Şimdi Ara

LG K10 ANAKONU VE KULLANICI KULÜBÜ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
11
Favori
68.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar telefonu 3 4 ay oldu gayet memnunum fakat şarjsa biraz sıkıntı var gibi eski s4 minimde 1900 mah batarya vardı 5 saatten az ekran süresi görmüyordum. Bunda 4.5 saat bile çok zor görüyorum bazen telefon şarj konusunda beni yarı yolda bırakabiliyor sizde durum nasıl acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün itibari ile K10 430dsY Adlı modeli almış bulunmaktayım. İncehesaptan 678Tl ye aldım. Özellikleri 2gb ram 16gb hafızalı modeli geldi tamda istedigim. Rengi mavi. Özellikleri ve akıcılıgı gayet iyi ancak Ekran parlaklıgı En yüksekteyken Karanlık kalıyor biraz Bide led ışığı yok. Bu 2 si dışında telefonun parasının üstünde. Radyosuda var üstelik gayet iyi telefon.
  • Merhaba arkadaşlar. maddi sebeblerden dolayı flex 2 cihazımı satıp burada(güneydoğu) k10 k430dsy sürümlü 8 çekirdek 2 gb ramli 4gli modeli kutusuz bi şekilde 550 ye aldım beyaz renk ne sevdim rengini nede sevmedim bilmiyorum :) neyse 3 gündür baya kurcalıyorum çok eski android kullanıcısıyım ve yazılım vs bilmediği yoktur. sayısız cihaz tamiri ve teknik ve yazılımsal bir çok cihazla ilgilenirim. Bu k10 beni zorlamadı değil nette sabahlara kadar aradım taradım yazılım atanı göremedim bu dsy modeline lg up dll istiyr oda yok k430dsy dll si yok. flash tool deseniz oda hata veriyor. ama lg upla yüklemeyi çözdüm bu cihaza united arab emirates romu indirdim şimdi ben ilk aldığımda bu cihazı v10b sürüm TWN tayvan sürümle gelmişti neyse v10c v10d güncelledi otatan sonra tabi v10b de 1 gün kullandım geç şarj olma sorunu yoktu nasıl v10c ve v10d ye geçice başladı bu sorun şuan v10b firmware arıyorum hala buan olursa eklerse makbule geçer. deneyeceğim rom v10d ben en baştan full reset yapıp sonra downloada alıp bu romu flashlayacağım bakalı şarj sorunu düzelecek mi??




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedat033033

    Merhaba arkadaşlar. maddi sebeblerden dolayı flex 2 cihazımı satıp burada(güneydoğu) k10 k430dsy sürümlü 8 çekirdek 2 gb ramli 4gli modeli kutusuz bi şekilde 550 ye aldım beyaz renk ne sevdim rengini nede sevmedim bilmiyorum :) neyse 3 gündür baya kurcalıyorum çok eski android kullanıcısıyım ve yazılım vs bilmediği yoktur. sayısız cihaz tamiri ve teknik ve yazılımsal bir çok cihazla ilgilenirim. Bu k10 beni zorlamadı değil nette sabahlara kadar aradım taradım yazılım atanı göremedim bu dsy modeline lg up dll istiyr oda yok k430dsy dll si yok. flash tool deseniz oda hata veriyor. ama lg upla yüklemeyi çözdüm bu cihaza united arab emirates romu indirdim şimdi ben ilk aldığımda bu cihazı v10b sürüm TWN tayvan sürümle gelmişti neyse v10c v10d güncelledi otatan sonra tabi v10b de 1 gün kullandım geç şarj olma sorunu yoktu nasıl v10c ve v10d ye geçice başladı bu sorun şuan v10b firmware arıyorum hala buan olursa eklerse makbule geçer. deneyeceğim rom v10d ben en baştan full reset yapıp sonra downloada alıp bu romu flashlayacağım bakalı şarj sorunu düzelecek mi??

    Önce ne kadar zamanda sarj oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 buçuk saatte filan olmuştu flex 2 fast şarj aletiyle ama sütüm değiştikten sonra 2 buöuk saati buldu tam dolması. Dün gece çok uğraştım ama yinede rom flashlayamadım olmadı lg up %9 da hata veriyor bu 2 rom denedim hepsi aynı romlarda sıkıntı yok kablo değiştim yine aynı pc değiştim yine aynı anlayacağınıx k430dsy için DLL dosyası bulunmazsa yazılım atılmıyor hiç bir şekilde yapan varsa helal olsun ama bulamadım ben. Ayrıca bugün Golf rengiyle değiştim AMze v10d yazılım var bunda ama şarj sorunu vs yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K10 u bende Dün aldım. incehesaptan 650 tl ye 430dsy modelini İLk şarj doldurmamda 4 saati bulmuştu. Arkasından yazılım güncellemesi geldi yaptım hard format attım bugun 2.5 saatte doldu. Hard formatı öneririm yavaş doluyorsa.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedat033033

    1 buçuk saatte filan olmuştu flex 2 fast şarj aletiyle ama sütüm değiştikten sonra 2 buöuk saati buldu tam dolması. Dün gece çok uğraştım ama yinede rom flashlayamadım olmadı lg up %9 da hata veriyor bu 2 rom denedim hepsi aynı romlarda sıkıntı yok kablo değiştim yine aynı pc değiştim yine aynı anlayacağınıx k430dsy için DLL dosyası bulunmazsa yazılım atılmıyor hiç bir şekilde yapan varsa helal olsun ama bulamadım ben. Ayrıca bugün Golf rengiyle değiştim AMze v10d yazılım var bunda ama şarj sorunu vs yok

