Şimdi Ara

LG KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
390
Cevap
0
Favori
67.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ..::::^^LG KULÜBÜ BUYRUN BUYRUN^^^::::..



  • Arkadaşım senin kulübü canlandırmak için biraz faaliyette bulunacağım. LG c3400 için oyun yükleme ve MSN kurma olarak. DİKKAT kurulum anlatımları cepforum'dan oktay555 adlı üyeden alıntıdır.
  • Önce MSN kurulum dediğim gibi cepforum oktay555 üyeden alıntıdır.

    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    lg lere msn yüklemek isteyenler buraya!!!

    --------------------------------------------------------------------------------

    dikkatlice okuyun.herşeyi açık ve net olarak yazacağım.
    ben lg c3400 kullanıyorum ve 1 aydır awea hattımla sorunsuz olarak msn kullanıyorum.
    öncelikle bircok msn programı olduğunu belirteyim ama sorunsuz hızlı ve beleş bir program istiyorsanız "mig33" ü tavsiye ederim sizlere.
    programı "wap.mig33.com" adresinden wapla telefonunuza yada "www.mig33.com" adresiyle internetten bilgisayarınıza ve bilgisayarınızdan da data kablosuyla telefonunuza yükleyebilirsiniz.(usb den java yüklemek için açtığım konuya bakabilirsiniz.)
    yükledikten sonra menü/servis/internet/profiller bölümünde (girdi ekle) yeni profil oluşturun.ve oluşturduğunuz yeni profilde tüm alanları boş bırakıp "apn" kısmına internet yazın ve profil adını da internet olarak girin ve aktif yapın.aynı şekilde menü/indirilenler/indirprofiller kısmındaki dört profilden birinin adını internet yapıp tüm ayarları boş bırakıp "apn" kısmına internet yazın kaydedip aktif yapın.
    bu işlemler bütün internet kullanmaya ihtiyaç duyan programlar için gereklidir.(opera mini gibi.opera mini de internet sayfalarını telefonunuzda görüntülemenizi sağlar.www.getjar.com adresinden bulabilirsiniz.)
    daha sonra yüklediğiniz "mig33" programını açınız.program kayıtsız olduğu için sizden kayıt mesajı göndermek isteyecek bunu onaylayın.daha sonra uygun boşluklara bu program için kullanacagınız bir kullanıcı adı ve şifre girin ve telefon numarınızı ülke kodu ile girin ve devam edin.telefonunuza bir mesaj gelecek.programın aktivasyon kodu bu gelecek olan mesaj.programı tekrar kapatıp açtığınızda bu kodu girerek programı aktive edeceksiniz.
    bu işlemler sonucunda 2 kontör gider. (Bende daha fazla gitti)
    bu işlemlerden sonra program menüsü çıkınca msn kısmına msn kullanıcı adı ve şifrenizi girip msnye bağlanabilirsiniz.(mig33 kullanıcı adı ve şifresiyle msn ninkini karıştırmayın.mig33 için kullanacagınız ilk başta aldığınız ad ve şifredir.)
    ücretlendirme awea ve türkcell de 60 kb/1 kontördür.yani sayfalarca yazışsanız dahi 2 kontör tüketemezsiniz.
    ,eger bu programı kullanmakta zorluk çekerseniz "emsn" de güzel ve ücretsiz.ve ayrıca aktivasyon istemiyor sanırım.onu da deneyebilirsiniz.fakat mig33 e göre daha fazla veri harcadığını söylüyorlar.
    türkçe program isterseniz "cepte msn" kullanabilirsiniz.sanırım 25 kontör ücreti var.ve ayrıca lg lerde çalışır mı bilmiyorum.
    ben mig33 kullanıyorum ve cok memnunum.aweadan 1 kere baglanıyorum.saatlerce kalıyorum.baglantı kopmadıktan sonra 1 kontor gidiyor.

    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""




  • Şimdi de LG Contents Bank programında Java yükleme fonsiyonun açılması. Yine cepforum oktay555 arkadaşdan alıntıdır.


    """"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

    bomba!!!lg lere usb kablosu ile java yükleyinnnn!!!

