Şimdi Ara

LG HT904TA (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
3
Favori
73.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eett yukardakı soruma cevapp??

sadece menuye gırıp hoparlor ayarlarından orada sag sol one arka vs hoparlorlerın altında kucuk veya genıs yazar?

hangılerı kucuk hangılerı genıs?
  • bakacagınız menu yahu altı ustu, yazıklar olsun burdan yardım ettıklerıme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

bakacagınız menu yahu altı ustu, yazıklar olsun burdan yardım ettıklerıme...

kardeş ben sana bir soru sordum cevap vermedin ama ben baktım hepsinde küçük yazıyo..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforthepage

digiturkle hdmi görüntü alan arkadaşlardan cihazı 9101 olan var mı acaba?

evet benim ki 9101
  • digiturk kutusunu cihaza optik kabloyla bağladım ama sadece ekolayzır'ın plii mtrx modunda 5.1 ses veriyo diğer modlarda arka hoparlörlerde ses yok.birde bu db ayarlarını ne yaparsak ses daha kaliteli olur sizce?
  • hdmi bağlantı yetmiyor mu neden ayrıca optik bağlıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranyağız

quote:

digiturkle hdmi görüntü alan arkadaşlardan cihazı 9101 olan var mı acaba?

evet benim ki 9101

ben aynı cihazla hdmi bağladığımda sadece ses geliyor görüntü yok neden acaba.
  • quote:

hdmi bağlantı yetmiyor mu neden ayrıca optik bağlıyorsun

digiturk kutusunda sadece 1 tane hdmi çıkışı/girişi var o da tv ye bağlı.hem servisten gelenler optik (gerçi onlar tost kablo dediler ama ben optik diyorum) kablo olmazsa digiturk cihazından ses alamazsın dediler.
  • yoksa ben bağlantıyı yanlış mı yapıyorum ben biraz acemiyim de,digiturk'ü hdmi kabloyla lg904 ta'ya onun hdmi kablosunu da tv ye mi takmam gerekiyor acaba?
  • Evet digitürk'ü hdmi ile cihazın hdmi girişine takacaksın cihazı da hdmi çıkışından tv ye bağlayacaksın. Bi denersen iyi olur arkadaşım en azından bendeki durumu da anlarız. tos konusuna ben hiç girmeyeyim bu konuda uzman arkadaşlar var.
  • Benim lg904'üm plazmaya optikle bağlı.Ps3 ve teledünya hd kablo ile Dıgıturk'te scartla plazmaya bağlı.Sorun yok Aux-optik'ten hepsinden ses alıyorum.Tabi ps3'den dolby ses'mi geliyor ayırdedemedim.Ama 5 hoporlörden de ses alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemege35 -- 28 Aralık 2009; 17:29:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin82

herkese iyi aksamalar benimev sinema sisetmim dün geldi kurulumu bugün yaptılar ben pc den çalıtıracam gelen servis kurlumu becerememiş optikten bağladım anakarta ama ses alamıyorum yardım edebılırsenız sevınıım sımdıden tesekkurler

ses sistemine optık ıle bagladıysan ses sisteminden function tusuyla aux. opt. seciceksin, ve daha sonra pc basından saatin yanındakı ses ayarlarına girip digital cıkısı secıceksın, eer yok ise , anakartından optık cıkıs aldıgını varsayarak anakart modelıne gore en guncel drıverını ındırıp yuklemenı daha sonra ayarları yaparak denemenı onerırım,

bunlardan bırsey anlamadıysan eer o zaman googla yazarsan bununla ılgılı bırsuru yazı var, orada detaylı anlatılmıstır...

cihazı optik kabloyla digiturk kutusuna bağladım fakat ön hoparlörlerden ses gelmiyor.hd kanallarda dolby seslerde bile ses sadece arka hoparlörlerde.function tuşundaki bütün çalma modlarını denedim ama sonuç aynı.yardımcı olabilir isin?en iyi sesi alabilmem için ne yapmam lazım?birde t için altın uçlu scart normal scarta göre daha mı iyi görüntü veriyor?

