Şimdi Ara

LG L9 P760 Ahizeden Gelen Cızırtı Sesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu alalı 4 ay oluyor. Aldığım günden beri bu cızırtı vardı ancak son zamanlarda iyice rahatsız olmaya başladım. Görüşme esnasına Ahizede cızırtı meydana geliyor ve rahatsız edici boyutta. Garantisi devam ediyorken geçen servise verdim. Mekanik bir parça değişimi yapılmış ancak sorun hala aynı şekilde devam ediyor. Sizlerin telefonlarında durum nasıl? Aynı sorunu yaşayan var mı başka acaba merak ediyorum.




  • ahizesinde cızırtı oluşan başka kimse yok mu? yoksa değişim talep edeceğim?
  • merhaba, ben pazartesi günü optimus g aldım. yaptığım ilk görüşmede ben de aynı cızırtıyı farkettim hemen aldığım yere geri kargoladım. lg için az da olsa ortaya çıkan bi durum mu acaba merak ettim şimdi. daha önce kimseden böyle bi şikayet okumamıştım forumda (optimus g için). yani bence sorun ahize hoparlöründe umarım serviste sizi yormazlar.
  • cep telefonuyla konuşurken radyoya veya televizyona yaklaşırken cızırdama yapar ya aynen öyle ama garip olan şey cep telefonu kendi kendini neden cızırdatır. ben üretim hatası olduğunu düşünüyorum ancak kaç kişide aynı sorun var bilemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream25 -- 20 Haziran 2013; 20:13:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dream25

    cep telefonuyla konuşurken radyoya veya televizyona yaklaşırken cızırdama yapar ya aynen öyle ama garip olan şey cep telefonu kendi kendini neden cızırdatır. ben üretim hatası olduğunu düşünüyorum ancak kaç kişide aynı sorun var bilemiyorum.

    valla bendede aynı telefon var ama alalı 2 ay oluyo hiç öyle bi sorun yaşamadım istersen bi garantiye yolla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.