    --------------------------------------------------------------------------------

    Arkadaşlar nihayet bütün lg kullanıcılarının en büyük derdi sona erdi.artık hepiniz usb kablosuyla telefonunuza java uygulamalarını yükleyebileceksiniz.ewet yanlış okumadınız!!!
    Şimdi gelelim bunu nasıl yapacağımıza.öncelikle lg contents bank programını kurun ve telefonunuzu pc ye düzgün olarak tanıtın.usb dirverlerınızın düzgün yüklü olduğuna emin olun.zaten lg contents bank programınızı kullanabiliyorsanız gerisi çok kolay.
    İşte aımları takip edin:
    c/programfiles/lggsm/lgcontentsbank/config (burada olması lazım.kısaca config dosyasını bulun işte) dosyasını acın.bu dosyadaki satırları inceleyin ve:
    Exıst_java: N satırını Exıst_java: Y olarak değiştirin (programda java yükleme bölümünü açmak için)
    ANI_GIF: N satırını ANI_GIF: Y olarak değiştirin (bu da sadece jpg dosyası yükleyebildigimiz contents bank la artık gif dosyasıda yükleyebilmek için)

    Bunları yaptıktan sonra c/programfiles/lggsm/lgcontentsbank/contents klasörünün içinde Java isimli yeni bir klasör oluşturun.telefona yüklemek istediğimiz java dosyalarını bu klasore atacaz.program bu klasördeki Javaları gösterecek bize.


    Daha sonra hangi java uygulamasını yüklemek istiyorsanız (lg imzalı jad ve jar dosyasıyla birlikte) oluşturduğumuz java klasörünün içine kopyalayın.istediğiniz kadar java uygulaması atın ve telefonunuzu data kablonuzla pc ye baglayın.

    Daha sonra programda daha önce görmediğiniz kahve fincanı şeklindeki buttona tıklayın ve java yükleme menünüz acılsın.

    Daha önce oluşturmuş oldugunuz ve içine jar ve jad dosyalarını attığınız java klasörünün içeriği gelecek karşınıza.her bir uygulama fincan simgesi (javanın simgesi)ile belirecek.istediğinizi secin ve download buttonuna tıklayın.download işlemi tıpkı mp3 yüklermiş gibi ilerleyecek ve bittikten sonra küçük bir pencerede “be sure ………” gibi bi uyarı gelecek.yani uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra tamam a tıklayın diyor.

    Telefonunuz kapaklıysa kapagı acın.(java yüklerken kapagı başta acık tutsanız daha iyi olur.)daha sonra tıpkı waptan oyunu telefona indirdikten sonraki gelişmeler olacak.yani tamam-ewet v.s. diyerek uygulamayı kuracaksınız telefona.işte bu kadar.ben yeni keşfettim bu işi ve 100 e yakın oyun yükledim.bazıları acılmayabilir…

    Önemli not:jad dosyasına imza atmak için notepad de acıp son satıra
    “MIDletX - Contents - LG : L3100” yazın.L3100 lg c3400 modeli içindir.C3400 model değil versiyondur.C3400 ün modeli L3100 dür.config dosyasında yazar.
    Başka model kullanan arkadaşlar config dosyasında telefonunuzun modelini görebilirsiniz.
    L3100 yazılı yere kendi modelinizi yazınız.. aslında değiştirmesenizde olur ama siz yine de saglam yapın işinizi…

    Yükleyeceğiniz Javaların lg ile uyumlu olmasına dikkat edin.yoksa açılmayabilirler.sitedede verilmiş olanwww.getjar.com vewww.mobigg.com gibi adreslerden lg lerde çalışan biçok uygulama indirebilirsiniz bilgisayarınıza.diğer Javalarda çalışma oranı yarıdan fazla değil ben denedim…

    Javanın yanı sıra gif animasyonlarını da resim yüklediğiniz yerden atabilirsiniz artık.

    Ewet arkadaşlar lg lere usb den java yüklenmiyor , yok araştırdım ,yok mümkün değil, kıracam telefonu, satacam telefonu, lg kadar kötü telefon yok diyenlere ibret olsun…

    hadi gelsin bakalım tebrikler şimdi.



    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""




  • Bunlarda benim çalışmalarım


    Telefona uygun olarak bulabildiğim ve çalıştırabildiğim oyunları ekledim. Yapacağınız işlem ''bomba!!!lg lere usb kablosu ile java yükleyinnnn!!!'' yapmak ve bu dosyayı zaten oluşturacağınız java klasörüne atmaktır. jad dosyasına imza atmak için uğraşmanıza gerek yok.O işlemi ben yaptım. Zaten çalıştırabildiğim oyunları koydum dosyaya. Yenilerini bulursam yine eklerim. Dosyada 16 oyun vardır.

    http://www.hemenpayla-s.com/download/1268022/Java.zip.html


    Minicik tankların olduğu sevimli bir oyun.

    http://rapid-share.de/files/27633632/Tank.zip.html

    (-) kaldırın


    LG Contents Bank programını indirmek için

    http://tr.lgmobile.com/data/img_ph/ph_sw/TR/C3400_1.zip

    Programı kurarken takılırsanız yardımcı olması için

    http://tr.lgmobile.com/general/frum_...14&file=C3400_ Kurulum.doc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burc -- 11 Ağustos 2006; 13:25:10 >




  • Ha ben bi oyun buldum denemek istiyorum derseniz cevabı aşağıda. Bu imza atma işlemidir.