ilk once ses arka on hoparlor ayarı function tusuyla degıl mute tusunun play tusunun oldugu yerde orta kısımda muzık notası ısaretıydı sanırım onu GAME EQ MATRX e filan getirirsen tum hoparlorlerden ses alırsn,

digi nin hd si varsa dizi max izliyorsan 5.1 ses te hangi normal e getirmen yeterlıdır hoparlor secenegını, eer yayında 5.1 ise 6 yerdende ses galıcektır farklı zamanlarda :D

bunun dişinda digi kutusundan cıkan hdmi kabloyu ses sistemindeki HDMİ İN kısmına takıcaksın sonra ses sisteminden HDMİ OUT tan lcd tv ne takıcaksın ve digi ni acıp daha sonrada ses sistemini acıp functıon tusuyla HDMİ secenegıne gelene kadar basıcaksın hersey tamamdır tv yide acıcaksın tabii ki :D

en iyi ses hdmi kablo veyahut OPTIC İN yazan yerden optık kabloyla olur, diger baglantılar analog baglantıdır ;)

scart mevzuna gelıcne altın uclu olmasının yanında kalın kablolar tercıh etmenız lazım ve mumkunse scart kablon dıger hıc bır kabloya temas etmesın ;)

kusura bakma gormemısım sorunu yoksa herkesınkı gibi senınkınıde cevaplardım,

bana verdıgın cevap ıcınde cok teşekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemege35

Benim lg904'üm plazmaya optikle bağlı.Ps3 ve teledünya hd kablo ile Dıgıturk'te scartla plazmaya bağlı.Sorun yok Aux-optik'ten hepsinden ses alıyorum.Tabi ps3'den dolby ses'mi geliyor ayırdedemedim.Ama 5 hoporlörden de ses alıyorum.

baglantıların eksiksiz ise kaynaktan gelen ses 5.1 dd ise veya dts ise ( 5.1 ) tum kanallardan ses alırsın, yani muzık notası tusuyla normal e getırmen yeterlıdır, ama gelen kaynak 2 kanallı ise 2.1 veya mp3 filan gibi seslerse o zaman MATRX Yada GAME EQ modunda her hoparlorden ses alırsın ;)

,

ama sorun şuki tv sanrm samsung marka, ole olmasada genelde tv lerın optık cıkısları 2.1 destekler o yuzden tv den optık kullanmayın ps3 u dırek optıkle ses sistemine, teledunyayı hdmi ile ses sistemine baglamalısın, baska aletlerın varsa diger scart vs girişleri kullanabılrsn ama dedigim gib tvniz 2.1 destekledıgı ıcındır bu problem ;)

ama oyle olsa bile muzık notası tusuyla yukarda yazdgm formatlarda 5.1 ses alırsın ;)

• arkadaşlar benim ürün geçen perşembe servise kurdurdum adamlar gitti 1 saat dinledim dinlemedim bozuldu alet ilk başta ayarlarından karıştırdım sandım ama düzeltemeyince servisine götürdüm arızalı olduğunu söylediler servis tamir için yönlendirdi ama ben lg müşteri hizmetlerine değişim için kayıt açtırdım ve servistende değişim için rapor düzenlettirdim ve bugunde hb sitesine değişim için forum doldurdum bakalım en kısa zamanda değişmesini umuyorum! değişimlerde prosedür ürünü aldığımız yer üzerinden oluyormuş ama sanırım hb sitesinde ürün yok! ama lg'ye servisin göndermiş olduğu arızalı raporu üzerine lg ürünü aldığım yere sıfırını gonderıyor yerıne benım arızalıyı alıyormuş diye duydum ben bahtsız bedeviyim sıkıntı çekenler olursa mutlaka tecrübelerimize başvursun bana ve benim tecrübesine başvurduğum kagan06 arkadaşımıza
  • quote:

quote:

quote:

quote:

herkese iyi aksamalar benimev sinema sisetmim dün geldi kurulumu bugün yaptılar ben pc den çalıtıracam gelen servis kurlumu becerememiş optikten bağladım anakarta ama ses alamıyorum yardım edebılırsenız sevınıım sımdıden tesekkurler

ses sistemine optık ıle bagladıysan ses sisteminden function tusuyla aux. opt. seciceksin, ve daha sonra pc basından saatin yanındakı ses ayarlarına girip digital cıkısı secıceksın, eer yok ise , anakartından optık cıkıs aldıgını varsayarak anakart modelıne gore en guncel drıverını ındırıp yuklemenı daha sonra ayarları yaparak denemenı onerırım,

bunlardan bırsey anlamadıysan eer o zaman googla yazarsan bununla ılgılı bırsuru yazı var, orada detaylı anlatılmıstır...

cihazı optik kabloyla digiturk kutusuna bağladım fakat ön hoparlörlerden ses gelmiyor.hd kanallarda dolby seslerde bile ses sadece arka hoparlörlerde.function tuşundaki bütün çalma modlarını denedim ama sonuç aynı.yardımcı olabilir isin?en iyi sesi alabilmem için ne yapmam lazım?birde t için altın uçlu scart normal scarta göre daha mı iyi görüntü veriyor?

ilk once ses arka on hoparlor ayarı function tusuyla degıl mute tusunun play tusunun oldugu yerde orta kısımda muzık notası ısaretıydı sanırım onu GAME EQ MATRX e filan getirirsen tum hoparlorlerden ses alırsn,

digi nin hd si varsa dizi max izliyorsan 5.1 ses te hangi normal e getirmen yeterlıdır hoparlor secenegını, eer yayında 5.1 ise 6 yerdende ses galıcektır farklı zamanlarda :D

bunun dişinda digi kutusundan cıkan hdmi kabloyu ses sistemindeki HDMİ İN kısmına takıcaksın sonra ses sisteminden HDMİ OUT tan lcd tv ne takıcaksın ve digi ni acıp daha sonrada ses sistemini acıp functıon tusuyla HDMİ secenegıne gelene kadar basıcaksın hersey tamamdır tv yide acıcaksın tabii ki :D

en iyi ses hdmi kablo veyahut OPTIC İN yazan yerden optık kabloyla olur, diger baglantılar analog baglantıdır ;)

scart mevzuna gelıcne altın uclu olmasının yanında kalın kablolar tercıh etmenız lazım ve mumkunse scart kablon dıger hıc bır kabloya temas etmesın ;)

öncelikle teşekkür ederim,yanlışlıkla function demişim zaten,special eq tuşunu kastettim aslında,plıı mtrx modu var ama GAME EQ MATRX modu yok,GAME EQ modu var sadece,bağlantıya gelince ben de zaten başta böyle düşünmüştüm ama servis tos mudur tost mudur olmadan digiden ses alamazsın deyince aklım karıştı,senin dediğin gibi yapıp bakacam akaşama,kılavuzda bulunan bazı terimler cihazda yok ekolayzırı kastediyorum,sen de diyosun ya GAME EQ MATRX modu falan,birde radyo da otomatik arama yapmıyo,nasıl yapacaz,scart mevzusu da normal kalın bir hama scart aldım ama görüntü pek fazla farketmedi,monster altın uçlu alıp deneyecem.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

öncelikle teşekkür ederim,yanlışlıkla function demişim zaten,special eq tuşunu kastettim aslında,plıı mtrx modu var ama GAME EQ MATRX modu yok,GAME EQ modu var sadece,bağlantıya gelince ben de zaten başta böyle düşünmüştüm ama servis tos mudur tost mudur olmadan digiden ses alamazsın deyince aklım karıştı,senin dediğin gibi yapıp bakacam akaşama,kılavuzda bulunan bazı terimler cihazda yok ekolayzırı kastediyorum,sen de diyosun ya GAME EQ MATRX modu falan,birde radyo da otomatik arama yapmıyo,nasıl yapacaz,scart mevzusu da normal kalın bir hama scart aldım ama görüntü pek fazla farketmedi,monster altın uçlu alıp deneyecem.