    Kardeş özelden numaranı atsana bana bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar DSY sürümüne yazılım yükleyebilen olursa lütfen paylaşın... Lg flash tool2014 olmuyor contact the system administrator lg flash tool hatası veriyor sizde deneyebilirsiniz. LG UP ise k430dsy için dll dosyası olmadığından lg up cihazı görmüyor bende görünmeyen cihazlar için common dll dosyasını buldumhttp://www.androidsage.com/2015/12/29/use-lgup-tool-to-flash-stock-firmware-on-lg-devices-marshmallow-on-lg-g4-and-sprint/
    Neyse lg up un kurulu olduğu C - PROGRA FİLES - LG klasöründe model klasörüne cmmon dll dosyasını attım cihazı gördü k430dsy diye refurbised diyerek yazılımı atmaya çalıştım fakat %9 da hata verdi Error Error code 0x falan net okumadım velhasıl yazılımı atamadım sizlerde denerseniz iyi olur




  • Aarkadaşlar son 2-3 gündür mobil veriyle nete bağlanamıyorum. İlk aldığımda da olmuştu ama apn yi ayarlayınca düzelmişti şimdi apn yi ayarlayınca da düzelmedi ne yapmam lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedat033033

    Evet arkadaşlar DSY sürümüne yazılım yükleyebilen olursa lütfen paylaşın... Lg flash tool2014 olmuyor contact the system administrator lg flash tool hatası veriyor sizde deneyebilirsiniz. LG UP ise k430dsy için dll dosyası olmadığından lg up cihazı görmüyor bende görünmeyen cihazlar için common dll dosyasını buldumhttp://www.androidsage.com/2015/12/29/use-lgup-tool-to-flash-stock-firmware-on-lg-devices-marshmallow-on-lg-g4-and-sprint/
    Neyse lg up un kurulu olduğu C - PROGRA FİLES - LG klasöründe model klasörüne cmmon dll dosyasını attım cihazı gördü k430dsy diye refurbised diyerek yazılımı atmaya çalıştım fakat %9 da hata verdi Error Error code 0x falan net okumadım velhasıl yazılımı atamadım sizlerde denerseniz iyi olur

    Dediklerin doğru, Bendede 430dsy modeli var Flash tool Hata veriyor Contact bilmem ne vs diye. Ordan olmuyor, Lgup içinde dll lazım olmadığı için ordanda olmuyor yani hiçbirşekilde Yazılım yükleyemiyoruz. Telefon yeni olduğu için herhalde çünkü cm13 bile yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HERONGUY

    Aarkadaşlar son 2-3 gündür mobil veriyle nete bağlanamıyorum. İlk aldığımda da olmuştu ama apn yi ayarlayınca düzelmişti şimdi apn yi ayarlayınca da düzelmedi ne yapmam lazım?

    Cihazın yurt dışı cihazı ise Benimkide yurt dışı cihazı Mecbur APN ayarlıyorsun eğer apn ayarladıgın halde gene mobil veri açılmıyor ise Hard format atıp tekrar apn kurucaksın.
  • Nicebliy21 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bu cihaza uygun dll dosyası çıkmazsa yazılım yüklemek imkansız ancak telefoncu box ile yüklüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu almayı düşünüyorum kasma oluyor mu ?
  • Merhaba, telefonu dün aldım ancak bir sorunum var.

    Kulaklık takılı haldeyken, ekranda dokunma sesi çıkaracak herhangi bir şeye bastıktan sonra, gecikmeli olarak çıt diye bir ses geliyor.

    Mesela rehbere basıyorum, basınca çıkan normal klik sesi geliyor, ardından 'çıt' diye bir ses daha geliyor.

    Kulaklığı çıkarıp, kulağımı hoparlöre dayadığımda da gecikmeli gelen bu 'çıt' sesini hissedebiliyorum. Ancak kulaklıktayken çok bariz.

    Acaba yazılımsal bir şey mi yoksa donanımsal mı?
  • Bizim k10 android nougat görür mü ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcmanyağı123

    Bizim k10 android nougat görür mü ki

    K serisinin en iyi ve en son modeli oldugu icin 7.0 i alicak %100 ancak 8.0 icin bisey diyemem. Ancak lg 2017 sonuna kadar guncelleme.destegi verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G4 beat veya k10 hangisini tercih etmeliyim?
  • Arkadaşlar ben telefonu normal şarj aletiyle 3 buçuk saatte doldururken 2 amperlik samsung hızlı şarj aleti ile 5 saatte dolduruyorum sebebi nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydayd

    G4 beat veya k10 hangisini tercih etmeliyim?

    k10 u öneririm 1-2 özellik dışında k10 g4 beata aşırı fark atıyor. O 1-2 özellik ise Ekranı ve işlemcisi. G4 beatin ekranı full hd 1080p yani işlemciside K10 un kullandıgı işlemcinin bi tık daha iyisi. Ancak bunlar k10 kötü yapmaz. K10 un 2gb ramı 16gb hafızası var g4 beatin 1.5gb ram 8gb hafızası var. Bide k10 Android 7 alıcak %100 kesin bilgidir bu. G4 beat daha güncelleme almiyacak. Tavsiyem k10 olur.
  • Bi kaç gün önce lg ye mail attıydım k10 için güncelleme gelicekmi diye ve bana bunu yolladılar.
    Acaba android 7.0 mı vercekler ? Yoksa 6.0 ın devamımı. merak içindeyim Telefonum k430dsy ancak 430tr diye sordum :D aynı yazılımı belirli aralıklarla sunuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.