    Arkadaşım öncelikle bulacağın oyunun jar ve jad uzantılı 2 dosyadan oluşması gerekir.Jar dosyası oyunu içeren ana dosya jad ise onla ilgili bilgiler içeren bir dosya. Jad dosyasını notepad ile açabilirsin ve aşağıdaki gibi bir içerek çıkacak.

    MIDlet-1: Tank, /tank_i.png, Tank

    MIDlet-Name: Tank
    MIDlet-Vendor: 851510
    MIDlet-Version: 1.0
    MIDlet-Jar-Size: 44401
    MIDlet-Jar-URL: Tank.jar
    MIDletX-No-Command: true
    MicroEdition-Profile: MIDP-1.0
    MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0
    MIDletX-LG-Contents: L3100

    Ama büyük bir ihtimalle ''''MIDletX-LG-Contents: L3100'''' yazan son satır olmayacak işte imza atma demek bu satırı eklemek demek. Netten indireceğin oyunları maalesef bu imzayı atsan bile kurulum esnasında oluşacak bir uyumsuzluk veya kurulduktan sonra oyunu çalıştırma sırasındaki bir uyumsuzluktan dolayı çalışmıyor,hata mesajı veriyor. Yani telefon her oyunu maalesef açamıyor. Tek çaren indirmek imzayı eklemek ve denemek. Olanları bizimle paylaşmak.
    Benim koyduklarımwww.getjar.com adresinden alınma bir kısmı bir kısmıda sağdan soldan.Mesela çok uğraştım birsürü versiyon buldum ama bir türlü tavlayı yapamadım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: burc

    Bunlarda benim çalışmalarım


    Telefona uygun olarak bulabildiğim ve çalıştırabildiğim oyunları ekledim. Yapacağınız işlem ''bomba!!!lg lere usb kablosu ile java yükleyinnnn!!!'' yapmak ve bu dosyayı zaten oluşturacağınız java klasörüne atmaktır. jad dosyasına imza atmak için uğraşmanıza gerek yok.O işlemi ben yaptım. Zaten çalıştırabildiğim oyunları koydum dosyaya. Yenilerini bulursam yine eklerim. Dosyada 16 oyun vardır.

    http://www.hemenpayla-s.com/download/1268022/Java.zip.html


    Minicik tankların olduğu sevimli bir oyun.

    http://rapid-share.de/files/27633632/Tank.zip.html

    (-) kaldırın


    LG Contents Bank programını indirmek için

    http://tr.lgmobile.com/data/img_ph/ph_sw/TR/C3400_1.zip

    Programı kurarken takılırsanız yardımcı olması için

    http://tr.lgmobile.com/general/frum_...14&file=C3400_ Kurulum.doc



    http://www.hemenpayla-s.com/download/1268022/Java.zip.html --------> bu linkteki dosya inmiyor rapid e upload edermisin?




  • Adresi yeniledim. Hemenpaylaşında



    http://rapid-share.de/files/29621233/Java.zip.html
  • yaa arkadaşım ben herşey yukleyemiyorum neden acaba bilemedim gitti bendeki alet LG5300i buna 100kb fala jawa dosyası yuklenmiyo diyo acaba bi bilgisi olna var mı sebebi hakkında msn proğramı yukleyemiyorum anlamadım gitti küçük olanları yukluyom msn için bu kezde servise ulaşılamıyor diyor ama normal GPRS ok sorun yok neden sebebi anlamadım gitti
  • Katilim nasil olur bilmiyorum fakat bi bu eksikti o da oldu. Hayirli olsun :)
  • arkadaşlarım lg c3400 kullanıyorum ve teli her açtımda titreşimle açılıyor bunu nası engellerim birde mesaj tonu ses seviyesını nasıl ayarlıyorsunuz .verecek oldunuz bilgiler için şimdiden teşşekkür ederim. saygılarımla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sado07

    yaa arkadaşım ben herşey yukleyemiyorum neden acaba bilemedim gitti bendeki alet LG5300i buna 100kb fala jawa dosyası yuklenmiyo diyo acaba bi bilgisi olna var mı sebebi hakkında msn proğramı yukleyemiyorum anlamadım gitti küçük olanları yukluyom msn için bu kezde servise ulaşılamıyor diyor ama normal GPRS ok sorun yok neden sebebi anlamadım gitti


    Bu ayarları yaptın mı? Burdaki anlatım LG C3400 için ama diğer modeller içinde aşağı yukarı aynı. Çünkü bu anlatımla ben Samsung'lara da kurdum. Menüleri daha farklı ama prensip aynı.

