Şimdi Ara

LG L9 P760 SECURITY ERROR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu rootladım, rom kurmaya çalışırken security error hatasını verdi. Her şeyi denedim. 8.1'de ve 7'de telefonu bir türlü bilgisayara tanıtamadım.https://www.youtube.com/watch?v=4YZ0i6aFsfM Şu işlemde de telefonu usb'ye tanıtamıyorum ve dolayısıyla Download modu açamıyorum. LG Mobile support tool'da da Usb hatası veriyor. Ne yapacağımı bilemedim, yardımlarınızı bekliyorum.

• bende aynı adımları uygulayarak security error kısmına düşürdüm telefonu. bi yöntem deniyorum düzelirse tekrar not yazarım.

not: LG mobile support ile tekrardan S/W yükleme başarılı telefon açıldı hatta hiç birşey silinmemiş. Telefon kapalı iken ses açma tuşu basılıyken pcye bağlayın ve uygulamadan "ek özellikler-yükseltme hatası kurtarma" kısmından devam edince zaten herşey yolunda gidecektir. 550 MB civarı bir indirme yapıyor ve yüklüyor tekrardan sonrasında açılıyor. Bu adımları uygulayacak olanların kesinlikle şarjları dolu olsun benim telefon devamlı kapandı şarjım olmadığı için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 27 Eylül 2015; 8:43:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.