Şimdi Ara

LG GPad V500 hakkında tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum şu sıralar bütcem 600-700 arası aslında ipad mini retina modelini düşündüm önce iphone kullanıcısı olarak sonradan android almayı düşündüm, şu linkteki tablet hakkında ne düşünüyorsunuz veya daha iyi veya aynı ayarda bişeyler önerebilirmisiniz?

    http://www.gold.com.tr/lg-gpad-v500-8-3inc-16gb-siyah-tablet-pc_u



  • Mânâlùx Râpérâ M kullanıcısına yanıt
    Bir gpad kullanıcısı olarak f/p açısından öneririm. Stabil bir cihazdır. Arayüzü, özellikleri ile falan kullanıcı dostudur. Yaklaşık 1 sene oldu kasma, donma yaşamadım.. Şarjı ise tek eleştirilecek yanıdır. O da yeterli geliyor normal kullanımda. Ekranı da en iyilerdendir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

    arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum şu sıralar bütcem 600-700 arası aslında ipad mini retina modelini düşündüm önce iphone kullanıcısı olarak sonradan android almayı düşündüm, şu linkteki tablet hakkında ne düşünüyorsunuz veya daha iyi veya aynı ayarda bişeyler önerebilirmisiniz?

    http://www.gold.com.tr/lg-gpad-v500-8-3inc-16gb-siyah-tablet-pc_u

    Ben de yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. LG G2'nin büyük hali diyebiliriz. Sadece işlemcisi bir alt model olan snapdragon 600. Arkadaşın dediği gibi tek kötü yanı batarya süresi. Daha iyi bir batarya kullanılsaydı dört dörtlük bir cihaz olurdu. Özellikle ekranı muazzam. Bu fiyata alınabilecek en iyi tabletlerden biri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.