Şimdi Ara

LG KULÜBÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
0
Favori
68.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anakartının yonga seti nedir. Nforce 2 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burc
    Anakartının yonga seti nedir. Nforce 2 mi?

Anakartım ASUS A7V8X-X.KT400 yongaseti,Athlon XP 333MHz FSB işlemci desteği, AGP 8X arayüz, DDR 400 bellek, S/PDIF dijital ses çıkışı
    Ekran kartı ise ASUS FX5200 128 MB (Nvidia yongalı anlıyacağın).
  • evet lg ci yok türkiyede olsa da azzzzz

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Anakartının yonga seti nedir. Nforce 2 mi?

Anakartım ASUS A7V8X-X.KT400 yongaseti,Athlon XP 333MHz FSB işlemci desteği, AGP 8X arayüz, DDR 400 bellek, S/PDIF dijital ses çıkışı
    Ekran kartı ise ASUS FX5200 128 MB (Nvidia yongalı anlıyacağın).

Ya evde nforce2 anakartta java atamıyorum. Onun dışında hepsi atılıyor. Fakat şirkette Ati Xpress 200 yongalı bi makina var onda java atabiliyorum. Evdeki makina aynen seninki gibi Invalid file diye hata veriyor. Garip bir durum yani anlayacağın. Via'da sorun çıkarmaması lazım. Nforce2 lerde harbiden uyum problemi oluyor. Makinayı ilk topladığımda AveR TV kartımıda beğenmemişti. Bi arkadaşa sattım Tv kartını. Sonra onada Nforce3 yongalı bi makina topladık kart ondada çalışmadı. Oda stajer bi çocuk vardı ona verdi.Onun anakart Via KT880 olması lazım onda hiç problemsiz çalıştı. Aynı şekilde usb'den veya seri porttan olan bağlantılarda bazen başka cihazlarda da sorun yaşıyorum ve delirtiyor beni. 3 örnekde Ati X1000 serisi kartlarla uyumsuzluğu.

• quote:

Orjinalden alıntı: psikopat_demobil

evet lg ci yok türkiyede olsa da azzzzz

Gerçekten de yok.Çok az.Adamlar haklı ne yapsınlar LG alıp ta.Her telefonu sorun çıkarıyor.En azından çıkarmayanını görmedim.

quote:

Ya evde nforce2 anakartta java atamıyorum. Onun dışında hepsi atılıyor. Fakat şirkette Ati Xpress 200 yongalı bi makina var onda java atabiliyorum. Evdeki makina aynen seninki gibi Invalid file diye hata veriyor. Garip bir durum yani anlayacağın. Via'da sorun çıkarmaması lazım. Nforce2 lerde harbiden uyum problemi oluyor. Makinayı ilk topladığımda AveR TV kartımıda beğenmemişti. Bi arkadaşa sattım Tv kartını. Sonra onada Nforce3 yongalı bi makina topladık kart ondada çalışmadı. Oda stajer bi çocuk vardı ona verdi.Onun anakart Via KT880 olması lazım onda hiç problemsiz çalıştı. Aynı şekilde usb'den veya seri porttan olan bağlantılarda bazen başka cihazlarda da sorun yaşıyorum ve delirtiyor beni. 3 örnekde Ati X1000 serisi kartlarla uyumsuzluğu.

Üstteki mesajda yazmıştım.Sorunu çözdüm.İnternetteki sürümü yükleyince sorun çözüldü. Artık
    AAC uzantılarını çalıyor ve de JAVA uygulamalarını çalıştırıyor.Tek sorun kulaklıktan çıkan sesin azlığı.
    Sizin kulaklıklarınızda mı böyle?

• quote:

Orjinalden alıntı: kingcobra33

quote:

Arkadaşım senin kulübü canlandırmak için biraz faaliyette bulunacağım. LG c3400 için oyun yükleme ve MSN kurma olarak. DİKKAT kurulum anlatımları cepforum'dan oktay555 adlı üyeden alıntıdır.

Alıntı yaptığın forumu daha önce görmüştüm ve oradaki mesajları okuduktan sonra buraya yazmaya karar verdim.Oyun konusuna gelince ne zaman oyun atmaya kalksam "invalid file" uyarısı veriyor..jad ve .jar uzantılı dosyaların yanında .jgss ve .gm uzantılı dosyalar olunca sorunsuz atıyor.Acaba sizde de öyle oluyor mu?Yada oyunu indirdikten sonra .jad ve .jar dosyalarından .jgss ve .gm uzantılı dosyalar oluşturabilir miyiz?Eğer sorun bunda değilse telefonda yüklü olan yazılımdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?Bendeki versiyon numarası bu.Bir de siz bakıpta yazabilir misiniz versiyon farklılığı var mı diye.

