Şimdi Ara

## LG KP500 Cookie ## (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
35.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suyosunu

LG Cookie ile ilgili yabancı forumlar var. Ordan gerekli dökümanlara ulaşabilirsin.

yabancı forumları araştırdım ama bi çoğu demo program veriyo free verenlerde dandik program işime yaramaz yani ama yinede sağol
  • ya bu telefonu uzun süredir kullanan arkadaşlar, size herhangi bir problem cıkardı mı? Daha önce başka forumlarda ve bir iki kişiden LG telefonların cok sorun cıkarttığını duymuştum, doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gianluca3
    ya bu telefonu uzun süredir kullanan arkadaşlar, size herhangi bir problem cıkardı mı? Daha önce başka forumlarda ve bir iki kişiden LG telefonların cok sorun cıkarttığını duymuştum, doğru mudur?

Ben renoir kullanıyorum, eşim de cookie kullanıyo. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadık telefonlarla alakalı. Hatta bundan sonra LG'den başka telefon da kullanmam, bu kadar kaliteli bir telefonu ne nokiada ne de samsungda göremedim ben daha. Arkadaşların aldığı 1.5 liralık telefonları görüp incelediğimde kendi telefonuma ve LG markasının kalitesine yürekten inanır oldum. Bence LG!
  • teşekkürler kerrar, ama ben hala kararsızım cookie ile samsung star S5233 arasında 1,5 aydır hala karar veremedim:(
  • titreşimi çok zayıf hoş özellikleri var alınır resim filanda çizebiliyorsun
  • quote:

teşekkürler kerrar, ama ben hala kararsızım cookie ile samsung star S5233 arasında 1,5 aydır hala karar veremedim:(

2 sini de kullandım

kesinlikle LG COOKIE
  • quote:

Orijinalden alıntı: mce07

quote:

teşekkürler kerrar, ama ben hala kararsızım cookie ile samsung star S5233 arasında 1,5 aydır hala karar veremedim:(

2 sini de kullandım

kesinlikle LG COOKIE

Tam benim sormak istediğim soruya cevap vermişsiniz. Ben 4 senede 2 tane lg kullandım çok memnun kaldım. Ama şimdi önümde iki secenek var star ve cookie. Bana cookienin avantajını söyleyebilir misiniz? En önemli olan ise sarj ne kadar gidiyor iki telefonda hangisi daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

2 sini de kullandım

kesinlikle LG COOKIE

Tam benim sormak istediğim soruya cevap vermişsiniz. Ben 4 senede 2 tane lg kullandım çok memnun kaldım. Ama şimdi önümde iki secenek var star ve cookie. Bana cookienin avantajını söyleyebilir misiniz? En önemli olan ise sarj ne kadar gidiyor iki telefonda hangisi daha iyi.

Yan komşumda 5233w var, eşimin telefonu ise cookie. Komşum telle alakalı bir sorunu olduğunda bana getirdiği için tlf baya bi tanıdıktır:-) Her yönden LG cookie üstün. Benim 2 yaşındaki çocuğun koca gün elinde telefon hala bozamadı telefonu, hesap edin sağlamlığını. Komşu 1 kere düşürmüş 5233'ü ekran altyarısı iptal, simsiyah.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerrar12

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

quote:

2 sini de kullandım

kesinlikle LG COOKIE

Yan komşumda 5233w var, eşimin telefonu ise cookie. Komşum telle alakalı bir sorunu olduğunda bana getirdiği için tlf baya bi tanıdıktır:-) Her yönden LG cookie üstün. Benim 2 yaşındaki çocuğun koca gün elinde telefon hala bozamadı telefonu, hesap edin sağlamlığını. Komşu 1 kere düşürmüş 5233'ü ekran altyarısı iptal, simsiyah.

Teşekkür ederim. Şarj konusunda beni bilgilendirecek biri var mı? Kaç gün gidiyor en azından bu benim için önemli olacak.(cookie)
    Ben lg den harikulade memnunum. Şuan m4410 modelini 2 seneyi geçti ve hala kullanıyorum. Mübarek bir sorun çıkarmadı bana. Sade fw güncel değil onuda gidip güncellletmedim işte o kadar:)

• valla benim araştırmalarıma göre şarj olarak samsung kağıt üstünde nerdeyse iki kat daha fazla ii, ama kullanımda sanırsam aynı şekilde deil, istersen şu sitede verilen puanlara bak bihttp://www.phonearena.com/htmls/Samsung-Star-S5230-Review-review-r_2179-p_4.html
  • bu telefonu satıyorum haberiniz olsunhttp://forum.donanimhaber.com/m_36826429/tm.htm
  • arkadaşlar bu güzel telefonun beyazını bulabilir miyim..?
    bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yrlmz

arkadaşlar bu güzel telefonun beyazını bulabilir miyim..?
    bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim...

siyah ve pembesi vardı, altın sarısını bugün keşfettik.
    beyazı yok galiba ama olsa çok şekil dururdu cihaz
  • arkadaşlar benim telde zil sesi değiştiremiyorum bu sorun hakkında bilgisi olan varmı ? güncel sürümü yüklesem sorun gider mi? gidecekse sürümü nasıl günceleyeceğim hakkında da referans site adresi verirseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafas8

arkadaşlar benim telde zil sesi değiştiremiyorum bu sorun hakkında bilgisi olan varmı ? güncel sürümü yüklesem sorun gider mi? gidecekse sürümü nasıl günceleyeceğim hakkında da referans site adresi verirseniz sevinirim... şimdiden teşekkürler

güncel sürüm kullanmak telefondaki bir çok hatayı giderir. kf510 da güncellemenin çok faydasını gördüm.

aşağıdaki linkte telefona göre gerekli eklentiler ve LG SOFTWARE UPDATER programı var:
    http://tr.lgmobile.com/web/web.support.manualSoftwareRF.laf

• Merhaba.Teknosada 250 liraya düşmüş.Bide 3.5 mm mi kulaklığı? lg wink mi yoksa lg cookie mi beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat28 -- 11 Ekim 2010; 19:43:46 >
  • Merhaba Hrkese. Telefon gerçekten cok hosuma gitti ama şarj konusunda yeterli bilgi bulamadım şarj nasıl gidiyor kullanan warsa paylaşırsa sevinirim?? Kaç güne bir şarja takacagız?
  • Çok oynarsan 1 günde bitiyor.Şarjı az gidiyor maalesef ...
  • quote:

ya bu telefonu uzun süredir kullanan arkadaşlar, size herhangi bir problem cıkardı mı? Daha önce başka forumlarda ve bir iki kişiden LG telefonların cok sorun cıkarttığını duymuştum, doğru mudur?

Aldığımdan 3ay geçmeden ekranı bozuldu. cebimden çıkardım ekran gitmiş. 70 lira para verdim 45 günde elime zor geçti. Servis rezalet. şuan tutmaya korkuyorum. bir kap aldım başka telefon modeli için ama bunada uyuyor. yoksa üfürsen bozulacak bir telefon. Öyle sanıyorum bir kaç ay içinde yine bozulur bu kez direkt olarak çöpe atacam.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.