Şimdi Ara

LG L Fino Mu Yoksa Avea İntouch 4 Mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abime TElefon almak istiyorum bütçemde kısıtlı tabi iki alternatifim var biri Lg L Fino Diğeri Avea İntouch sizce hangisi daha iyi intouch tabikide donanım olarak çok iyi ama benim mobil hat şirketlerinin telefonlarına karşı bir önyargım var acaba güncelleme olur mu yada kasma donma sıkınıtıs var mı gibi.Sizce hangisini almalıyım.Bu arada LG 600 İntouch 620 Tl
     LG L Fino Mu Yoksa Avea İntouch 4 Mü ? LG L Fino Mu Yoksa Avea İntouch 4 Mü ?

• ZENFONE 5 al kafan rahat olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zenfone 5
  • Anladimda arada 30 lira birsey var intouch 1 gb ram var ve güncelleme mechul Finoyuda tavsiye etmem.2.el zen5 alsan bile olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: deiba34

Peki siz zenfone kullanıyormusunuz kullanıyorsanız biraz bilgi verebilirmisiniz

Bir süre kullandim kafana takilan nedir?

• 1 sürekli var 2 yok 3 gayet güzel .telefonda bir eksiklik yok sadece kullanicilar batarya az gidiyor diyor aciklamasi batarya ilk gunler 1 günden az gidiyor daha sonra 1 günü rahat cikariyor artiyor.Pek sikinti değil her yerde priz var bütün android cihazlar 1 gün dayanmiyor zaten...Sonuç olarak bu fiyat araliginda alabilecegin en iyi cihaz bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 8 Ocak 2015; 21:59:09 >
  • 80 TL daha koy zenfone 5 al. Verdiğin paraya değsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lumia 925 mi yada Optimus G mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • deiba34 D kullanıcısına yanıt
    Güncelleme can sıkıcı derece yüksek . Takilma kasma 4.3 te nadiren oluyodu. 4.4 le muhteşem oldu. Gerçekten stabil. Oyun performansına gelince, mesela asphalt 8 de arabanın etrafında dikkatli bakınca cizirdamalar oluyor yada clash oynarken oyunda çok fazla karakter basınca anlık kasmalar olmuyor deil. Pile gelince gayet günü çıkarıyor oyunla.ama en az bir kere [günde] şarj etmen gerekir.

• Az daha bekle Zenfone 5 al...
  • Intouch 4 sana zenfone5i aratmaz
    ama zenfone5 sana intouch 4u aratir
    kisa ozet geceyim dedim

• Operator cihazi alma.intouch falan hikaye,zenfon alamiorsan ikisi arasinda fino al

• Zenfone 5 80 Tl ye değer

• L fino al.Ben aldım uzun yıllar gidebilecek bi telefon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.