Şimdi Ara

LG GT 540 Optimus (Swift) Kullanıcıları (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.982
Cevap
3
Favori
182.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cidik

arkadaşlar benim sorum ekranla ilgili olacak. ekran resisif sanırım dokunmatiği nasıl yeterince hassas mı? yoksa cebelleştiriyo mu insanı? kapasitif ekranlardan kötüdür herhalde ama 5800 gibi mi mesela? eğer ekranı tatmin ediciyse düşünüyorum almayı bu telefonu.

bu soruma ek olarak, youtube'dan facebook'tan filan videolar rahat izlenebiliyo mu?
  • facede sıkıntı yok çok hızlı ve çok kaliteli izlersein ayrıca bazı programlar ile telefona indirmek bile çok kolay videoları..dokkunmatik bayağı hassas nokia yanına bile yaklaşamaz...
    quote:

quote:

arkadaşlar benim sorum ekranla ilgili olacak. ekran resisif sanırım dokunmatiği nasıl yeterince hassas mı? yoksa cebelleştiriyo mu insanı? kapasitif ekranlardan kötüdür herhalde ama 5800 gibi mi mesela? eğer ekranı tatmin ediciyse düşünüyorum almayı bu telefonu.

bu soruma ek olarak, youtube'dan facebook'tan filan videolar rahat izlenebiliyo mu?

• youtube'daki videolar için videoyu izleyemiyomuşsun direk ama hafızasına indiriyomuş telefon. bu aklıma tkaıldı biraz çünkü böyleyse bi anlamı olmaz youtubtan video izlemenin
  • Gt540 için yazılımlar son hızla çıkmaya devam ediyor. Italya portekiz ve slovenya bugün çıkmış. Umarım telim gelene kadar bizimkide çıkar fazla deneme yapmam.
  • quote:

youtube'daki videolar için videoyu izleyemiyomuşsun direk ama hafızasına indiriyomuş telefon. bu aklıma tkaıldı biraz çünkü böyleyse bi anlamı olmaz youtubtan video izlemenin

2.1 de youtube eklentisi hazır geliyor ve direk izliyorsun videoyu ve internet tarayıcısındanda youtubeye girsen videoyu açıyor

ekran hassaslığına değinecek olursak , 5800 bu telefonun yanına yaklaşamaz.İnternette gezinirken ekran o kadar hassaski bazen zapt edemiyorsun.Bu kadarki hassas ve harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin444 -- 18 Kasım 2010; 11:50:50 >

• face den video izleniyormu peki?

bide arkadaşlar bikeresinde philips almıştım nokia dışında telefonlara tövbe demiştim..

şuan ıpod touch kullanıyorum apple ın dokunmatikleri bilinir zaten. dokunmatiği 5800 gibi basmatikmi yoksa hassasmı?

birde kasa plastik diyormuş ben metal diye kesin almaya karar vermiştim ama değilmiş plastik kasa nasıl ele güven veriyormu yoksa kırılacak gibimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

face den video izleniyormu peki?

bide arkadaşlar bikeresinde philips almıştım nokia dışında telefonlara tövbe demiştim..

şuan ıpod touch kullanıyorum apple ın dokunmatikleri bilinir zaten. dokunmatiği 5800 gibi basmatikmi yoksa hassasmı?

birde kasa plastik diyormuş ben metal diye kesin almaya karar vermiştim ama değilmiş plastik kasa nasıl ele güven veriyormu yoksa kırılacak gibimi

hocam faceden video izlenmesi için 2.2 froyo olması lazım.Yani hiçbir 2.1 ler faceden video izleyemiyor.flash playeri 2.2 destekliyor.Dokunmatik hassaslığı konusunda 5800 bu telefonun yanına yaklaşamaz ve boy ölçüşemez o kadar diyorum.Kasa plastik ama öle kırılacak gibi bir his vermiyor,sağlam yani.sen kasa konusunda samsung i5700 ı görsen ağlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: engin444

quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

face den video izleniyormu peki?

hocam faceden video izlenmesi için 2.2 froyo olması lazım.Yani hiçbir 2.1 ler faceden video izleyemiyor.flash playeri 2.2 destekliyor.Dokunmatik hassaslığı konusunda 5800 bu telefonun yanına yaklaşamaz ve boy ölçüşemez o kadar diyorum.Kasa plastik ama öle kırılacak gibi bir his vermiyor,sağlam yani.sen kasa konusunda samsung i5700 ı görsen ağlarsın

i5700 de düşünüyordum ama bu telefon daha iyi

x6 ile arasında kaldım şimdi

• App2sd anlatımında sorun yok. İndirdiğiniz dosyanın içindeki kodlarda problem vardı onları düzlttim yeniden upload yaptım. Verdiği şekilde sorunsuz çalışıyor.

