Şimdi Ara

LG KÖTÜ DİYENLER İÇERİ BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LG 47LM640S adlı modeli almaya karar verdim, şuana kadar araştırdığım fiyatlar içerisinde en uygunu Haftasonları uygulanan Turuncu İndirim ile Teknosa 1.999TL +100TL hediye çeki

Buraya kadar her şey normal, yalnız piyasada LG markasıyla ilgili kötü bir intiba var, herkes kötülüyor, tamam teknoloji işi şans işi bir tane tv alırsın 10 yıl hiç problemsiz kullanırsın, aynı marka tv'yi başkası alır arıza üzerine arıza çıkartır
    siz TV kullananlar ne diyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolsweetboy

Arkadaşlar LG 47LM640S adlı modeli almaya karar verdim, şuana kadar araştırdığım fiyatlar içerisinde en uygunu Haftasonları uygulanan Turuncu İndirim ile Teknosa 1.999TL +100TL hediye çeki

Buraya kadar her şey normal, yalnız piyasada LG markasıyla ilgili kötü bir intiba var, herkes kötülüyor, tamam teknoloji işi şans işi bir tane tv alırsın 10 yıl hiç problemsiz kullanırsın, aynı marka tv'yi başkası alır arıza üzerine arıza çıkartır

imzamda ki 4 adet tv den 2 si lg 2 si samy ve bunların 2 si smart tv

lg smart dan memnunum sorunsuz

birazda şans isi
  • quote:

Arkadaşlar LG 47LM640S adlı modeli almaya karar verdim, şuana kadar araştırdığım fiyatlar içerisinde en uygunu Haftasonları uygulanan Turuncu İndirim ile Teknosa 1.999TL +100TL hediye çeki

TV piyasasında 2 televizyon tanırım: Toshiba ve LG

bana göre kafan rahat olsun, fiyatıda uygunsa direk git al dostum, başkalarının kötülemesinin aksine LG çok iyidir

elektronikteki şans olayı ise her cihazda olan birşey, sonuçta garantili mal alacaksın bir problem olursa gider aynısı ile değiştirirsin

• LG kötü olur mu bence çok kaliteli:)
  • lg dünyanın 1 numarasıdır....

led tvler 5 yıl dayanırsa iyidir....

tv standart kullanıcılar için ne versen izler forum forumda dolaşmaz ...

görüntü kalitesi için alacaksan sony panasonic philips ----- toshiba ve sharp da var aslında bize gelen ürünler pahalı diyelim...
    smart için alacaksan samsung lg

lg 640s ve samsung es7000 den daha düşük model alma ...

elektronik şans işi en çok sorun çıkartan markalar belli ... servis çoğu sorun ...

bende salaklık ettim zamanında ucuz diye lg monitör aldım .....hayatımı kararttım
  • ben 3 aydır LG 42LM760S kullanıyorum tek şikayetim ışık sızması var o da belli belirsiz. bu LG'lerde kronik bi sorunmuş galiba. başka bi şikayetim yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

lg dünyanın 1 numarasıdır....

görüntü kalitesi için alacaksan sony panasonic philips ----- toshiba ve sharp da var aslında bize gelen ürünler pahalı diyelim...

elektronik şans işi en çok sorun çıkartan markalar belli ... servis çoğu sorun ...

bende salaklık ettim zamanında ucuz diye lg monitör aldım .....hayatımı kararttım

Ledler 5 yıl dayanırsa iyidir derken neyi kastettin hocam?

Nedir bu sorun çıkartan markalar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagdinli

ben 3 aydır LG 42LM760S kullanıyorum tek şikayetim ışık sızması var o da belli belirsiz. bu LG'lerde kronik bi sorunmuş galiba. başka bi şikayetim yok...

Işık sızması sıkıntısını nasıl farkettiniz?
  • Bence LG kötü degil. Standart bir tv arayanlar için ideal bir marka. Sorunu orta kalitesi orta.fiyatı orta. Samsung un kalitesi orta üstü, sorunu çok. Fiyatı da pahalı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 666azazel

lg dünyanın 1 numarasıdır....

Ledler 5 yıl dayanırsa iyidir derken neyi kastettin hocam?

Nedir bu sorun çıkartan markalar

en çok sorun olan ....en çok satan 2 marka var lg ve samsung

diğer markalarda da sorun çıkıyor ama o kadar fazla değil..

tabi hepsinde sorun yok .. çoğunda sorun var ...

kalite çok düştü çin kore malları yüzünden 5 yıl iyidir :)

panasonic plazmayı daha uzun süreli kullanabilirsiniz....10 yıl ....

5-10 yıl belli de olmaz bi bakarsın 1-2 yıl pert olmuş tvler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 9 Nisan 2013; 23:02:52 >

• quote:

LG kötü demek ne kadar doğrudur bilemem, bunu Türkiye Distribütörüne sormak gerekir, firma kendi ürünlerinde bu kadara şikayet varsa ve göremiyorsa demekki onlar için bir problem yok demek lazım !

