Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thema

Arkadaşlar yunan romun 2.1 sürümüyle içinde gelen sims3 oyununu açıp oyuna başladığım zaman ekran simsiyah gözüküyor .

Applanet den de Gangstar diye bi oyun indirdim (Gta tarzında) Menüler falan gayet güzel başlıyor ama oyun açılınca yine her yer simsiyah neden böyle acaba fikri olan var mı

sims3 oyununun data dosyası sd kart içinde olmadığı için kapanıyor.Geçmiş konulara bak alperakbilgi arkadaşımız data dosyasını paylaşmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatilgazli

quote:

Orijinalden alıntı: hautbois

arkadaşlar ben telefonu yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. ilk duyurulan baltık 2.1 sürümünü çıkar çıkmaz yükledim içerisinde türkçe seçeneği olmayınca bir müddet kullanıp yunan sürümünü yükledim ve kesinlikle tavsiye ederim. içerisinde türkçe seçeneği de var. 1.6 dan çok çok iyi. bence yüklemekten korkmayın anlatılanları harfiyen yaparsanız hiçbir sorun olmadan 2.1 'e yükseltebilirsiniz.ayrıca telefonu root etmek ve uygulamaları sd karta yüklemekte çok basit. 8 gb. toshiba micro sdhc kart aldım ve app2sd yükleyip uygulamaları sorunsuzca sd karta yüklüyorum. bu konuda alper akbilgi beye çok teşekkür ederim. ayrıca applanet adlı market uygulamasını telefonunuza yüklerseniz marketteki ücretli programların full versiyonlarını bedava yükleyebilirsiniz. sizlere tavsiyem bu forumu baştan sona okumanız ve anlatılanları uygulamanız.

ewet gerçekten arkdaşa çok haklı forumda ne aklımızda nekadar soru varsa hepsi cevaplanmış ben bütün sayfaları tek tek oudum daha telefonu alamadım siyah veya gri peşinde koşuyorum ama çoğu şeyi öğrendim diye bilirim.

şu verilen vintek miydi lg nin servisini aradım orada sadece beyaz olduğu söylendi ve anadolu yakasındaki iki yerin numarasını verdi onlarlada görüştüm

şengüller 216 651 15 15 telefonu acmıyorlar
    teleservis 216 458 97 97 satış yapmıyorlarmış sadece teknik servis olduklarını söylediler
    ankara 312 231 65 43 iki adet var ellerinde siyah ve beyaz olmak üzere fiyat 605 lira

acaba siyah için değermi 106 lira fazla vermeye :))

Bence deymez bn siparişi verdim Hepsiburadadan webkargoyla bugun elimde olması lazım ama siparişlerim bölünde çalışma varmış ne hikmetse takip edemiyorum msj attım müsteri hizmetlerine gönderemiyeceklerse bugun iptal edicem....buarda beyaz şık ve güzel durdugunu söylüyor arkadaslar bnde siyah yada gri bekliodum ama dayanamadım :) hep siyah kullandım buseferde beyazı deniyelim bakalım ...tbi gelirse tel gelmezse iptal edicem

• Nazaman sorun kapanma değil oyun açılıyor simsimi oluşturuyorum oyun başlıyor ama heryer siyah zoom falan yapınca oyunda olduğum gözüküyor ama etraf kapkaranlık.
  • quote:

Nazaman sorun kapanma değil oyun açılıyor simsimi oluşturuyorum oyun başlıyor ama heryer siyah zoom falan yapınca oyunda olduğum gözüküyor ama etraf kapkaranlık.

data dosyasını atmışmıydın önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

quote:

Nazaman sorun kapanma değil oyun açılıyor simsimi oluşturuyorum oyun başlıyor ama heryer siyah zoom falan yapınca oyunda olduğum gözüküyor ama etraf kapkaranlık.

Evet data dosyasını attım . Peki sizde düzgün bir şekilde çalışıyor mu?
  • simsin data dosyasını bulamadım konuda bir daha verebilirmisiniz lütfen
  • bilmiyorum bende sonunda dayanamayıp alıcam sanırım beyazı yarın fırsatım olursa forumu bir dolaşacağım bakalım saturn de filan bulurum bir umut benimki side :))) oralarda bakacağım yarın haber veririm yeniden bakalım senin web kargo gelicekmi....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nazaman

quote:

Evet data dosyasını attım . Peki sizde düzgün bir şekilde çalışıyor mu?

ben hiç o oyunla ilgilenmedim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firatilgazli

bilmiyorum bende sonunda dayanamayıp alıcam sanırım beyazı yarın fırsatım olursa forumu bir dolaşacağım bakalım saturn de filan bulurum bir umut benimki side :))) oralarda bakacağım yarın haber veririm yeniden bakalım senin web kargo gelicekmi....

