Şimdi Ara

===>LG KP500(Cookie) ANA KONU<=== (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
2
Favori
123.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler ben telefonun güvenlik kodu ve telefon kilit kodunu kaldırdıktan bi süre sonra unuttum şimdi değiştiremiyorum napmam lazım.
  • bu telefonla mini klavye* kullanabilir miyiz?

*http://www.donanimhaber.com/klavye/haberleri/Chinavasiondan-bluetooth-destekli-mini-klavye-Mini-Bluetooth-Keyboard.htm
    *http://www.chip.com.tr/urun/dark-kablosuz-mini-klavye_3020.html
  • Arkadaşlar Konuyu resmen hortlatıyorum ama yeni konu açmak istemedim. invisible adlı arkadaş bir ara senin telefonda da mesaj gönderirken mesaj giden kutusunda kalmış sen bu sorunu nasıl çözdün. Toplu mesaj gönderirken mesaj giden kutusunda kaldı, telefonu pc suite bağlayıp baktığımda bu mesaj görünürlerde yok. Yani sms lerde ne giden kuusunda nede diğer yerlerde. Telefonu fabrika ayarlarına getirdim olmadı. Güncelleme yapmak istedim zaten son sürümdeymişim. Bir de bu mesajı açmak istediğim zaman telefon kapanıp yeniden açılıyor. Tecrübeli arkadaşlardan bir çözüm önerisi bekliyorum...
    Teşekkürler...
  • Güncellemeyi nasıl yapıyoruz, siristat? PC Suite yardımıyla mı? Bu telefondan geçen yıl aldım ama aldığıma bin pişmanım. 2 gün kullanıp kutusuna kaldırdım dokunmatik algısının zayıf olmasından dolayı. Kullanmadığım için de özelliklerini tam anlamıyla bilmiyorum.
  • ksfno1http://www.lg.com/tr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp adresinden güncelleştirme yazılımını telefon modeline uygun olarak indiriyorsun.
  • arkadaşlar lg kp 500 var windows 7 li pc ye bir türlü tanıtamıyorum usb ye takıyorum ama hep tanınmayan aygıt olarak görüyor lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: siristat

ksfno1http://www.lg.com/tr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp adresinden güncelleştirme yazılımını telefon modeline uygun olarak indiriyorsun.

Cevap için çok teşekkür ederim

• Bu telefondan Sakın Almayın Az pahalı olsun ıyısı olsun Şarjı dayanmaz İnterneti yawaş Dokunmatigi Cok dandik Ha iyi yonleride war ama İyi bir telefon degil
  • 11b fw linki bilen biri atabilirmi
  • ben de kapak arıyorum doğubankta ne kadara alabilirim bilenleriniz var mı? beyaz ya da siyah kapak alıcam
  • bilenler yok mu arkadaşlar
  • eveT TaßiKide VaR.
  • ya arkadaşLar ßenm telefonda kp 500 çok acayip memnunum ama servise verdm qeRi aLdıqımda telefon foto çekmiyor ve video izLeyemiyorm sorunu ßiLen varSa SöyLeyeßiLirmi ? [ fotoğraf çekmek için açtıqımda telefon donup kaLıyor videoda Da aynı şekiL. :S ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoveiSoveR -- 19 Ekim 2012; 20:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAList

ben de kapak arıyorum doğubankta ne kadara alabilirim bilenleriniz var mı? beyaz ya da siyah kapak alıcam

Aldınız mı kapağı hocam ?
  • Arkadaşlar öncelikle herkese tekrardan merhaba. Bu konuyu 2009 Yılının Mart ayında telefonu aldıktan hemen sonra açıp elimden geldiğince deneyimlerimi ve izlenimlerimi paylaşmaya çalışmıştım herkesle . Şimdi tekrardan görünce güzel duygular uyandıran bir nostalji oldu benim için.

