Şimdi Ara

## LG KP500 Cookie ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
35.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonun ismi ''Cookie'' olarak belirlenmiş. Fiyatın vergi ve kar payları hariç 170 euro civarında olması bekleniyor.

http://www.gsmarena.com/lg_kp500_named_lg_cookie_seems_priced_right-news-633.php
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tahmini fiyat iyi gözüküyor arayüzü falanda baya ilginç gibi...
  • flaşının olmadıgını bilmiyordum... ama olsa ii olurdu bence...
  • Hala haber yokmu bu telefondan yau
  • Arkadaşlar sırf bu tel yuzunden tel alamıyorum ne zmana çıkacak bu yahu Birde fiyat 500 den fazla olursa bu tel alınmaz bence wifi yok çünkü ayrıca kamera özellikleri kötü. 500 ytl civarı olursada çok satar. Ama şuan önemli olan ne zmaan piyasaya gireceği yılbaşından önce girerse süper olur. Çok şey istedim galiba
  • İnşallah dediğin gibi olur 500 ytl den ucuza çıkarsa ilk alanlardan biri ben olurum. philips x800 alacaktım az daha bunu görünce vazgeçtim artık Ocak ayını beklicez
  • quote:

Orjinalden alıntı: UNF0RGIVEN

quote:

Orjinalden alıntı: grcim

wi fi olmayan bir touchscreen isterse bedava olsun pek birşey ifade etmiyor

+1

3 saat konuşma süresi olan telefonda wi-fi olsa nolur olmasa nolur?bilindiği üzere wi-fi çok fazla sarj yiyor...15dk falan girersin heralde wi-fi ile internete bu telefonla!!!!!o yüzden bu telefonda wi-fi olmuş yada olmamış birşey farketmez

• inşallah fiyatı bana uyar kesin n95 alacktım diyordum bu telefonu görünce kararım değişti lg yeni sini cıkartınca tekrar kararım değişecek gibi ben birazda herkesin elinde olmayan biraz daha özel olsun istiyorum...
  • Ülkemizde satılmıyor herhalde
  • önümüzdeki ay da geleceğine dayir söylentiler var...
  • Cokie Renoir'den daha şanslı merak etmeyin... az bir zaman kaldı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: canatarr

önümüzdeki ay da geleceğine dayir söylentiler var...

gelsin artık uzun zamandır merakla bekliyoruz. KP500 bence adından çok söz ettirecektir. Özellikleri ve kullanım kolaylığı yabancı forumlar dair dillerde. Hadi artık LG, gönder şu ürünü
  • quote:

Orjinalden alıntı: behsaturgan

quote:

Orjinalden alıntı: canatarr

önümüzdeki ay da geleceğine dayir söylentiler var...

gelsin artık uzun zamandır merakla bekliyoruz. KP500 bence adından çok söz ettirecektir. Özellikleri ve kullanım kolaylığı yabancı forumlar dair dillerde. Hadi artık LG, gönder şu ürünü

Renoire inanmıyorlar ama Cookie'ya inanıyorlar, yakında gelecektir...

• Tasarımı güzel olmuş. Satış yapabilecek bir telefon bence.
  • Evet makul fiyatlarda çıkarsa baya satar ancak bu lg ne yapmak istiyor anlamış değilim ekim 2008 de çıkması gereken tel hala ortalarda yok ve halada nezaman çıkacağı belli değil. Nokia 5800 büyük ihtimalle şubatın ilk haftası satılmaya başlanacak onunda 800-900 tl gibi bir fiyatla satılması bekleniyor bence lg çok geç kaldı
  • LG KP500 incelemesi (Mobileburn):http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=6234
  • çok hoş duruo telefon ya bende bi Update yapmalıyım artık telefona LGden şaşmadan
    edit:ah bide Wi-fi koysalarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocka -- 7 Şubat 2009; 1:12:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.