arkadaslar birde daha öncede sordum bunu heyecanla türkiye orjinal romu bekliyoruz tamamda bu rom cıkınca yüklediğimizde marketi kullanamayacagız yanlışmıyım? eger dogruysa ne anladım ben bu işten yani
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanjx
quote:
Orijinalden alıntı: lerolande
quote:
Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi
Arkadaslar, sik sorulan sorulari ve cevaplari toplayip ilk mesaja ekleyelim diyorum. Ne dersiniz?
+ 1 :)
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanjx
No. Country Model.Suffix S/W Version Last Update Date 18 Europe GT540.ANEU V20b 2010-12-16 17 Hungary GT540.AHUN V20b 2010-12-16 16 United Kingdom GT540.AO2U V20b 2010-12-16 15 United Kingdom GT540.AGBR V20c 2010-12-16 14 United Kingdom GT540.AGBW V20c 2010-12-16 13 United Kingdom GT540.ATSC V20c 2010-12-16
Update ler gelmeye devam ediyor bu Europe rom unda türkce varmıdır acaba.....
şirketteyim bak aklıma girdi şimdi. gidip bakmalıyım bi an önce meraklandım fena :D bu arada güncellemelere hangi siteden bakıyorsunuz?
arkadaslar birde daha öncede sordum bunu heyecanla türkiye orjinal romu bekliyoruz tamamda bu rom cıkınca yüklediğimizde marketi kullanamayacagız yanlışmıyım? eger dogruysa ne anladım ben bu işten yani
kullanıcaz tabi. böyle şeyleri dşünüp canını sıkma kardeşim :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sarqon
Arkadaşlar telefon elime ulaştı. Biraz inceledikten sonra şarja bağladım. Bu ilk şarj muhabbeti varmı bu telefonda ? İlk şarjda kaç saat kalması gerekiyor ? İlk şarj sırasında kurcalamak zarar verir mi ?
Dostum artık eskisigibi 10 saat 16 saat şarj etmeye gerek yok kullanılan pil li-ion oldugu için... eski nikel pillerde önemliydi ama...sarjı iyice azalanakadar kullan sonra tam dolanakar şarj et uzun süre tutmanın pek anlamı yok zaten şarj aleti akımı kesiyor tam dolumdan sonra....pilin performansını 3 - 4 kere tam dolum boşalımdan sonra almaya başlıyosun.
quote:
Orijinalden alıntı: lerolande
quote:
Orijinalden alıntı: musanpa
kullanıcaz tabi. böyle şeyleri dşünüp canını sıkma kardeşim :)
canımı sıktıgım yokta türkiyede android 2.1 işletim sistemi olarak satılan hiçbir cihazda market kullanılmıyor bildiğim kadarıyla bizim yasal rom cıkınca aynı duruma düşmüş olmuyormuyuz yani bunu sordum
quote:
Orijinalden alıntı: Sarqon
Arkadaşlar telefon elime ulaştı. Biraz inceledikten sonra şarja bağladım. Bu ilk şarj muhabbeti varmı bu telefonda ? İlk şarjda kaç saat kalması gerekiyor ? İlk şarj sırasında kurcalamak zarar verir mi ?
GT540 larda kullanılar piller iphone gibi biliyorum ben. yani hafızaya kaydetmiyor eski telefonlar gibi. ben ilk aldığımda da takmadım. iyi bi kurcaladım teli sonra pil bitince normal şarj süresi kadar şarj ettim o kadar :) herhangi bi anormalliğini de görmedim :)
Arkadaşlar boşa beklemeyin Türkiye rom geç çıkacaktır. Dikat ediyorumda çıkan tüm romlar lg app store da ülke seçimindeki ülkeler. Bize en az 2011 2. ayına doğru gelir.
bu arada bu listeden yükleme yapamıyoruz sanırım. nerden indirebiliriz mesela ordaki herhangi bir rom u :)
ewet bende bunu soruyorum ve avrupa rom u indiren varmı acaba nasıldır
arkadaşlar ben root yaptıktan sonra nasıl igo myway programını yükleyeceğim ? program 190 mb ana hafızası da bu kadar değil. Ne yapmam gerekiyor bu programı kurabilmem için anlatabilirseniz çok memnun olurum.
arkadaslar en son cıkan yunan romunu yükledim fakat dosya yöneticisini bulamıyorum hafıza kartının içindeki dosyalara nereden bakacam cihazda bilen varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85
arkadaşlar ben root yaptıktan sonra nasıl igo myway programını yükleyeceğim ? program 190 mb ana hafızası da bu kadar değil. Ne yapmam gerekiyor bu programı kurabilmem için anlatabilirseniz çok memnun olurum.
igo zaten yer olarak 3-5 mb yer kaplar telefon hafızasında gerisi hafıza kartında kalacak sorun yok yani
quote:
Orijinalden alıntı: musanpa
arkadaslar en son cıkan yunan romunu yükledim fakat dosya yöneticisini bulamıyorum hafıza kartının içindeki dosyalara nereden bakacam cihazda bilen varmı?
marketten eski browser dahil bir çok file manager mevcut.
Arkadaşlar telefonu yeni aldım da birkaç sorum var.
Uygulama ve oyunları nasıl yükleyebilirim? İlk önce yüklemem gereken uygulamalar neler?
quote:
Orijinalden alıntı: firatilgazli
quote:
igo zaten yer olarak 3-5 mb yer kaplar telefon hafızasında gerisi hafıza kartında kalacak sorun yok yani
indirdiğim igo rae dosyası 190 mb bu nedir peki anlamadım da :(
İgo Telefonda 28 mb
Hafıza kartında ise 190 mb yer kaplıyor
(190 mb olanı hafıza kartına atacaksınız)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: firatilgazli
quote:
indirdiğim igo rae dosyası 190 mb bu nedir peki anlamadım da :(
birde onun apk dosyası olması lazım istersen 4-5 sayfa oncelerden ben upload etmiştim sadece turkiye haritalı olan vardı onu indirebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: foxxly27
Arkadaşlar telefonu yeni aldım da birkaç sorum var.
Uygulama ve oyunları nasıl yükleyebilirim? İlk önce yüklemem gereken uygulamalar neler?
1.6 kullanıyorsan 2.1 e yükselt market gelsin ordan istediğin uygulamayı oyunu yüklersin.... advanced task killer , oyun olarakta Angry birds ve papijump tavsiyemdir