Şimdi Ara

LG HT503SH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG HT503SH-DH model ev sinema sistemi aldım. Teşhir ürünüydü, oldukça uygun fiyata denk geldi. Hikayesi uzun ama netice itibariyle teşhirdeyken meraklı bir müşterici tarafından eproma reset atılıp farklı bir kod girildiği anlaşıldı. Şimdi bazı fonksiyonlar çalışmıyor ama olmaması gereken fonksiyonlar var. Hiçbir servisin elinde bu model olmadığı için bakıp kodu söyleyemediler.

Bu model ürüne sahip arkadaşlardan küçük bir ricam var.

-Kumandayı cihaza doğru tutun ve önce 2 tuşuna sonra cihaz üzerindeki stop tuşuna 5-6 sn. süreyle basılı tutun.
    -Cihaz üzerinde bir kod görüntülenecek. Başka model cihazlarda 0P0-26 veya 0P0-86 var. Bana HT503SH-DH modelinin kodu lazım.

Eski haline getirmek için
    -kodda hiçbir değişiklik yapmadan cihaz üzerindeki stop tuşuna ve kumandadaki 2 tuşuna aynı anda basın
    -cihaz ekranında E2R CLR yazacak ve kapanacaktır.
    -Tekrar açtığınızda eski haline dönmüş olur.

Not: Bu işlem, cihaz üzerinde kayıtlı olan fm kanallarını siler ve cihazı fabrika çıkış ayarına getirir.

Benim cihazda reset kodu doğru değiştirildiği için FM özelliğinin yanında AM özelliği de var (AM tuner olmadığı için bir işe yaramıyor). USB giriş seçilemiyor. FM radyolarının bilgileri (RDS) ekranda görünmüyor. Deneme yanılmayla başka kodlar girince farklı fonksiyon bozuklukları oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayram -- 19 Aralık 2008; 13:41:12 >

• Istersen bu başlıgı ev sinemasi kısmına d aaç. Orada bu urunu kullananlar epey vardı bir ara.
    LG HT904TA
    16 yıl önce açıldı
    LG HB1100RE İncelemesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.