Şimdi Ara

Lg ht304su mu yoksa ht503sh mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar LG LH4020 lcd televizyonum var ve uygun fiyatlı bir ev sinema sistemi almak istiyorum. Tv LG olduğu için tek kumanda özelliğini daha iyi kullanmak amacıyla ses sistemini de LG düşünüyorum. Sistemlerin genel özellikleri şöyle:

LG ht304su: 5.1 + 300W + usb + beni cezbeden şekli şemali çok güzel. Aşağıdaki linkte görebilirsiniz
    ht304su

LG ht503sh: 5.1 + 500W + usb + hdmi + dts çözme. Ayrıntılı özellikleri aşağıdaki linkte
    ht503sh

Şimdi ht 304 ün hdmi özelliği ve dts çözme olayı yok. Fiyatı 50 lira dahauygun ve de çok şık bir duruşu var. Ht503 ise hem hdmi var hem dts çözme olayı var hem de sanırım kumandası daha kullanışlı fakat 50 lira fazla ve ht304 kadar şık değil.

Sizce hangisini almalıyım? Bu hdmi olayı tv ye görüntü aktarımında çok şey farkettirir mi?
    (300w ile 500w güç farkını çok önemsemiyorum çünkü salonum çok büyük değil zaten.)

• HT503SH al kardeş aradaki fark 50tlden katkat daha fazla
  • ht 304 su nun sesleri ile 503 arasında çok fark var. sadece watt olarak değil ses kalitesi açısından da 503 çok önde. kesinlikle 503 tavsiye ederim. 304'deki o parlak ve güzel pianoblack hoparlörler zamanla çizilecek ve kötü görünüm oluşturacaktır, görüntüye aldanmayın.
  • Evet arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler. Tavsiyenize uyup 503 aldım gerçekten güzel ses veriyor. Receiver ı bağladım en basit tos bağlantıyla onunla bile çok güzel ses veriyor. Yanlız 1080p yada 720p divxleri okumuyor nedenini bilmiyorum? Lg full hd lcd ye hdmi bağlantısı ile bağlı denemek için birkaç tane 1080p ve 720p klip attım dvd ye ama okumadı. uzantısı avi olmayanı hiç görmüyor zaten uzantısı avi olan 1080p, 720p klipleri görüyorsun menüden ama oynatmıyor. Bunun nedeni ne acaba bilen varmı?
  • piyasadaki playerlar çoğu 1080p veya 720 p okumaz dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg HB1100RE yerine amfi vs
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.