Kullaıcı hatası olmadıkça şuanki seriler 5 sene üzeri sorunsuz ve problemsiz kullanılır, zaten kim 5 sene aynı paneli izler orasıda başka konu, 2 sene tvye alan sorsan bütcesi var ise sıkıldım der değiştirir, seriler devamlı gelişiyor !

Burda bir detay var, giriş seviyesi cihazlar ile Amiral serileri farklıdır her ne kadar özellik olarak bir birlerine yakın görünselerde kullanılan panel ve işlemcileri çok farklıdır, örnek bahsettiğiniz LG serisi gibi oysaki üst serilerinde 2 farklı işlemci kullanılır detaylar fazla basit olanları yazıyorum !

Bütceniz yeterliyse 8 serilerine yönelin değilse 7 serilerini inceleyin, Samsung ve diğer üreticiler içinde geçerlidir giriş serileri cihazlarla üst serileri ayrımak gerekir !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bagdinli

ben 3 aydır LG 42LM760S kullanıyorum tek şikayetim ışık sızması var o da belli belirsiz. bu LG'lerde kronik bi sorunmuş galiba. başka bi şikayetim yok...

Işık sızması sıkıntısını nasıl farkettiniz?

gece ışıkları kapatınca ekrana da siyah bi görüntü verince belirgin oluyo. siyah görüntü haricinde belli değil...
  • TV ŞANS işi ama bu forumda en en en az şikayet eden panasonic alanlardır led veya plazması olsun sıkıntı yaratmaz kolay kolay
  • en az şikayet edenler çünkü;panasonic satışı lg-sammy yanında çok düşük ..panelleri kağıt gibi incelttiler hemen hepsinde az ya da çok sorun var ..
  • 42lm620 modelini aldık lg'nin. Hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadık. servisi de (antalya şirinyalı ) gayet ilgili davrandı sağolsunlar. Herkese tavsiye ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

en az şikayet edenler çünkü;panasonic satışı lg-sammy yanında çok düşük ..panelleri kağıt gibi incelttiler hemen hepsinde az ya da çok sorun var ..

Zaten ince panelin avantajı nedir ben hala dusunuyorum. sadece tv nin inceliğine bayılarak alanlar hiçte az deil.. yandan mı bakacan tv ye demeden duramuyorum :) bu arada evet sorunsuz panel yok para verip tv deil sorun alıyoruz.. kız bulup evlenmekten sor oldu tv seçip almak :)
    panasonicin satışının dusuk olmasının bir sebebi de tekn. marketlerde çok once cıkarılmaması
    tanidim bir kaç kişi var bu tarz magzalarda calısan abi samy. lg panelleri önde tutmak için kira veriyor üstelik bir samg. satan eleman 5 lira prim alırsa lg satan 4 alıyor pana satan 1 alıyor diyor.. nekadar dogru bilmiyorum.
    yanı koreliler pazarlama işini diğerlerine göre çok çok iyi yapıyorlar.. ürünleri cok kaliteli oldugundan okadar buyuk satış rakamlara ulaştıklarına inanmayın. maliyeti 500-600 doları geçmeyen panelleri ne fiyatlarla satışa sundukları belli 5/6 ay sonra kampnaya var diyerek yarı fiyatına sunmalarıda iyi bir pazarlama strjsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 13 Nisan 2013; 10:56:09 >

• Muhterem forumcular merhabalar .Sizlerden se Andy den ricam bana tv tavsiye etmeniz fiyatı 1700 tl yi geçmezse sevinirim en son 2000 tl olabilir ama o da çok zorlar beni. Tv ye digi türk bağlayacağım ve Ps 3 oynayacağım film izleyeceğim hafızadan klasik üniversite öğrencisi durumları yani 3D GÖRÜNTÜDE film izlemeyi çok isterim tabiki fiyatı pahalı olmazzsa vereceğiniz bilgilerde dolayı şimdiiden teşekkür ederim
  • Arkadaslar, LG konusunu benden iyi kimse bilemez. Ben bu siteye cok pismanim la baslayan bir konu actim LG ile ilgili, merak eden arkadaslar oradan okusun.
    Ben 55LM860V 3D bir led tv aldim. Urun imalat hatalı cikti. LG Turkiyede kim varsa hepisi ile gorustum. Urunde ekranda 100 adetin uzerinde pixel kaybi vardi, LG 5 aylik bir urunde meydana gelen hatayi ariza olarak kabul etmedi. Sorunu basit bir tozlanma diyecek kadar civitti.

