Şimdi Ara

LG HT903TA EV SİNEMA SİSTEMİ YANLIŞ YAZILIM YÜKLEME SONUCU DÜZELTİLEMEZ Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yerden goge kadar Haklisiniz.o an dusunemedim özür dilerim.yardimci olmak isteyip zaman ayiran tüm arkadaslarima cani gönülden tesekkur eder allah sizlerden razi olsun diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraytok

Yerden goge kadar Haklisiniz.o an dusunemedim özür dilerim.yardimci olmak isteyip zaman ayiran tüm arkadaslarima cani gönülden tesekkur eder allah sizlerden razi olsun diyorum.

inş sorunun çözülür kardeşim. Bi isteğin olursa buralarda oluruz. yardımımız geçerse ne mutlu bize
  • 55electronicdesign,Sozuak,kadircitak,dewmez,why_living,IItwentysixII, rumuzlu arkadaşlara öncelikle zaman ayırıp bilgileri dahilinde yardımcı oldukları için tekrar teşekkür ederim.
    Konuyu okuyup yardımcı olmak isteyipte yazamayan arkadaşlar sizlerede teşekkür ederim.

Sozuak özelden yazdığı için özelden cevap verdim sanmıştım,bunun farkında olsam forum bazında kişisel cevap yazmazdım.
    Elimden geldiğince bilgim dahilinde bende arkadaşlara yardımcı oluyor,birşey verebiliyorsam sadece mutlu oluyorum...Sizlerinde aynı düşüncede olduğunu düşünüyorum.

Bu arada marmariste yaşıyorum.Yaşadığım yerle alakalı isteklerinize elimden geldiğince yardımcı olurum...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.