    '''yükledikten sonra menü/servis/internet/profiller bölümünde (girdi ekle) yeni profil oluşturun.ve oluşturduğunuz yeni profilde tüm alanları boş bırakıp "apn" kısmına internet yazın ve profil adını da internet olarak girin ve aktif yapın.aynı şekilde menü/indirilenler/indirprofiller kısmındaki dört profilden birinin adını internet yapıp tüm ayarları boş bırakıp "apn" kısmına internet yazın kaydedip aktif yapın.''''




  • BU KULUBU KURARKEN HİÇ İŞLEMEZ DİYE DUSUNMUSTUM AMA AGIRCA GİDİYO
    HERKES UYE TOPLAMAK İÇİN TOPİCLERE MESAJ BIRAKSIN İŞTE LG KULANICILARI LG KULUBUMUZE BEKLERİZ GİBİ
  • İMZAYU BOZDUM YAWW
  • Telefona format atmak için (alıntıdır ama nerden hatırlamıyom)
    2945#*#
    bu kodu girdiğinde işine yarayacak tek secenek 6. sı.
    diğerleri telefonun performansını test ediyor sanırım. bide 7. secenek telefonun yazlım versiyonunu gösteriyo.
    6. secenekle telefonda oluşan her türlü yazılım problemini halledersin.(kilitlenme,hafızanın eksik görünmesi,kameranın bazı özelliklerinin artık kullanılmaması gibi hatalar olabilir belli bir süre yanlış kullanımdan dolayı)
    6. secenekle telefona format atılıp yazılım yeniden yükleniyor.(otomatik olarak)
    fakat unutmaki telefona sonradan yüklediğin herşey silinecektir.en azından jawa uygulamaların hariç diğer dosyalarını yedekleyebilirsin.
    bu işlemi telefona uyguladıktan sonra telefon fabrikadan cıktığı anki gibi olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dacia_sever

    ..::::^^LG KULÜBÜ BUYRUN BUYRUN^^^::::..


    Tüm LG kullanıcılarını bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 14 Haziran 2007; 17:11:07 >
  • BAŞKA BİR OYUN SİTESİ BİLEN VARMI
  • hayırlı olsun arkadaşlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dacia_sever

    BAŞKA BİR OYUN SİTESİ BİLEN VARMI



    Bide bunlar var ama başkasından alıntı yine ben biriki tanesini denedim çalışıyordu.
    Sizde bir deneyin.

    http://rapid-share.de/files/29555763/Yeni_WinRAR_ZIP_archive.zip

    yine (-)'yi kaldırın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burc

    Arkadaşım senin kulübü canlandırmak için biraz faaliyette bulunacağım. LG c3400 için oyun yükleme ve MSN kurma olarak. DİKKAT kurulum anlatımları cepforum'dan oktay555 adlı üyeden alıntıdır.



    Alıntı yaptığın forumu daha önce görmüştüm ve oradaki mesajları okuduktan sonra buraya yazmaya karar verdim.Oyun konusuna gelince ne zaman oyun atmaya kalksam "invalid file" uyarısı veriyor..jad ve .jar uzantılı dosyaların yanında .jgss ve .gm uzantılı dosyalar olunca sorunsuz atıyor.Acaba sizde de öyle oluyor mu?Yada oyunu indirdikten sonra .jad ve .jar dosyalarından .jgss ve .gm uzantılı dosyalar oluşturabilir miyiz?Eğer sorun bunda değilse telefonda yüklü olan yazılımdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?Bendeki versiyon numarası bu.Bir de siz bakıpta yazabilir misiniz versiyon farklılığı var mı diye.

    S/W Version : C3400P40-090-V122-XX-XX DEC 13 2005
    VERSION=C3400-v.3.5(3.5.8.10.28-EN)

    Arkadaşlar sorunu çözdüm.Ayrıca .AAC uzantılı dosyaları da çalmaya başladı.Bundan sonra servise gidip .AAC uzantılarını desteklememektedir diyenlerin gözüne so..cam telefonu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingcobra33 -- 31 Ağustos 2006; 23:06:02 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.