Ürününüz kutulanıp kargoya teslim edilmektedir diyor düzeldi şipariş sayfası...bakalım gelecek inş 22:00 a kadar zamanları var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: adaakar

simsin data dosyasını bulamadım konuda bir daha verebilirmisiniz lütfen

http://www.lg.com/uk/products/documents/Swift_Donut_Eclair_The%20Sims%203%20HQ_Final_20100709.zip
  • Beyler ben 2 gün önce lg gt540 2. el olarak beyaz aldım 350 tl'ye size önerim yeni alıyorsanız kesin beyaz almalısınız beyaz o kadar şık duruyorki heryerde kendini belli ediyor çizilmesinden felan korkuyorsanızda korkmayın çizilmiyor arkası felan degişik bir maddeden yapılmış kirlenince siliyorsun eski haline geliyor
    Telefonu kurcala kurcala bitiremiyorum bu kadar güzel bir telefon nasıl bu kadar ucuz ondua anlamış degilim.
  • Daha önce buraya yazdığım gibi 12 Kasım'da hepsiburada.com'dan aldım. 2 haftada ne kadar artmış bu sayfanın takipçisi. :)

5 PARA ETMEZ ŞARJI BİR GÜN GİDİYOR, ALMAYIN.

dedikten sonra... :)

Şimdilik giriş seviyesi kullanıcısıyım. Ne 2.1 güncellemesi yaptım ne oyun yükledim. Gmail, Google Talk, Facebook gibi bir kaç uygulamayla bile gayet mutlu mesut haldeyim. 500 TL'ye 1000 TL'lik bir telefon almış olduk. Muhteşem bir telefon. Bundan 6 yıl önce MPX200 neyse bu da o. (MPX200'ü bilen bilir.)

Yine benim gibi giriş seviyesi kullanıcılar için bir iki uygulama önerim olacak.

1- NTVMSNBC haberler için handmark'ın uygulaması var. Google'da handmark + ntvmsnbc diye aratın çıkar. Siteye girip telefon numaranızı yazıyorsunuz, sms olarak download bağlantısı gönderiyor.

2-LG Slide Me'den Laputa diye elektronik kitap okuma programı indirdim. Gayet kullanışlı.

3-Yine LG Slide Me'den MP3 cutter diye bir uygulama indirdim. MP3'leri kesip zil sesi yapmak için çok basit bir program.

4-Dropbox. Dropbox'u kullanıyorsanız, bu uygulama ile birlikte tüm dosyalarınızı telefonunuza da indirebiliyorsunuz. Şahane.

• Ben 2,1 yükliyecegim fakat korkuyorum biraz yanlış birşey yaparsak telefon kapanırsa garanti dışına çıkıyormuş
  • merhaba arkadaşlar. Gps navigasyonu kullana bilmem için bildiğiniz sesli bir program varmı acaba? birde nerden temin edebilirim?
  • Bu telefonun grisini yada siyahını neden arıyorsunuz anlamıyorum gercekten ? arayan kişilerin kaçı gittide beyaz modelini eline aldı inceledi? bu zamana kadar siyahtan baska renk bilmeyen bana bile o kadar begendirdiki kendini anlatamam..telefonun butun jelatinler duruyo kılıf alana kadarda cıkarmıcam :) bu modelin kılıfını bulmak zor ama bir arkadas yazmıstı galiba iphone kılıfı tam oluyomus..deniycem.. bu arada siyah yada gri bekleyenler beklesinler beyaz almasınlar beyazların ayrıcalıgı olsun :)
  • yav su konuyu up layip durmayin millet görüp alıyor işte 5800 gibi olcak tel. yakında

Bir msn grubu mu kursak naapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seylem
    yav su konuyu up layip durmayin millet görüp alıyor işte 5800 gibi olcak tel. yakında

şu muhabbeti bırakın artık.
    f/p iyi bir ürünse herkesin almaya hakkı var.
    Program rom sorunları vs konuşulacak konuda saçma sapan postlar var.
    Eğer kimseye aldırmama niyetin varsa git tavsiyelerde kötüle telefonu konuyu kirletmeyin.
    2.2 istiyonuz hem aman kimsede olmasın adamlar satamadığı ürünü niye yeni güncelleme getirsinki satamadığı ülkeye romu erken çıkarsın.
    Neyse,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerilyas -- 26 Kasım 2010; 22:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerilyas

quote:

yav su konuyu up layip durmayin millet görüp alıyor işte 5800 gibi olcak tel. yakında

Eğer kimseye aldırmama niyetim varsa git tavsiyelerde kötüle telefonu konuyu kirletmeyin.
    2.2 istiyonuz hem aman kimsede olmasın adamlar satamadığı ürünü niye yeni güncelleme getirsinki satamadığı ülkeye romu erken çıkarsın.
    Neyse,

Sakin ol şampiyon

şakasına diyoz tabi.kimsenin kafasına silah dayayipta vazgecirmiyoruz hey allahım ya.tek endişemiz telefonun 5800 ün akibetine ugramaması.yoksa burda bir iki kişi kötüledi diye satışlar durmaz merak etme

• quote:

quote:

Eğer kimseye aldırmama niyetin varsa git tavsiyelerde kötüle telefonu konuyu kirletmeyin.
    Neyse,

tepkin gereksiz sert olmus dostum.. sen hayatı her zaman bu kadar ciddiyemi alırsın? bi kac kişi aynı espriyi yaptı ne var yani hep ciddi konularmı konusulcak işine yarayanı oku yaramayanı okuma o zaman..

• quote:

quote:

Neyse,

arkadaş ironi yapıyor.Ciddiye almanı yadırgadım inanki.

bir mevzu için öle dedi,sen anlamadın normalde

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.