http://www.akbilgi.net/Programlar/app2sd.rar

Yukardaki linkten indirin tekrar deneyin.
  • Faceden video izleme olayında da açıklık getirmek istiyorum. Eğer tarayıcınızdan touch.facebook.com adresinden girerseniz videoları izlemeniz mümkün. Android marketteki facebook uygulaması ile de mümkün. Ben uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

Youtube'dan da video izlenebiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperAkbilgi

Faceden video izleme olayında da açıklık getirmek istiyorum. Eğer tarayıcınızdan touch.facebook.com adresinden girerseniz videoları izlemeniz mümkün. Android marketteki facebook uygulaması ile de mümkün. Ben uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

Alper hocam tarayıcıdan faceye girdiğimde normal görünümde kullanıyorum hep.SNS uygulaması yada touch olarak kullanmıyorum.Bunu bilmiyordum iyi oldu.Diğer arkadaşlarıda yanlış bilgi veriyorum gibi bir his oluştu bende özür diliyorum.marketteki face uygulamasının herhangi bir ismi varmı? Touch da deniycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin444 -- 18 Kasım 2010; 12:41:11 >
  • quote:

quote:

Faceden video izleme olayında da açıklık getirmek istiyorum. Eğer tarayıcınızdan touch.facebook.com adresinden girerseniz videoları izlemeniz mümkün. Android marketteki facebook uygulaması ile de mümkün. Ben uygulamayı indirmenizi tavsiye ederim.

Alper hocam tarayıcıdan faceye girdiğimde normal görünümde kullanıyorum hep.SNS uygulaması yada touch olarak kullanmıyorum.Bunu bilmiyordum iyi oldu.Diğer arkadaşlarıda yanlış bilgi veriyorum gibi bir his oluştu bende özür diliyorum.marketteki face uygulamasının herhangi bir ismi varmı? Touch da deniycem

Hocam Touchdan girdiğinde altta telefonun için facebook uygulamasını indir var. onu tıkla o yönlendiriyor. Aloha falan yazarsa aldırma sen tıkla.

• Arkadaşlar Ayarlar --->Telefon Hakkında kısmına girince "Divx Vod Kayıt" diye bir seçenek var Divx korumalı videoları oynatmak için cihazını kaydetmelisiniz diyor.

Nasıl kaydettireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Arkadaşlar Ayarlar --->Telefon Hakkında kısmına girince "Divx Vod Kayıt" diye bir seçenek var Divx korumalı videoları oynatmak için cihazını kaydetmelisiniz diyor.

Nasıl kaydettireceğim.

divx in sitesinden yapıcaksın onu
  • quote:

quote:

quote:

Hocam Touchdan girdiğinde altta telefonun için facebook uygulamasını indir var. onu tıkla o yönlendiriyor. Aloha falan yazarsa aldırma sen tıkla.

Alper 2.1 de gelen facebook for lg uygulaması markettekiyle aynı değilmi?, videoya tıkladığında önce sd karta indiriyo sonra izleyebiliyosun, marketten indirdiğimde direk tıklayıp izleyebiliyormuyuz?

• Aynı değil. Yüklü gelen Lg nin programı. Grafikleri daha hoş ama marketeki facebook uygulaması tüm androidler için üretilmiş ve daha iyi. Bu programda direkt izleyebiliyoruz.
  • beyler bunu almak istiyorum bimekste var mıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

beyler bunu almak istiyorum bimekste var mıdır

Teknosada var 500 lira beyaz bulamayabilirsin istersen getirler sanırım.
    Ben hepsiburadan aldım 100 lira çeke ihtiyacım vardı iyi oldu. Şuan haftaya gelecek olmasından dolayı sabırsızım:) Lgnin en son bataryasını çok merak ediyorum. :) Millet mersini ben tersini:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 18 Kasım 2010; 15:09:07 >
  • android'li bir telefon almayı düşünüyorum fakat lg optimus, wildfire ve htc hero arasında tercih yapamıyorum.

sanırım lg optimusa 2.2 kurulamıyor ama wildfire ve heroya kurulabiliyor. bir kaç sorum olacak:

2.1 ile 2.2 arasında çok fark var mıdır?
    optimus ile youtube videoları iphone daki gibi sorunsuz izlenebiliyor mu?
    wildfire, optimus ve heronun şarj durumu, browser ve oyun hızı açısından farkları nelerdir?

kısacası bu fiyatlarda androidli hangi telefonu tercih etmeliyiz? (2. el dahil, başka bir telefon da olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

android'li bir telefon almayı düşünüyorum fakat lg optimus, wildfire ve htc hero arasında tercih yapamıyorum.

sanırım lg optimusa 2.2 kurulamıyor ama wildfire ve heroya kurulabiliyor. bir kaç sorum olacak:

2.2 kurulabiliyor,burdaki arkadaslardan bircogu kurdu
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.