Aradan 3.5 yılın üzerinde bir dönem geçmiş bulunmakta ve telefonumu yaklaşık olarak 3 ay önce emekliye ayırmak zorunda kaldım (Ekranı çok hor kullandığım için sonunda pes etti ) Şahsi fikrimi belirtmem gerekirse bu telefonu 3 yılın üzerinde bir süreç kullandım ve sağolsun yüzümü hiç kara çıkarmadı.
    Kimi zaman filmin ortasında şarjı bitti kimi zaman arka planda mp3 çalarken mesaj yazmak ölüm oldu.
    Günü geldi yatakda soğuk gecelerde yorganın altında 18 kitapdan fazla romanı telefona atarak bitirdim
    (Drizzt Do'urden serisi 9 kitap , Harry potter 7 kitap, 3-5 de diğer kitaplar )
    Ağladık güldük ama birlikte çok güzel diye yorumlayabileceğim 3 yıldan uzun bir süre geçirdik.

hasnel1 arkadaşımın yorumunu gördükten sonra bu konuya cevap yazma gereği duydum.(ocak ayında yazmış biraz geç oldu ama madem konu hortlamış zararım olmaz sanırım )

quote:

Orijinalden alıntı: hasnel1

Bu telefondan Sakın Almayın Az pahalı olsun ıyısı olsun Şarjı dayanmaz İnterneti yawaş Dokunmatigi Cok dandik Ha iyi yonleride war ama İyi bir telefon degil

Hatırlayanlarınız vardır ki bu telefon 2008 yılının sonlarında, O zamanlar çoğu kullanıcı için ismi ipod dan ibaret olan şimdilerin dünya devi apple'ın iphone 3g telefonu ile aynı dönemde çıkmıştı. Gerek ekran boyutu gerekse performans olarak o dönemde iphone 3g ye göre çokda farkı yok denilmişti (Hafızam beni yanıltmıyorsa bu telefon 579 tl iken iphone 3g 1300-1400 tl civarındaydı ) Bu sebeplerden dolayı çıktığı dönemin f/p olarak herkesin hakkında "alınabilecek daha iyi bir telefon yok!" dediği bir telefondur kendileri.
    Evet aradan yıllar geçmiş yıl olmuş 2012 , ekran boyutları 3.5" den aşağı düşmeyen 1ghz dual core işlemciden aşşa telefon üretilmeyen ki kabul edersiniz ki wi-fi olmayan bir telefonun neredeyse hiç olmadığı bir dönemdeyiz. Evet bu telefon şuan piyasada olan telefonların hiçbirinin yanına bile yaklaşamaz ancak çıktığı yılı hesaba kattığımız taktirde saygıyı hak eden bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerlerToydemir -- 31 Ekim 2012; 22:26:11 >

• lg kp500 kullanıyorum tarayıcıya girdiğimde interneti açmadan telefon kapanıp açılıyor daha önce 2 defa teknik servise göndermeme rağmen sorun tekrarlanıyor önerisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Son fw ler. Denemedim çünkü telefon artık anneme emanet:)

United Arab Emirates 23/9/2010
    http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KP500/AUAEGD/V10p_00/V10P_00.kdz

INDIA 23/11/2010
    http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/KP500/AINDBK/V10h_00/V10H_00.kdz

en son fw hangisi benim şu an versiyon v10f görünüyor güncel mi ?oluyor
    birde internete girince kapanıyor yazılımsal mı hafiza kartından mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 19 Aralık 2012; 11:34:49 >

• LG KP500 İLE İLGİLİ BİLGİLER VERMİŞSİNİZ PEKİ SİZE BİRŞEY SORACAM ŞİMDİ TELEFONA BİR OYUN İNDİRDİM VE DOKUNMATİKTEN OYNANABİLİYOR SANAL YÖN TUŞLARINI KALDIRMAM GEREKİYOR NASIL YAPABİLİRİM ANLATIRMISINIZ?
  • ARKADAŞLAR LG KP500 TELEFONUM WAR GEÇENLERDE IPHONE TEMASI YAPTIM BİRAZ KULLADM GERİ ALIYIM DERKEN BİLGSAYARDA ORJİNAL DOSYAYI KOPYALAMIŞTIM YAPTIM FAKAT TELEFON AÇILDIĞINDA YAZILAR GÖRÜNMÜYOR BELKİ ORJANALİ BOZULDU DİE İNTERNETTEN İNDİRDİM YAPTIM YİNE İSİMLER GÖSTERMİYO NE YAPMALIYIM LÜFTEN YARDIM EDİN :/
  • Dostlar kp500 ün güvenlik ayarlarında sim kart değiştirilirse mesaj atma olayı var.Telefonu başkasına sattım ama halen mesajlar geliyor sattığım kişiyi aradım güvenlik kodu istiyor diyor bende kodu unuttum.Bu kodu sıfırlama şansımız veya başka bir yöntemle bu mesajı kp500 den engelleme durumu var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.