Bildirim
LG GW620 Yazılım Yükseltme Sorunu...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İnternetten baktığım kadarıyla şu yöntem işe yarayabilir.
Telefon kapalıyken Ses kısma tuşu + menü tuşu + kamera tuşuna birlikte 5-10 saniye basılı tutun. Factory reset mesajı gelecek, onu onaylayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ekim 2013; 15:24:02 >_____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
Bende bulmuştum onu 5-10 kere denedim işe yaramadı. Elim kırılsaydı da yapmasaydım şu yükseltmeyi. _____________________________ -
LG servisine sormakta fayda var. Onlar bir yolunu biliyorlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 13 Ekim 2013; 15:39:03 >_____________________________ "Dünya'nın En Tehlikeli Hali, Cehaletin Örgütlü Eyleme Geçme Halidir." Goethe -
Bir kaç döküman sayesinde eski haline döndürdüm telefonu. Eski versiyona düşürüp fastboot yaparak hallettim çok şükür. _____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- internetsiz radyo dinle
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- android telefonla konuşurken internet kesiliyor
- mi kumanda vestel klima
- honor magic 7 lite özellikleri
- infinix gt 20 pro özellikleri
- mi 16 ultra
- oukitel wp100 titan
- 18000 mah telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt