Şimdi Ara

## LG KP500 Cookie ## (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
35.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gercekten KP500'ün reklamları her yerde. Otobüs duraklarında da Cookie'nın reklamları var ve ayrıca televizyonlarda reklamını izledim çok hoşuma gitti. Reklamlarıyla beraber üründe harika. Teşekkürler LG :)

quote:

Orjinalden alıntı: berkkalyoncu

Evet. KP500'ün reklamları her yerde görünmeye başladı. Açıkçası reklamı da cihazın güzelliğini ispatlarcasına güzel çekilmiş. Telefonun takmadı adı da harika, Cookie :) Cookie-KP500 olarak geçiyor bir çok yerde. Bence süper tamlama olmuş :)

quote:

Orjinalden alıntı: metbey

Reklamlarını gören oldu mu? Her yerde dolanmaya başladı...

• Evet KP500 reklamı her yerde . Duraklarda bilboardlarda var dun bende gordum . Bence LG daha çok reklam yaparsa satışlarında patlama yapar :)

quote:

Orjinalden alıntı: masstive

Evet gercekten KP500'ün reklamları her yerde. Otobüs duraklarında da Cookie'nın reklamları var ve ayrıca televizyonlarda reklamını izledim çok hoşuma gitti. Reklamlarıyla beraber üründe harika. Teşekkürler LG :)

quote:

Evet. KP500'ün reklamları her yerde görünmeye başladı. Açıkçası reklamı da cihazın güzelliğini ispatlarcasına güzel çekilmiş. Telefonun takmadı adı da harika, Cookie :) Cookie-KP500 olarak geçiyor bir çok yerde. Bence süper tamlama olmuş :)

quote:

• Evet sana katılıyorum. Reklam bir ürünü satmada en etkili silah :) Reklam olmadan bir ürünü kolaylıkla piyasada satamazsınız . Onun için reklam şart :)
    quote:

Evet KP500 reklamı her yerde . Duraklarda bilboardlarda var dun bende gordum . Bence LG daha çok reklam yaparsa satışlarında patlama yapar :)

quote:

Evet gercekten KP500'ün reklamları her yerde. Otobüs duraklarında da Cookie'nın reklamları var ve ayrıca televizyonlarda reklamını izledim çok hoşuma gitti. Reklamlarıyla beraber üründe harika. Teşekkürler LG :)

quote:

quote:

• Evet telefon özellikleri gayet güzel.Dokunmatik Ekran,3 Megapiksel kamera,FM Radyo, Bluetooth, Ofis Döküman görüntüleyici (Word, Excel, Power Point dosyaları) 11.9 mm inceliği, 350 saat Bekleme Süresi, 4 saat Konuşma Süresi ile Gercekten Muhteşem bir telefon. :)

quote:

Orjinalden alıntı: ogussoydan

Evet sana katılıyorum. Reklam bir ürünü satmada en etkili silah :) Reklam olmadan bir ürünü kolaylıkla piyasada satamazsınız . Onun için reklam şart :)
    quote:

Evet KP500 reklamı her yerde . Duraklarda bilboardlarda var dun bende gordum . Bence LG daha çok reklam yaparsa satışlarında patlama yapar :)

quote:

quote:

quote:

• K850 den sonra G705 alırım diye düşünürken bu telefonu da ciddi ciddi düşünmeye başladım doğrusu. Eğlenceli bir cihaza benziyor.
  • Evet bence güzel bir cihaz hem fiyatı uygun hemde kullanışlı bir telefon . LG'nın dokunmatik telefonlarının özellikleri harika . :)
    quote:

Orjinalden alıntı: altinok

K850 den sonra G705 alırım diye düşünürken bu telefonu da ciddi ciddi düşünmeye başladım doğrusu. Eğlenceli bir cihaza benziyor.
  • lg cookie de açtığımız office dosyaları üzerine kalemle yazı fln yazabilirmiyiz? (soru size saçma gelebilir amacım telefona geometri sorularını atıp telefonda çözmek bu tür bişi ypabilrmiyimki bu telefonla)
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtolopez

lg cookie de açtığımız office dosyaları üzerine kalemle yazı fln yazabilirmiyiz? (soru size saçma gelebilir amacım telefona geometri sorularını atıp telefonda çözmek bu tür bişi ypabilrmiyimki bu telefonla)

açıp açmadığını bile denemedim açıyor diyorda aslında bakmak lazım unutmazsam bakarım ama kalem her makina için sağlıklı değil bence yada benim kullandıklarım için çünkü yazı yazar gibi yapamıyorsunuz bir harfi yazıp bekliyorsunuz yani başka yapamadım bilmiyorum olan alet varmı deftere yazar gibi düşünmeyin
  • LG KP500 tam dokunmatik bir ekrana sahip.11.9mm kalınlığındaki bu telefon.3 megapiksel kameraya sahip KP500'ün dokunmatik ekranı 256k renkli 3-inç ve 240 x 400 piksel çözünürlüğünde.Otomatik konumlayan algılayıcısıMicro SD Kart yuvasısanal qwerty klavyesiofis dökümanları açabilmesi ise bir başka değer katmış.

quote:

Orjinalden alıntı: master35

Bir sürew beklemekte fayda var bence sadece teknosada satılıomuş şuan. Diğer mağzalardada satılmaya başlayınca bence fiyat düşer teknosa kaymağını yesin bakalım tabi alan olursa!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemalulubat

LG KP500 tam dokunmatik bir ekrana sahip.11.9mm kalınlığındaki bu telefon.3 megapiksel kameraya sahip KP500'ün dokunmatik ekranı 256k renkli 3-inç ve 240 x 400 piksel çözünürlüğünde.Otomatik konumlayan algılayıcısıMicro SD Kart yuvasısanal qwerty klavyesiofis dökümanları açabilmesi ise bir başka değer katmış.

quote:

Bir sürew beklemekte fayda var bence sadece teknosada satılıomuş şuan. Diğer mağzalardada satılmaya başlayınca bence fiyat düşer teknosa kaymağını yesin bakalım tabi alan olursa!!!

şu kalan bir iki üyeliğini de banlasalar da bizde rahat etsek sende, pisişik misin nesin

• KP500 Sadece teknosa değil Turkcell extralar da satılmaya başladı bildğim kadarı ile arkadaşlar ama fıyatını bilmiyor dün tv de reklamını gördüm :)

quote:

• 1- KP500 Dokunmatik tuşları nasıl ?
    2- Aktif Flash özelliği nasıl ?
    3- Sesi nasıl ?

quote:

Orjinalden alıntı: buraktoktan

KP500 Sadece teknosa değil Turkcell extralar da satılmaya başladı bildğim kadarı ile arkadaşlar ama fıyatını bilmiyor dün tv de reklamını gördüm :)

quote:

• Bende bu telefonu almayı düşünüyodum hatta baya bi inceledim çok hoşuma gitti ama yorumları okuduğumda biraz beklemenin en iyisi olacağını düşündüm bende diğer arkadaşlar gibi, ancak kp500 ile ilgili fiyatı düşer yorumları yapılırken teknosa'da fiyatının artmış olduğunu bilen varmı bu nasıl iş anlamadım telefon rağbet gördü diye 599.-TL'den satışa çıkan telefonun şuanki fiyatı 639.-TL :) bu teknosa bizi yoluncak kaz gibi görüyo sanırım :(
  • aynen dostum sana katılıyorum bende biraz bekleyeyim dedim fiyatı düşüceği yerde artıyor şaka gibi anlamadım gitti
  • Teknosa da geçen hafta 599 du niye hemen fiyatını artırdılar anlamdım gitdi yaa .599 zar zor alan bir kişi niye 639 versinki onun yerine nokia 5800 alırım daha iyi :)

quote:

Orjinalden alıntı: sea_life

Bende bu telefonu almayı düşünüyodum hatta baya bi inceledim çok hoşuma gitti ama yorumları okuduğumda biraz beklemenin en iyisi olacağını düşündüm bende diğer arkadaşlar gibi, ancak kp500 ile ilgili fiyatı düşer yorumları yapılırken teknosa'da fiyatının artmış olduğunu bilen varmı bu nasıl iş anlamadım telefon rağbet gördü diye 599.-TL'den satışa çıkan telefonun şuanki fiyatı 639.-TL :) bu teknosa bizi yoluncak kaz gibi görüyo sanırım :(
  • Evet biraz zaman geçmesinde fayda var. Bir-İki ay içerisinde fiyatlar inmeye başlar bence . Fiyatların artmış olması almak isteyen kişilerin vazgeçmelerine sebep olmuş gibi .
  • arkadaşlar hala ilgileneniniz varsa ve almayı düşüneniniz ben telefon u aldım. sorularınızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşımda bu telefondan var. Oyun yüklemek istiyoruz ama forumlarda ve burda arama yaptım herhangi bir sonuç çıkmadı. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yani oyunları nerden bulabbiliriz nasıl yükleyebiliriz?
  • ARKADAŞLAR PROGRAM İNDİREBİLECEĞİM SİTE ÖNEREBİLİRMİSİNİZ
  • LG Cookie ile ilgili yabancı forumlar var. Ordan gerekli dökümanlara ulaşabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.