (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
10
Favori
25.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 e bulabileceğim bi yer olursa haber veren olursa çok mutlu olurum
  • bu üründe ? bass ayarını nasıl artırıp kısabiliyoruz bilgilendirirseniz sevinirim? televizyonum Lg 55LF650 , fakat ben televizyon ile pek kullanmayacağım . maksat bluetooth ile telefondan kablosuz müzik çalayım. Diğer sorum ise: kendi odamda Logitech Z523 ses sistemi var cidden çok iyi performansı bassı vs.. bu soundbarlar odamdaki logitech ile aynı performansı veya daha iyisini verir mi? vermezse yine logitech ses sistemi alıp yanına ekstradan bluetooth kit almayı düşünüyorum. cevaplarınız bekliyorum teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatsappbilgi

bu üründe ? bass ayarını nasıl artırıp kısabiliyoruz bilgilendirirseniz sevinirim? televizyonum Lg 55LF650 , fakat ben televizyon ile pek kullanmayacağım . maksat bluetooth ile telefondan kablosuz müzik çalayım. Diğer sorum ise: kendi odamda Logitech Z523 ses sistemi var cidden çok iyi performansı bassı vs.. bu soundbarlar odamdaki logitech ile aynı performansı veya daha iyisini verir mi? vermezse yine logitech ses sistemi alıp yanına ekstradan bluetooth kit almayı düşünüyorum. cevaplarınız bekliyorum teşekkürler.

kumanda da basi artirma azaltma tusu var modlarda Cinema secip birde basi artirirsan baya tatmin eder logitech konusunda kullanmadigim icin yorum yapamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutunun içinden kendi kumandası çıkıyor yani?
  • quote:

kutunun içinden kendi kumandası çıkıyor yani?

tabi cikiyor duvara asma aparati da cikiyor optik kablo cikiyor

• quote:

bu üründe ? bass ayarını nasıl artırıp kısabiliyoruz bilgilendirirseniz sevinirim? televizyonum Lg 55LF650 , fakat ben televizyon ile pek kullanmayacağım . maksat bluetooth ile telefondan kablosuz müzik çalayım. Diğer sorum ise: kendi odamda Logitech Z523 ses sistemi var cidden çok iyi performansı bassı vs.. bu soundbarlar odamdaki logitech ile aynı performansı veya daha iyisini verir mi? vermezse yine logitech ses sistemi alıp yanına ekstradan bluetooth kit almayı düşünüyorum. cevaplarınız bekliyorum teşekkürler.

Lg  las454b hk
    4 adet mod mevcut kumanda üzerinde. Hangi modu seçersen seç kumanda üstünde woofer + - ayarı var yükseltip alçaltabilirsin. Ben son ses evde dinleyemedim daha :) ama dışarıya çıkardığım günü denedim.Ses tatmin edici. Sonuçta bir ses sitemi değil soundbar. Fakat kesinlikle pişman olmayacağın bir ürün. Tavsiye ederim

• LG LAS450H nasıldır bilgin var mı? tip olarak bu çok hoşuma gitti. 454B ile hemen hemen aynı mıdır performansı ?
  • bende çok araştırdım. Almadan önce benim oğlanın hoparlörlere eliyle bastırıp içine kaçırmasıydı endişem :) o yüzden önü kapalı bakmıştım. Ama ürünü mağazada kurcaladığım için açık olan kısımlara bastırdım :) içine göçmüyor bastığın zaman içinde sünger varmış gibi bir sertlik var o yüzden herkesin tavsiye ettiği bu ürünü aldım. 450H yi denemedim ne dersem yalan olur. Kararsızsan ikisinide deneyip hoşuna gideni al
  • NP8340 gibi ek hoparlör ekleyebiliyor muyuz bu sisteme?

Şöyle bir tablo buldum,

Lg  las454b hk

Dediğim olay music flow olsa gerek, desteklemiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 19 Haziran 2016; 10:20:39 >
  • Arkadaşlar şimdi anlamadığım konu bu ürün lg olmayan bir televizyonla bluetooth üzerinden eşleşmiyor mu? Philips 48pfs8109 android tv var. Piyasadaki dandik bluetooth küçük hoparlörler bile tv ye kablosuz bağlanıyor. Bu lg 454 ü alırsam bağlanmayacak mı. Bütün mesajları okudum net olarak cevap bulamadım.
  • ayrıca benim için sesten çok bass şiddeti çok önemli nasıl memnun musun? son bassta?
  • sonuçta bu bir ses sistemi değil soundbar. Kendi statüsüne göre bası iyi bence. Kısık seste sinema modunda çok tok baslar. Son ses açıp bas denemedim standart her türlü işini görüyor dairede. Ama hangi modda olursan ol basın şiddetini manuel olarak kısıp açabiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaFKa

Arkadaşlar şimdi anlamadığım konu bu ürün lg olmayan bir televizyonla bluetooth üzerinden eşleşmiyor mu? Philips 48pfs8109 android tv var. Piyasadaki dandik bluetooth küçük hoparlörler bile tv ye kablosuz bağlanıyor. Bu lg 454 ü alırsam bağlanmayacak mı. Bütün mesajları okudum net olarak cevap bulamadım.

Kendim sordum kendim cevaplayım. Bu arada aynı soruyu iki farklı Teknosada 4 stand görevlisine, LG müşteri hizmetlerinden farklı zamanlarda iki ayrı teknik personele sordum. Hepsi de aynı şeyi söyledi. Desteklemez, LG olmayan televizyonlarda sadece optik kabloyla ses alırsınız, bluetoothla philipse bağlanmaz dedi. Hatta "Peki bu bluetooth ne işe yarıyor?" sorusuna LG teknik personelin verdiği cevap sonrası orucumu bozmamak için epey mücadele ettim. Bluetooth servislik bir durum olduğunda lazım olan bir özellikmiş arkadaşa göre.
    Neyse sadede gelelim. Bütün bu desteklemez teranelerine rağmen gidip aldım, kurdum ve bluetooth ile tv ye sorunsuz bağlandım. Tv yi açınca kendi otomatik eşleşiyor, tv nin hoparlörünü kesip sesi soundbara aktarıyor. Ne var ki zaman zaman ses görüntü senkron sorunu yaşanıyor bir saniyelik falan. Henüz çözümünü bulamadım. Soundbarı koyduğum yer ile tv arasında 3-4 metre var. Bu senkron sorunundan dolayı optik kablo çözümü düşünüyorum. 5 metrelik optik kablo alsam sinyal kaybı sorunu yaşar mıyım sizce uzun kablodan dolayı?

Düzenleme: Bluetooth ile ses senkron sorununu da çözdüm. Bu sorun gözlemlediğim kadarıyla ilk eşleşme sırasında ya da farklı kaynaklardan geçişte oluşuyor. Bu olduğunda kumandadaki F tuşuna üç defa basıp tekrar bluetooth seçildiğinde senkronu sıfırlayıp baştan yapıyor ve daha sonra tekrarlamıyor. Aynı sorunla karşılaşan arkadaşlara yardımı olur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaFKa -- 22 Haziran 2016; 1:44:37 >

• Bimeks kampanyasından bu hafta, Lg las 450H yi 193 tlye almış bulunmaktayım. Şuan için memnunum ,bir sorum olacak ; lg televizyonuma optik kablo ile bağladım. Peki en kaliteli ses performansını tv den, optik kablo ile mi alırım? Yoksa out tv arc çıkışlarından falan mı?(gerçi o çıkış ne işe yarıyor onuda bilmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatsappbilgi -- 3 Temmuz 2016; 0:32:30 >
  • whatsappbilgi W kullanıcısına yanıt
    Optik kablo ses konusunda şu ana kadar halihazırda olan en performanslı çözüm. Kesinlikle optik kabloyu tercih edin.

• malesef subwoofer sorunu yaşamaya başladım. subwoofer'ın ışığı sürekli yeşil yanıp sönüyor bir türlü bağlanmıyor. arkasından reset atmama rağmen düzelme göstermedi. subwoofer dan ses gelmiyor. neden böyle oldu, bir çözümü var mı ? :/
    Bende arada subwoofer kopuyor ama bağlanmadığı olmadı. Geçmiş mesajlarda yakında sinyal yayan (modem gibi) cihazlar olduğunda sorun oluştuğundan bahsedilmişti. Teknik olarak ondan olması mümkün mü bilmiyorum ama öyle bir durum varsa ya o cihazın ya da wooferın yerini değiştirerek deneyebilirsin.

• lg musicflow uygulamasını kullanan var mı peki? nasıl kullanıyoruz ne işe yarıyor aydınlatabilir misiniz? uygulamayı yükledim fakat birşey yapamadım.
    Bildiğim kadarıyla bu serilerde music flow kullanılamıyor. Üst serilerde var o özellik diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.