Şimdi Ara

*** LG L70 ANA KONU VE KULLANICI PAYLASIMI***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
7
Favori
23.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kimse bu telefon için başlık açmamış, öksüz kalmasın istedim. Hem kullanıcıların toplanıp, bilgi paylaşıp, sorunlarını dile getireceği hem de almak isteyenler için referans başlığı
    olsun.

Gun geçmiyor ki giriş segmentinde yeni rakip telefonlar çıksın. Orta segmentteki abisi LG L90 e kasa olarak cok benzeyen telefon su an turkcell mağazalarında
    589 TL lik fiyatıyla satış sunuluyor. Abisinden boy olarak biraz daha küçük olan telefon 4.5' ekran ve True IPS ekrana sahip ancak maalesef çözünürlük WVGA (400 x 800) (207ppi)
    ile biraz düşük kalmış. Avantajlarından biri de Kit Kat'la beraber gelmesi. Lg bu telefonda da Knock Code özelliğini sunuyor. 2100mAh batarya bu çözünürlükte bir telefon
    için hayli yeterli gözüküyor. 4GB dahili hafızaya sahip keşke en az 8 gb olsaydı. 32GB a kadar micro sd hafıza kartı desteği bulunmakta. İşlemci çift çekirdekli ve 1.2GHz hızında.
    1 gb rame sahip telefon 0.3mp vga ön kamera ve 5mp arka kamera bulunduruyor. Artı ve eksilerini kısaca özetlersek

Artılar
    - Estetik dizayn, metalik çerçeve
    - Nispeten uygun fiyat (589 TL)
    - Android Kit Kat'la beraber geliyor
    - Knock Code uygulaması mevcut
    - Batarya yeterli
    - Arttırabilir hafıza
    - quickwindow kılıf uyumu
    - true ips ekran

Eksiler
    - Kamera HD kayıt yok sadece 480P video çekiyor
    - Abisine nazaran düşük ekran çözünürlüğü ( WVGA (400 x 800) (207ppi)
    - 4GB dahili hafıza
    - Turkcellden alınırsa önyüklü uygulamalar geliyormus, silinebiliyor mu bilmiyorum

Bu arada bu telefon kullanıcısı değilim, kullancılar daha iyi yorumlayabilir

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Şubat 2015; 14:28:55 >

• Bir arkadaşa aldık. Üstte abisi L70e göre yanlış yazılmış L90a göre olacak. Turkcellden almadık fakat kapanış ve açılışta Turkcell logosu geliyor. Fakat menüde herhangi bir Turkcell uygulaması yok.
  • Nasil memnun kaldınız mı ? biraz yorumlarmısınız telefonu
  • Bence telefon gayet güzel. Ama Discovery'nin sayesinde bu fiyat segmentinde telefon bayağı çoğaldı ve hepsi kaliteli markalar. LG, Motorola, Dark, Piranha ve daha gelecekler ; Xiaomi ve OPPO

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün kardeşime karne hediyesi olarak aldım.. N11'den 470 liraya mal ettim. Bu fiyata olukça iyi bir telefon diyebilirim. İlk günün kullanımı sonucunda görüşlerim..

Tasarım oldukça güzel.. Siyah rengini tercih ettim. İnceliği tasarımı oldukça hoş..

Ses çıkışı hiç fena değil.. Hoparlör ve ahizede de bir sıkıntı yok. İlk gün yaptığım konuşmaların birinde "sesin çok iyi geliyor" şeklinde bir tepki aldım.

Telefon ilk geldiğinde çok ısınmıştı. Batarya da çok sıcaktı. Çünkü hava 40 dereceye yakın. Kargo arabasında ısınmış telefon. Ekran ayarlarını yaparken parlaklığın yüzde 100 olmasına izin vermedi. "Telefon aşırı ısındığı için parlaklık yüzde 100 seçilemez" dedi.. Bu da hoşuma gitti. Daha sonra parlaklığı yüzde 100 yaptım, aşırı parlak gözü yoruyor :) Yüzde 85-90 ideal..

Kamera performansını çok beğenmedim. Gerçi açık alanda henüz fotoğraf çekemedim. Evde çektiklerimi beğenmedim. Elinizi çok ufak titrettiğinizde bulanık çıkıyor görüntü.

Uygulamalar güzel. Google play aktif. Hoş, diğer androidlerden farkı yok..

Şarjı ilk geldğinde biraz vardı. Akşam bitirip şarja taktım. Bugün 1 saat kurcaladım telefonu sarjı yüzde 95 görünüyor. 2100 amper pil var. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Hem mobil internet hem de wifi açıkken ve Google play'dan uygulama indirirken "bu uygulama boyutu oldukça yüksek, sadece wifi ile indirilsin mi?" şeklinde uyarı aldım. Bu da hoşuma gitti..

Genel olarak ben oldukça beğendim telefonu.

