Şimdi Ara

LG: iPhone SE eski teknolojileri kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
4
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane Apple kullanıcısı da çıkıp "evet kardeşim haklısınız, biz verdiğimiz paranın hakkını alamıyoruz ama bizim derdimiz o değil,

elimizde tuttuğumuzda yada masaya koyduğumuzda bize hissettirdikleri bizim için kafi, kısaca şık, pahalı ve gösterişli olduğu için Iphone alıyoruz,

En iyi bataryaya, ekrana, kameraya sahip olduğu için değil" demiyor, diyemiyor.

Bunu diyemedikleri için sürekli Iphone'u eleştirilere karşı savunmak zorunda kalıyorlar ve bu yetmezmiş gibi olayı bir adım öteye götürüp en iyinin Iphone olduğunu idda ediyorlar.

E haliyle iş içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Polemikler böyle uzayıp gidiyor. Android kullanıcıları insanların Iphone tercihini sorgulamaktan,

Iphone kullanıcıları da kendi telefonların en iyi olduğunu söylemekten vazgeçmeli. Kim ne ile mutluysa onu yapıyor, sorgulamak kimin ne haddine.

Tabi ki herkes yukarıda sıraladığım sebeplerle Iphone almıyor, diğerlerini tenzih ederim, ama ben büyük bir çoğunluğun bilinç altında yatan gerekçelerin bunlar olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega -- 26 Mart 2016; 20:28:21 >

• o alttan takılabilen modül çıkan pil ilk değil bir kere. çamur atacağına sen de çıkar yüksek donanımı küçük gövdede sunan bir model. iphone kendisiyle yarışıyor başka telefonla kıyaslamak mantıklı değil. 5SE de çok satılacak. kaçınılmaz. G2 almak isteyip alamadığım bir telefondu ama sonraki modeller hiç cazip gelmedi malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcest

En azından ekranı 720p yapıp cat 6 modem koyabilirlerdi.

Ama zaten iphone alan insan bu tarz teknik detaylara pek bakmıyor. O yüzden söğüşlemeye devam.

iPhone kullananların böyle aşağılanıp durması iPhone kullananları bi sorgulamaya başlatmaya ya da iPhone u bırakmaya götürmez. Herkesin kendi sebepleri vardır, benimki mesela zipgrade adlı optik form okuyucu program açık arayla tüm android telefonlardan daha iyi çalışıyor.Note 5 ve G4 gibi üst düzey telefonlardan general mobile a kadar bir çok telefonda denedim, sanırım program iPhone için sıfırdan yazılmış android e port edilmiş, lazer odaklamalı g4 bile iPhone 5s den belirgin derecede geç odaklanmasına başka bir açıklama getiremedim (normal fotoğraf çekiminden bahsetmiyorum, zipgrade uygulamasının taradığı belgelere odaklanma hızını kastediyorum).Yine bence en iyi sunuma sahip astronomi programı olan star walk uygulaması iPhone serisinde özellikle 5s ve sonrasında çok akıcı çalışırken androidlerde fps düşüklüğü bariz belli oluyor.Son derece kaliteli android telefonlarda bile durumun bu olması elbette telefonların suçu değil, yazılım kaynaklı.iPhonedan daha ucuza daha iyi kameralı telefonlar alınıyor ama -aynı şeyi macbookda da görüyorum-hem fiziksel tasarım hem de yazılım dilinde görülen sadelik ve uygulama kalitesi böyle oldukça ihtiyacı bu yönde olanlar parası yettiği müddetçe iPhone tercih ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamların asıl ürünü değil ki bu küçük ekran sevenlere mini modelini çıkarmışlar o kadar

• Tamam da adam haklı eski teknolojileri kullanıyor, marka fanlığına gerek yok.

• Teknoloji seven ve bir elektrik,elektronik muhendisi olarak herzaman LG`yi takdir etmisimdir,cok az urununu almisimdir ama,yenilikci atilimlari ve sektordeki cesaretleri herzaman takdire sayandir.
    Apple gelince,konserve tenekesinden teleofon yapsa yine satarlar.

• suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Tıka basa özellik dolu note seriside kullanmış biri olarak 1080p donanımın boş yere kasılmasından başka bir işe yaramadığı gibi şuan 720p bile olmayan bir iphone kullanıyorum ve pixeller sayılmıyo. Kafa hareketiyle video kontrol özelliğinde kafamı sallayana kadar zaten tek dokunuşla videoyu istediğim gibi ve daha hızlı yönlendiriyorum , temazsız kontrol zaten düzgün çalışmıyoda hadi çalışıyo varsayalım gelen aramayı susturmak için ha elimi ekrana kapatmışım ha sessize alma tuşuna basmışım ne fark eder ekrana el kapatınca daha mı havalı sessize alıyo gelen çağrıyı ? Hayır. Gözle sayfa kaydırma oda düzgün çalışmıyoda olduda çalıştı diyelim bu seferde olur olmaz sayfa kayıyo napıyım yani gözümü bi yere dikip sayfa hareket ettirmediğim zamanlarda hiç mi kımıldatmayım mal gibi aynı yere mi bakıyım dakikalarca. Diğer gereksiz nir yenilik kablosuz şarj , zaten telefon kablosuzda olsa belli bir standın üstünde durması gerekiyo eee ben telefonu bir yere sabitliceksem ne anladım kablosuz şarjdan zaten iphonun bir tarafına şarj aleti takıncada sabit bir yere koymam gerekiyo aynı şey telefona bir pin sokup sokmamak mı yeni teknoloji olmuş oldu. Falan filan daha bir sürü gereksiz özellik varda yazmaya dermanım yok. 3 gb ram li note 3 de sürekli ram yetersizliği yaşarken 1 gb ramli 6 da 1 kere bile ram yetmememezlik sorunum olmadı. Napıyım şimdi tıka basa özellik var diye ( hiçbiride doğru düzgün çalışmıyo o ayrı konu) binbir derdi olan androidmi kullanıyım yoksa sorun çıkarmayan iphonmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Tıka basa özellik dolu note seriside kullanmış biri olarak 1080p donanımın boş yere kasılmasından başka bir işe yaramadığı gibi şuan 720p bile olmayan bir iphone kullanıyorum ve pixeller sayılmıyo. Kafa hareketiyle video kontrol özelliğinde kafamı sallayana kadar zaten tek dokunuşla videoyu istediğim gibi ve daha hızlı yönlendiriyorum , temazsız kontrol zaten düzgün çalışmıyoda hadi çalışıyo varsayalım gelen aramayı susturmak için ha elimi ekrana kapatmışım ha sessize alma tuşuna basmışım ne fark eder ekrana el kapatınca daha mı havalı sessize alıyo gelen çağrıyı ? Hayır. Gözle sayfa kaydırma oda düzgün çalışmıyoda olduda çalıştı diyelim bu seferde olur olmaz sayfa kayıyo napıyım yani gözümü bi yere dikip sayfa hareket ettirmediğim zamanlarda hiç mi kımıldatmayım mal gibi aynı yere mi bakıyım dakikalarca. Diğer gereksiz nir yenilik kablosuz şarj , zaten telefon kablosuzda olsa belli bir standın üstünde durması gerekiyo eee ben telefonu bir yere sabitliceksem ne anladım kablosuz şarjdan zaten iphonun bir tarafına şarj aleti takıncada sabit bir yere koymam gerekiyo aynı şey telefona bir pin sokup sokmamak mı yeni teknoloji olmuş oldu. Falan filan daha bir sürü gereksiz özellik varda yazmaya dermanım yok. 3 gb ram li note 3 de sürekli ram yetersizliği yaşarken 1 gb ramli 6 da 1 kere bile ram yetmememezlik sorunum olmadı. Napıyım şimdi tıka basa özellik var diye ( hiçbiride doğru düzgün çalışmıyo o ayrı konu) binbir derdi olan androidmi kullanıyım yoksa sorun çıkarmayan iphonmu.

size laf gecmez ama yinede sansimi deneyecegim teknolojik acidan bi bakis
    http://www.gsmarena.com/galaxy_s7_vs_iphone_6s-review-1415.php

• Aplee sevmem ama ekran kasa oranı dışında harika bir cihaz yapmışlar kıskançlıkdan dolayı eleştirmeyin o parayı hakediyormu orası ayrı konu ama şu bi gerçek ben 1 aylık sony cihazı yarı fiyatına verirken bu adamların cihazını çok az bir farkla satıyorum deger kaybetmiyor ben cebime bakarım gerisi hikaye özelikmiş internetmiş ha 1 saniye geç girmişim ha erken farkeden bişey yok hepsi aynı işi yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

se al düşünme. internetten dosya resim vs indirirsin müzik indiremezsin.

hocam ben arka planda indirmeyi diyorum. mesela donanımhaberin videosunu indirecem . 2si1 , mesela. başladım video indirmeye ,sonra başka bir sekme açıp youtube da gezinebilir miyim yoksa yeni sekmeye geçince video indirme işlemi duruyor mu ?

müzik niye indiremiyorum?

ben 6s kullanıyorum safariden resim,pdf dosyası hariç birley indiremezsin müzik inmiyor zatende video falan iniyorsada ben bilmiyorum torrent falan yok zaten androiddeki gibi yanlışım varsa alıntılayıp aydınlatın saygılar

Video downloader lite (video indirmek için kullanıyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

se al düşünme. internetten dosya resim vs indirirsin müzik indiremezsin.

hocam ben arka planda indirmeyi diyorum. mesela donanımhaberin videosunu indirecem . 2si1 , mesela. başladım video indirmeye ,sonra başka bir sekme açıp youtube da gezinebilir miyim yoksa yeni sekmeye geçince video indirme işlemi duruyor mu ?

müzik niye indiremiyorum?

ben 6s kullanıyorum safariden resim,pdf dosyası hariç birley indiremezsin müzik inmiyor zatende video falan iniyorsada ben bilmiyorum torrent falan yok zaten androiddeki gibi yanlışım varsa alıntılayıp aydınlatın saygılar

chrome tarayıcısı yok mu ? illaki safari mi kullanmak gerekli?

• Sen o zmaan adam gibi olanını yap da koy önümüze. Yenilikçiymiş. Hala 1gb 1,5gb ramli telefon üretiyorsun ey LG. Hadi oradan. Konuşacak en son firmasın sen. Senin yaptığın minileri de biliyoruz. Konuşup da kendini rezil etme bari. G4e bile 808 koymuştunuz bana yenilik diyor.

• Bugün bir müşteri Lg standına gelip 'aypone 7 se geldimi? ' diye sordu.. Hayır beyefendi iphone se daha gelmedi dedim.. Dalga geçtim sandı hiç bir şey demeden gitti. Neyse bir şey demeyeceğim...

• çamur atmış, izi bile kalmamış

• lg g2 yi güncel yazılım ve donanımla yeniden sürse iyi iş yapar aslında

• Sabit 7 mbit internet ile her şeyi takılmadan ve çok hızlı açabileceğiniz için isterlerse 500 mbit destekleyen cat modem koysunlar.

Son kullanıcı için bişey değişmez! Whatsapp'tan mesaj 0.1 saniyede değilde 0.01 saniyede gitse ne olur Allah aşkına?

Önemli olan stabil veri alabilmektir. 150 km/h hızla giderken internete girebiliyor musun yada kesilmeden telefon görüşmesi yapabiliyor musun?

Ama zaten bunlar 4.5G, 5G gibi teknolojilerin sunduğu şeyler yani telefon ile ilgili bir şey değil.

Telefon ya destekler yada desteklemez o kadar..
  • Ekrem den elma reklami :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Sabit 7 mbit internet ile her şeyi takılmadan ve çok hızlı açabileceğiniz için isterlerse 500 mbit destekleyen cat modem koysunlar.

Son kullanıcı için bişey değişmez! Whatsapp'tan mesaj 0.1 saniyede değilde 0.01 saniyede gitse ne olur Allah aşkına?

Önemli olan stabil veri alabilmektir. 150 km/h hızla giderken internete girebiliyor musun yada kesilmeden telefon görüşmesi yapabiliyor musun?

Ama zaten bunlar 4.5G, 5G gibi teknolojilerin sunduğu şeyler yani telefon ile ilgili bir şey değil.

Stabil işletim sistemi yalanından sonra başımıza stabil veri almak da çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina

quote:

Orijinalden alıntı: Equris

Sabit 7 mbit internet ile her şeyi takılmadan ve çok hızlı açabileceğiniz için isterlerse 500 mbit destekleyen cat modem koysunlar.

Stabil işletim sistemi yalanından sonra başımıza stabil veri almak da çıktı.

Ne demek istediğinizi pek anlamadım. Benim anlatmak istediğim; hız arttıkça veri alış verişi sekteye uğrar. Hızlı tren ile seyahat ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Almanya'da iken farklı bir şehire hızlı trenler gider ve bu esnada orada bile veride kesinti olurdu. Yeni 4-5 g gibi sistemlerle bu sorunlar azalacak hatta 6g ile ortadan kalkacağı konuşuluyor.

Benimde vurgulamak istediğim 7 mbit upload ve download hadi 21 mbit versinler madem çok hızlılar sabit olarak. Ondan sonra bence en önemli olay kayıpsız ve hızlı veri transferi.

• Apple zaten son teknoloji ürünü demiyorki satarken

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.