kardes game eq ıle matrx ayrı modlar zaten,

ayrıca digi kutusunu bılmem ama sen digiden cıkan hdmi kablonu ses sistemindeki HDMİ İN kısmına sokucaksın sonra 2. baska bir hdmi kablonuda ses sisteminin HDMİ OUT kısmından lcd dekı hdmi ye sokucaksn sonra tv den ses sistemini hangi hdmi kac numaraya taktysan onu secıceksın goruntu ve ses gelmıs olması lazım, yok gelmıyorsa digi hdmi bozuktr yada ses sistemnde sorn vardr yada tv de:D

bunlar olmaz ise digi den optık cıkıstan tos dedikleri kablodan alıcaksn optık kablo = tos bablo zaten, bunuda takarsan olur farketmez ;) 2 turlude ses alman lazım optık takarsan digi kutudan optıkı aktıf hale getırceksn ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: prokopi

arkadaşlar benim ürün geçen perşembe servise kurdurdum adamlar gitti 1 saat dinledim dinlemedim bozuldu alet ilk başta ayarlarından karıştırdım sandım ama düzeltemeyince servisine götürdüm arızalı olduğunu söylediler servis tamir için yönlendirdi ama ben lg müşteri hizmetlerine değişim için kayıt açtırdım ve servistende değişim için rapor düzenlettirdim ve bugunde hb sitesine değişim için forum doldurdum bakalım en kısa zamanda değişmesini umuyorum! değişimlerde prosedür ürünü aldığımız yer üzerinden oluyormuş ama sanırım hb sitesinde ürün yok! ama lg'ye servisin göndermiş olduğu arızalı raporu üzerine lg ürünü aldığım yere sıfırını gonderıyor yerıne benım arızalıyı alıyormuş diye duydum ben bahtsız bedeviyim sıkıntı çekenler olursa mutlaka tecrübelerimize başvursun bana ve benim tecrübesine başvurduğum kagan06 arkadaşımıza

kardeşim pm de de yazdım, eer lg ye servıs kaydı actırdıysanız o tarıh onemlı olan, degişimi servisle pek muhattap olmayın dırek lg ıle gorusun, onlar ayarlasn servısle muattab olamam diyin, bazı servisler sıkıntı yaratıo demekkı , bırde buyuk servıslerı tercıh edın, internet sıtesınde adresı olanları mesela,

onlardan bı degişim formu alıcaksın ornegını mail atablrm aynısını alırsan alt kısımda acıkca urun degişim iade yazar , o belgeyı alırsan sorun olmaz, illakı alırsın bıyerden yeterkı o belgeyı al,

kanunda bu urunu sana vermesı gereken yerler satıcı, satıcıda yoksa yetkılı servis, onda da yoksa şirket merkezidir,

yanı sen o belgeyı al, urunu almak kolay ;)

• Radyosu sizde nasıl çekiyor bende tatmin edici değil. Hep cızırtılı şekilde.
    Dandik mp3 çalarların radyosu bile her yerde antensiz şekilde çok iyi çekiyor.
  • Selamlar; bende artık Antalya VaTaN Bilgisayar sayesinde bir LG 904TA-W kullanıcısı oldum. Kafama takılan bi soru var onları sormak istedim. Subwooferın arkasında max power 450W yazıyor. Bu woofer 1000 w değilmi? sadece bendem. boyle yoksa sizdedemi? birde woofer bana hiç doyurucu tok ve bir güçlü gelmedi. benmi bir yerlerde yanlış yaptım?
  • Bende bu aletten yok ama almayı çok düşünmüştüm ta ki bir arkadaşımın evinde dinleyene kadar bana da basları yetersiz geldiği için anında vazgeçtim, bu arada sub un arkasında 450 W yazısı Max Output tur, sitelerde sub un değeri 225 W olarak görünüyor ama bana hiç 225 W lık bir submuş gibi gelmedi, belki arkadaşın konumlandırması yada ayarları yanlıştı ama beni vazgeçirmek için yetti
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.