Ürünü Ocak 2011 de Bimeks'ten aldım halen 18 ay garantisi bulunmaktadır. Tertemizdir zaten taş çatlasın kullanımım 80 saati geçmedi, kutusu, uzaktan kumandası, broşürleri ve garantisi ile birlikte verilecektir. Satma nedenimde 52 ' plazma tv alacak olma sebebimdir.Ürünün 30 000 saat lamba ömrü olduğu için ve full hergün 24 saat açık olsa bile 4,5 yıl boyunca kullanabilirsiniz.Kargo ile göndermeyi düşünmüyorum, hem siz hemde ben sıkıntı çekmemek için, kargoda zira projeksiyonun başına zarar gelebilir.İstanbul içi elden teslim olur.Herşeyiyle eksiksiz ve tertemiz bir cihazdır. kutusu ile birlikte tüm aksesuarları verilecektir. Ocak 2011 Bimeks faturası da mevcuttur.# Kullanım Alanı Mobil# Teknoloji DLP# Ekran Çözünürlüğü 800 - 600# Parlaklık 200# Lamba Gücü 200 W# Lamba Ömrü 30000 saat# Kontrast Oranı 2000 : 1# Güç Tüketimi 260 W# Wi-Fi Hayır/Yok# Projeksiyon Mesafesi 1 x 9 m# Video Uyumluluğu HDTV, NTCS, PAL# Projeksiyon Girişleri HDMI, USB# Fan Sesi 23 db# Dahili Hoparlör Evet/Var# Kumanda Evet/Var# Keystone Evet/Var Takas yapılmayacaktır.Hem portatif hemde kullanışlı bir cihazdır, usbden hdd bağlayıp divx izleyebilirsiniz, kendi üzerinde hoparlörleri mevcut, kısa mesafeden süper görüntü alabilirsiniz, xbox 360 ps3 istediğiniz cihazı bağlayabilirsiniz, bluray filmleri mükemmel çözünürlükte izleyebilirsiniz.
Fiyat SON 650 TL dir, takas yapmıyorum. Mağazadan satılık değildir.Sıfır kadar temizdir.İndirim yapılmayacaktır, yaklaşık 1 ay kadar önce bir arkadaş bu fiyata alacaktı, fakat benim işim çıktığı için satamadım. İlan detayları ve resimler için,