Şimdi Ara

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.008
Cevap
10
Favori
75.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar fyorumlarınızı takip etmekteyim bende bu cihazdan almak istiyorum ama görüntüsünün iyi olmadığını söylediler daha önceden arkadaşıma aldık kullanan arkadaşalrdan yorumlarınızı beklemekteyim
  • arkadaşlar bu ürünün 1080p yükseltmesi nasıl
  • Bu cihazı karıştırırken giriş modlarında arc diye birşey gördüm.
    nedir bu ?

LG HB906SB 3D Blu-ray Satellite Ev Sinema Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 8 Mart 2012; 21:35:56 >
  • Orijinalden alıntı: Öner

Bu cihazı karıştırırken giriş modlarında arc diye birşey gördüm.
    nedir bu ?

Arc, HT ve TV'nin 1.4 hdmi kablo ile bağlanması durumunda, TV'deki sesin de HT'ye de iletilmesini sağlar. TV'den ayrıca optik kablo çekmeye gerek kalmaz. LG LW 5500 de hdmi1 de arc var, fakat LW4500'de yok, bilgine sunarım.
  • Giriş tuşuna basinca arc seçeneği geliyor da o nedenle sordum.
    bir de bu HT dediğin nedir?
    Ben şimdi 906Sb ile tv yi hdmi kablo ile bağladım ama receiverim scart.
    optik kablo ile tüm sesi ses sistemine aktariyorum ama arc daha mi iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Giriş tuşuna basinca arc seçeneği geliyor da o nedenle sordum.

HT den kasıt ev sineması, arc'yi bende lw4500 olduğu için deneyemedim. Sizdeki bağlantı şeklini bende kullanmıştım, receiverden optik bağlantı sorunsuzdu. Ama recieveri tv'ye bağlayıp, tv'den optikle ev sinemasına bağlantı yaptığımda ses kalitesinden memnun kalmamıştım.
  • arkadaşlar bu ürünün 1080p yükseltmesi nasıl ve ses görüntü kalitesi nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferaytas

arkadaşlar bu ürünün 1080p yükseltmesi nasıl ve ses görüntü kalitesi nasıl

Yukarida yazilarimi okuyun,goruntu iyi degil,ses guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parlamenter

quote:

Orijinalden alıntı: İ20_38

quote:

Orijinalden alıntı: murteki

Benim teçhizatın resimleri de bunlar.

Arka hoparlör ayağı Carrefour dan çifti 49,90 ULTIMATE SPG100B Cam Taban Surround Standı

Sehpa üzeri kablo geçişleri ahşap görünümlü kablo kanalı 2 mt si 7 TL
    Duvar dibi kablo kanalları beyaz renkte metresi 1 TL civarı.

Teşekkürler bende ULTİMATE ayak düşünüyorum ama kalın mı yoksa ince ayakmı daha iyi olur karar veremedim.

bendede 2 takım hem ön hem arka ultimate siyah ayak var güzel duruyor

resim ekleyebilirsem koyucam.

1 çift ULTIMATE SPG100 siparişi verdim internetten kargo dahil 48 tl ye eger hoşuma giderse 1 çift de önlere alacağım.

• quote:

Öner senin TV 4500 sanırım onda arc desteği yok bildiğim kadarıyla.

SB906 HDMI ile televizyona bağlıysa optik kabloyu da receiver ile SB906 arasına takarsın.
  • quote:

quote:

SB906 HDMI ile televizyona bağlıysa optik kabloyu da receiver ile SB906 arasına takarsın.

evet bende lw4500 var.
    arc olsaydı kullanmak isterdim ama şu an optik kablo ile bağladım.
    tv ye 3 farklı kaynaktan ses ve görüntü girişim oluyor.
    1. scart ile receiverdan
    2. hdmi ile pc den
    3. tv nin kendi usb sinden.

tv deki optik çıkışdan sb906 nın optik girişine kablo çektim.
    böylelikte yukarıdaki 3 kaynaktan tv ye gelen tüm sesler ses sisteminden çıkıyor.
    tek sorunum fişi takınca tv de receiver da otomatik açılırken ses sistemi stand by da kalıyor, onu kumandadan açıyorum ve optik girişin devreye girmesi 10 saniyeyi buluyor.
    bunun dışında cihazdan çok memnunum.

• quote:

quote:

quote:

evet bende lw4500 var.
    arc olsaydı kullanmak isterdim ama şu an optik kablo ile bağladım.
    tv ye 3 farklı kaynaktan ses ve görüntü girişim oluyor.
    1. scart ile receiverdan
    2. hdmi ile pc den
    3. tv nin kendi usb sinden.

tv deki optik çıkışdan sb906 nın optik girişine kablo çektim.
    böylelikte yukarıdaki 3 kaynaktan tv ye gelen tüm sesler ses sisteminden çıkıyor.
    tek sorunum fişi takınca tv de receiver da otomatik açılırken ses sistemi stand by da kalıyor, onu kumandadan açıyorum ve optik girişin devreye girmesi 10 saniyeyi buluyor.
    bunun dışında cihazdan çok memnunum.

O gecikmeye ve stand bye olayına çare yok sanırım bende HDMI ile bağlı olduğu halde on olmuyor kumandadan kendin açman lazım. Açınca da direk ses gelmiyor . Kapatıp tekrar açınca geliyor. Bir anormallik var ama cihazda mı bende mi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: csungu

quote:

Görüntü iyi değil derken neyi kastettiniz.Zira ben de şüpheye düştüm.Usb den harddisk üzerinden Kolpaçino 2 yi ( divx ) seyrederken inanılmaz güzel bir görüntü ( neredeyse HD kalitesinde ) almışken , mkv formatında walking dead de görüntü karlı gibiydi.Oysa wd live mediaplayer ile daha iyi görüntü alıyorum.Sizlerde görüntü için iyi değil diyince içime kurt düştü.Gerçi yarın öbürgün bluray filmlerle deneyeceğim ilk defa makinayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

quote:

quote:

Görüntü iyi değil derken neyi kastettiniz.Zira ben de şüpheye düştüm.Usb den harddisk üzerinden Kolpaçino 2 yi ( divx ) seyrederken inanılmaz güzel bir görüntü ( neredeyse HD kalitesinde ) almışken , mkv formatında walking dead de görüntü karlı gibiydi.Oysa wd live mediaplayer ile daha iyi görüntü alıyorum.Sizlerde görüntü için iyi değil diyince içime kurt düştü.Gerçi yarın öbürgün bluray filmlerle deneyeceğim ilk defa makinayı.

Mkv vs sorun olabilir bilmiyorum hiç denemedim de. Ben orjinal 3D bluray defalarca izledim tek kelimeyle kusursuz diyebilirim. resident evil, son durak, narnia harika diyebilirim. ki narnia yı sinemada da izlemiştim aynı keyfi yaşadım diyebilirim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mkv vs sorun olabilir bilmiyorum hiç denemedim de. Ben orjinal 3D bluray defalarca izledim tek kelimeyle kusursuz diyebilirim. resident evil, son durak, narnia harika diyebilirim. ki narnia yı sinemada da izlemiştim aynı keyfi yaşadım diyebilirim.

valla ben birçok filmle denedim.örnek yalan dunya çektim yutube dan taktım usb den cihaza,berbat karlı,tv ye taktım gayet güzel...ilk aldığımda ice age,ve çizmeli kedi 3d half sbs izleidm,malesef 906 ile izledim,ama kalite düşük yani görüntüde karelenmeleri görebiliyorm...sonra arkadaş geldi direk tv den izledim,42lw4500 ,baktım cam gibi,orda uyandım işe...
    gittim hdmi kablosu aldım,o bozuktur diye,durum gene değişmedi..baktım olmayacak,egreat r6s media player aldım...onu direk 906 nın inputa bağladım...906 üstünden oynatmama rağmen görüntü cam gibi...demekki hdmi dan değilmiş sorun sonucuna vardım..aynı filmi media playerdan alıp,906 ya taktığımda kalite yine düşüktü...

kısacası bu aleti bir bluray player olarak ve iyi bir ses sistemi olarak düşününki fiyatı gayet iyi...ama media player olarak düşünmeyin bence...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

valla ben birçok filmle denedim.örnek yalan dunya çektim yutube dan taktım usb den cihaza,berbat karlı,tv ye taktım gayet güzel...ilk aldığımda ice age,ve çizmeli kedi 3d half sbs izleidm,malesef 906 ile izledim,ama kalite düşük yani görüntüde karelenmeleri görebiliyorm...sonra arkadaş geldi direk tv den izledim,42lw4500 ,baktım cam gibi,orda uyandım işe...
    gittim hdmi kablosu aldım,o bozuktur diye,durum gene değişmedi..baktım olmayacak,egreat r6s media player aldım...onu direk 906 nın inputa bağladım...906 üstünden oynatmama rağmen görüntü cam gibi...demekki hdmi dan değilmiş sorun sonucuna vardım..aynı filmi media playerdan alıp,906 ya taktığımda kalite yine düşüktü...

kısacası bu aleti bir bluray player olarak ve iyi bir ses sistemi olarak düşününki fiyatı gayet iyi...ama media player olarak düşünmeyin bence...

Kardeş adamların amacı zaten o. TV yi DTS siz yapıyor ses sistemi satsın diye. Codec desteği vermiyor yada yetersiz kalıyor media player vs alınsın diye. Bu tükettirme mantığı tabiki illa bir yerinden kısacaklar.
    2 ay önce 3d tv yoktu bende dolayısıyla ses sistemi ihtiyacı da yoktu media player da yoktu. şimdi hepsi var allaha şükür. olayın akışına adamların istediği gibi kaptırdık kendimizi.
    adamlar 3D blurayli ses sistemi diye satıyor yanındaki özellikler ekstrası diye düşünerek almak gerekiyor. iyi bir media player için de çok farklı alternatifler var tabiiki.

• arkadaşalr şimdi beninmde içime kurt düştü valla bu ürünle ilgili bu gün vatanda %25 indirimde var ama görüntü olarak hiçde iyi şeyler okumuyorum eğer öyleyse bu cihaza bu kadar para verilmez bence
  • Firmaların ek cihazlar satmak için eksiklikler yapmaları mantıklı,DTS gibi,hadi zaten 3d tv aldıysam bi ses sistemi almak şarttır mantığıyla bi ses sistemi alıyorsunuz,3d bluray player üstelik,alet usb den güzelce filmlerde oynatabiliyor yani teoride gayet iyi bi iş yapıyor ama görüntüsü cık...bunu anlamıyorum...bana zaten ek bi alet aldırmışsın,usb den film oynatıyorda demişsin,olması gerektiği gibi yap bari...oda yetmedi işte media player aldık...
    Tek tesellim,allahtan gaza gelip lg 4500 model yerine 570 felan almadım çünkü 4500 ü vatandan 1890 a aldım,üstüne media player 250 tl...oysa sırf daha çok codec vs desteklicek diye 570 alacaktım...
    en azından az özellikli 4500 alıp(uydu alıcısı yok,codec desteği az vs)üstüne düzgün cihazlar aldım..
  • Yazılım güncellemesi geldi.
  • arkadaşalr bu ürünün gerçekten görüntüsü bu kadar bozukmu bende almayı düşünüyordum kullanan arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.