En son urunu aldigim konya teknosa magazasi geri istedi. Sorunuma bakti buyuk bir anlayisla neredeyse hic sorumlulugu olmamasina ragmen, LG nin musteri memnuniyetsizligini esas alan anlayisina nisbetle, bana sifir kic kutusu acilmamis SAMSUNG 55ES8000 MODEL BIR TV yi verdiler. Bu degisimin mimari Konya Kulesite Teknosa Exxtra Muduru Sayin HALİL İBRAHİM BELEN beye huzurlarinizda minnettarligimi ve tesekkurlerimi yeniden bildiririm, kendisinde ki musteri memnuniyeti anlayisi, hakikaten bu deyimin tam manasi ile hakkini veriyor.
    Gelelim LG ve SAMSUNG karsilastirmasina.
    Bu led tv lerin en buyuk sorunu siyah renk konusu. Lg de siyah diye bir renk yok 5 ay hem tv hem hdmi hemde 3d izledim siyah renk yok koyu bir gri renk var. Samsungda ise tam siyah renk var. lg de Cerceve kenarlarindan lokal ve dalgali arka isiklandirma icin isik huzmeleri var hemde rahatsiz edici boyutta. Samsungda arka plan isigi varmi diye meraka dustum. Cunku en ufak bir isik huzmesi veya aydinlatmadan kaynaklanan herhangi bir isik dalgalanmasi gormeniz mumkun degil, o kadar berrak bir goruntu varki. LG de renk ve doku mat sonuk bir goruntu var. SAMSUNG da gercekten goruntu var.
    Gelelim 3d ye, LG beni, fpr panel pasif dedi kandirdi. Lg de kendi demo 3d si haric butun 3d lerde cift goruntu yapiyor. Samsungu dun denedim bir karede dahi cift goruntu yapmadi hemde 3d dernligi mukemmel.

Benim tecrubelerim bunlar. İNŞAALLAH faydali olmusdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba kafayı fazla karıştırmayın herkes parasına göre tv alır

işi bilen gerçek sinema severin futbolseverin ledle işi olmaz gider vt plazma alır olayı bitirir

bizim gibi içinde herşeyden biraz olsun diyen adam da gider smart bi led alır

şimdi bu aletler ince gayet güzel de iş görüyor vay 3d si şöyle vay siyahı böyle demeye gerek yok bugun lg 1800 liraya taş gibi smart led panel satıyor

armudun sapı üzümüm çöpü demeye gerek yok panelinizi alın keyfinize bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakankaran

Merhaba kafayı fazla karıştırmayın herkes parasına göre tv alır

işi bilen gerçek sinema severin futbolseverin ledle işi olmaz gider vt plazma alır olayı bitirir

bizim gibi içinde herşeyden biraz olsun diyen adam da gider smart bi led alır

şimdi bu aletler ince gayet güzel de iş görüyor vay 3d si şöyle vay siyahı böyle demeye gerek yok bugun lg 1800 liraya taş gibi smart led panel satıyor

armudun sapı üzümüm çöpü demeye gerek yok panelinizi alın keyfinize bakın

Hakankaran arkadaşım,

o armudun sapı üzümün çöpü dediğin konular, televizyonu televizyon yapıyor.
    ben hiç bir ürünün fanatiği değilim. ancak sattıktan sonra ne halin varsa gör diyen bir anlayışı da tasvip ederseniz, LG gibi imalat hatalarını kabullenmeyen firmaların nereden cesaret aldığını anlarım.

ayrıca çok haklısın, LG taş gibi ürün, taşta ne kadar görüntü kalitesi varsa, LG de de o kadar var.

burada konuyu açan arkadaş haklı olarak parasının tam karşılığını almak istiyor, pişmanlık yaşamak değil. o yüzden soruyor bir bilene. bizde hata yapmasın diye paylaşıyoruz.

varsa senin LG veya başka bir markayla ilgili deneyimin paylaşırsın olur biter. 1800 liraya ucuz taş gibi lg var deyipte olayı karambolcü müşteri kıvamına getirme. bu arkadaş 1 ay daha bekler gerekirse 2000 liraya daha güvenilir sağlam bir ürün alır. hiç değilse parası çöpe gitmez.

eger TEKNOSA nın erkekliği olmasaydı benim 4500 liram boşa gidecekti. bir bana değil bizim insanımıza bu yapılmasın istiyoruz. ülkemizde para kazanmak kolay değil. insanların paralarını çöpe atacakları tavsiyeler yerine siz sadece deneyimlerinizi aktarın, bırakın gerisine soruyu soran kendisi karar versin.

ayrıca lg ile ilgili sıkıntı nerede lütfen linki tıkla ve oku;

http://forum.donanimhaber.com/m_72803607/tm.htm

sanada faydası olur. tüketici olarak biz bilinçlenirsek, bakın bakalım sıkımı LG, SONY, SAMSUNG, PHILIPS V.S. bize kazık atabiliyor mu? avrupada bu haltı yiyemiyor bu ağalar, ilk yılda en ufak meselede doğrudan değişim. üçüncü dünyalı zihniyetini bırakalım arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.