S/W Version : C3400P40-090-V122-XX-XX DEC 13 2005
    VERSION=C3400-v.3.5(3.5.8.10.28-EN)

Arkadaşlar sorunu çözdüm.Ayrıca .AAC uzantılı dosyaları da çalmaya başladı.Bundan sonra servise gidip .AAC uzantılarını desteklememektedir diyenlerin gözüne so..cam telefonu.

dostum aynı sürüm benimkide..tel c3400 ben daha hatayı cözemedim yardımcı olur musun ?

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür

• İMZAMIZI TASARLADIM [-i][-center][-color=red][-link=http://forum.donanimhaber.com/m_8364147/tm.htm]**__LG KLÜBÜ__**[-/link][-/color][-/b][-/center][-center][-image]http://img135.imageshack.us/img135/9651/lglogowebljm4.jpg[-image][-center][-center][-b][-color=#990000]TELEFONUNUZUN MODELİNİ YAZIN[/center][-i]

ARKADASLAR UYE OLMAK ISTIYORSANIZ BUNLARI PROFİLİM BOLUMUNDEN İMZA BOLUMUNE KOPYALAYIN FAKAT ''[-'' HER BİRİNDE Kİ TİRELERİ SİLİN O ZAMAN İMZANIZ TAMAMDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacia_sever -- 11 Eylül 2006; 14:34:07 >

OLMADI O RESMI SİZ YAPIVERIN OK MU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dacia_sever -- 11 Eylül 2006; 15:03:24 >

Sunuculardaki sorunlar nedeni ile linkleri değiştiriyorum.

BURADAN iNDiREBiLiRSiNiZ

LG KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 14 Haziran 2007; 17:20:30 >

• Arkadaşlar bu arada imza işinide hallettim.Aşağıdaki kodu ve telefonunuzun modelini imzanıza yazabilirsiniz.

[<b][<center][<color=red][link=http://forum.donanimhaber.com/m_8364147/tm.htm]~LG KULÜBÜ~[</link][</color][</b][</center]
    [<b][<center][<color=red] LG C 3400 [</color][</b][</center]
    [<center][<image]http://img212.imageshack.us/img212/2027/toppiclglogogw3.jpg[</image][</center]

Aradaki < işaretlerini kaldırmanız yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 19 Eylül 2006; 20:48:32 >
    ARTIK BURADAYIM
  • LG M6100 Cep Telefonu
    Bu ürün hakkında bilgisi olan varmı yada kullanan
    HeP_sOnUnDa_KeNdİmİ_vUrDuM_şArJöRü_DoLdUrDuMmM...
  • arkadaslar benm indirdiim jar ları ben içinde META-INF dosyasını kopyalıyıp jad haline getiriorum...bazıları calısıor bazıları calsmıor calısanların coguıda büyük gösterio neden olabilir bilen warsa sewinirim...

LG nin en güzel telefonu leo 920
    5 mp

Ewt ama bence bu telefonu kullanan kişi kesin kocaman cepli bir pantlon giymesi gerek.
    Yoksa nereye koyacağını şaşırır ben şahsen kullanabilirim ben çanta taşıyorum yanımda koy çantana gitsin

Orjinalden alıntı: utukenmez

quote:

LG nin en güzel telefonu leo 920
    5 mp

Ewt ama bence bu telefonu kullanan kişi kesin kocaman cepli bir pantlon giymesi gerek.
    Yoksa nereye koyacağını şaşırır ben şahsen kullanabilirim ben çanta taşıyorum yanımda koy çantana gitsin

• lg p7200 için lg contents bank programı nerden indirebilirim?

cd sini kaybettim, ingiltere sitesinden yükledim ama olmadı connect olmadı

sanırım programın türkçe olması lazım yani cd sinden gelen gibi...

cd sini kaybettim, ingiltere sitesinden yükledim ama olmadı connect olmadı

sanırım programın türkçe olması lazım yani cd sinden gelen gibi...
    HeP_sOnUnDa_KeNdİmİ_vUrDuM_şArJöRü_DoLdUrDuMmM...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.