• 470 Tl ye cok uygun olmuş. Nasıl yaptınız onu :)O fiyata cihazın şıklığı, knock onu yeter Çektiğiniz fotolardan koyma imkanınız var mı ? Bir de bence en zayıf tarafı 4GB dahili hafızası, zaten, kitkat ve gömülü uygulamalardan sonra sanırım geriye 1.5 gb falan kalıyor. Ne kadar 64gb e kadar arttıralabilir hafıza desteği olsa da Kit katla beraber uygulamaların SD karta taşınmasında zorluk çıkıyor bu da dahili hafızanın hemen şişmesine neden oluyor. Haa rootla belki çözüm bulunabilir ama hem garanti meselesi hem de root vs ilgilenmek istemeyen sade kullanıcılar için sıkıntı olabilir.Bir de ekran çözünürlüğü nispeten düşük kalmış ama IPS ekran sayesinde durumu bertaraf edebilir. Sizce nasıl ekran kalite ve çözünürlük ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 15 Haziran 2014; 18:22:09 >
  • Bugun Türkcell mağazada ayak üstü bir iki dakika inceleme şansım oldu. Ürün gerçekten şık ve hafif, estetik kaygıları olanlar ürünü beğeneceklerdir,pahalı bir model tipi var,ucuz durmuyor.. IPS ekran kendini belli ediyor, çözünürlük 400*800 olmasına rağmen güzel gozukuyordu. Fazla vaktim olmadığı için detaylı inceleyemedim, kılf hediye var mı dedim yok dedi ama turkcell'in sitesinde quick window kılıf hediye diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG X130 İncelemesi - ( Ana Konu )
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat aralığında en büyük rakibi Motorola Moto G. Moto G nin dezavantajları ise tümleşik batarya ve arttırılamayan hafıza.
  • Üç hafta önce aldım kullanıyorum ve çok beğendim. Gm kullanıyordum ve 3 kere ekranı kırıldı artık yaptırmadım. Gm yi aratmıyor. Ekran 4,5 ama sanki daha büyük gibi geliyor kullanırken . çok denemedim ama su ana kadar yüklediğim bütün oyunları açtı. Discovery'nin açmadıklarında açtı. Çok hafif tek elle rahat kullanılıyor. Ekran baya parlak memnun kaldım ekrandan . Pil çok çok iyi 2 gün hiç şarj etmeden kullandım. G2 de olan bir çok özelliği koymuşlar. Kit kat var . kamera kapalı ortamlarda kötü dışarda iyi sayılır. Ama telefon bir şekilde kendini sevdiriyor şeklide çok güzel, sürekli kullanmak istiyor insan elden düşmüyor. Sonuçta bu fiyata iyi telefon alan pişman olmaz. Sormak istedikleriniz olursa cevaplarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysrkmlal61 -- 23 Haziran 2014; 19:02:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yaklaşık 1 aydır kullanıyorum cihazı.LYS ye hazırlandığım için çok kurcalayamamıştım.Maraton bitince detaylı kurcalama imkanı buldum..Cihaz gayet stabil.Kasma donma çok çok nadir.Ram boşta 450-500 mb civarı..Pil normal kullanımda iki günü çıkartıyor.Knock Code çok hoş.Yazılım donanım uyumu iyi.Oyun olarak Asphalt 8 Dungron Hunter 4 Dark Meadow The Pact MEI Infiltrator denedim.Yüksek grafiklerde sorun çıkarmadı.
    Eksileri olarak şunlar var.Birincisi 4 gb romdan yalnız 1.5 gb bize kalıyor.Büyük oyunları birer birer oynamak zorundayım.Bunu artırmanın bir yolu var mı?Ikincisi towelroot işe yaramıyor ancak xda da rootlayanlar var (google a lg l70 towelroot yazın xda sayfasına tıklayın.G2 mini l90 l70 de başarmışlar.Üçüncüsü oyunların obb dosyasıni sd kartta yerlerine atınca görmüyor
    Bunlara rağmen cihaz çok hoş zamanla bunlara da çözüm bulunur elbet

• unpop kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, alıntı yapmadığınız için yazdıklarınızı yeni gördüm. Google'de root aratırken bu sayfa çıktı karşıma :)

Geç geridönüş için kusura bakmayın bu yüzden..

470e nasıl aldımm.. babalar günü nedeniyle 55 lira indirim vardı n11'de, bir de bonus karta 55 lira bonus vardı.. Yine bu forumdan bonus kartı olan bir arkadaş buldum.. Onun kartı ile ürünü aldım.. 567 liraydı.. 55 lira indirim ile 512 liraya geldi.. Ben o arkadaşa 470 lira yolladım.. Gelen puan da onun işine yarayacak. Bu şekilde yaptım..

Telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Pazartesi kardeşime götüreceğim. Ona hediye olarak almıştım. Ben genel olarak çok memnunum bu fiyata bu özellikler süper.. Hatta kendime de bir tane alacaktım, yine bir bonus sahibi bile buldum :) 30 liralıkta çekim var.. Hemen hemen yine 470 liraya alabiliyorum. Ancak biraz kafam karıştı.

Sizin de bahsettiğiniz gibi dahili hafıza çok az.. 1.5 gb olarak geliyor.. Yüklü uygulamalarla 300 mb civarı bir hafıza kaldı.. Hadi bazı gereksizleri silsek 500 olsun.. 16 gblık hafıza kartı aldım ancak uygulama ve oyunları hafıza kartına kurulamayacağını unutmuşum.. Root ile uğraşmak istemiyorum..

Belki bu haliyle kardeşime yeter ama bana yetmeyeceği kesin.. Root konusunda düşüncelerinize ihtiyacım var.. Yoksa bu fiyatı bu telefonu kaçırmak istemiyorum..

Ayrıca telefonu pcye bağlayarak internete girmeye çalıştım ancak başarılı olamadım. Gerçi o sırada elektrik yani wifi bağlantısı kesikti, şu an denemedim.. Akşam tekrar deneyeceğim.. Öğretmen olduğum için 2 aylık tatil boyunca bazen telefonu pcye bağlayarak internete girmem gerekebiliyor..

Onun dışında telefonun çok bir eksiği yok. Kesinlikle basit bir telefon olarak durmuyor.. Onun iki katı fiyatına l90 ya da g2 mini satılıyor. ben o modelleri denemedim ancak çok fazla farkı olacağını sanmıyorum. Sadece onların kameraları daha iyidir ve dahili hafızaları daha yüksektir..

• 4 gün önce aldım telefonu her şeyi çok güzel fiyatına göre alınabilinecek en iyi telefonlardan birisi tek kötü yanı olarak google playde bazı uygulamaları desteklemiyor (dead trigger serisi instagram) farkettiğim programlar bunlardı onun dışında gayet hoş bi telefon özellikle ses konusunda sizi şaşırtacak bi performansa sahip pill ömrüde oldukça fazla.

-Yüklü olarak gelen türkcell uygulamalarının tamamı silinebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flemenkero -- 27 Haziran 2014; 15:00:25 >
  • beyler bende uc gundur telefon bakiyorum bizim birade !

lg l70 ile Zte blade q arasinda kaldim ikiside ayni fiyat duruslarida oyle ama karar vermedim.

bi nokta yardim edinde daha one cikani alayim gitmeden !?

linkler arasida !

http://www.gsmarena.com/zte_blade_q-5825.php

http://www.gsmarena.com/lg_l70_d320n-6285.php

• L70 root hakkında Türkçe kaynak???
  • Zte blade q düşünen arkadaş lg l70 daha iyi ve güncel bir işlemciye ve android sürümüne sahip.lg l70 gpusu daha güçlü.Ayrıca bataryası daha iyi.Ama söyleyim lg l70 de hafıza 4 gb sana 1.5 gb kalıyor.Oyunların obb dosyalarını telefonda ise oyunu oynatıyor.Ama fiyatına göre l70 çok iyi bir cihaz.

• moto g bu fiyata daha mı iyi sanki.
  • Turkcell den aldım arkadaşlar, cihaz 2 çekirdek olmasına karşın 1 gb ram ile gayet stabil ve hızlı, yanında gelen kılıf da çok güzel :)

Turkcell lakin bu cihazları açıp yazılım yüklemiş, bende Turkcell logo ve zil sesi geldi, ancak değiştiriliyor, uygulamalar gelmedi ben de :)

Ölü pixel var 2 tane siyah ekranda belli olan, değişim için teknik servis süresi ile uğraşmayacağımdan ve çok dert etmediğimden kullanacağım bu şekilde :)
  • arkadaşlar bende aldm içinden 1 adet ölü pixel çıktı. türkcelle geri götürdüm nazikce lg distiribitör servisine yönlendirdi orda da şuan servis mesajına göre yazılım güncellenmiş ve cihaz temizlenmiş için (1 günlük cihazın nesi temizleniyosa) bugün tekrar gidicem bakalım sorun giderilmişmi yada cihazı değiştirceklermi

BU ARADA KONUDA AÇILAN FOTO YANLIŞ
    Lg l70 D325 resmi koyulmuş
    türkiyedekiler Lg l70 D320 dir tuşludur.
  • classasa C kullanıcısına yanıt
    haklısın, foto değiştirildi.
  • Ölü pixel sayısı 5 tane imiş, farkettiğim gibi pazar günü turkcell'e onarım istemiyorum, kesinlikle değişim diye verdim arkadaşlar.. LG Servisine gitti telefon, kutusu faturasını filan verdim. Değişim için yeni ürünü bekliyorum, bakalım ne kadar sürede halledecekler..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.