forumdan, "mlhhjyy" isimli forumdaş sağolsun upload etti elindeki programları.. onunla birlikte paylaşmak istedik.. umarım benim gibi forumdaşların işine yarar..
Arkadaşlar içinde SpbMobileShell.v3.5.5.10106 temasıda vardır telefounuma bakış açım değişti gerçekten çok güzel bi tema gayet hızlı ıpone gibi hisettim birden bi kaç foto:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quick Hitchhiker -- 29 Şubat 2012; 17:48:29 >
linkler ölü birde paketlerde neler var onları söylerseniz aradığım özel bir program var ve lanet olsun bulamıyorum. telefonumdaki yaklaşık 3000 adet sms i pc me aktarmam gerekiyor help me please help me!!!
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
forumdan, "mlhhjyy" isimli forumdaş sağolsun upload etti elindeki programları.. onunla birlikte paylaşmak istedik.. umarım benim gibi forumdaşların işine yarar..
lınklerın hıcbırı acmıyor dostum.....bu sıtede bu konuyla ılgılı bırsuru paylasım yapılmıs....hıcbırının lınkıde calısmıyor....bı kontrol edın sonra paylasın arkadas su paylasımları.....nedır bu ya...
quote:
Orijinalden alıntı: Serkanunlu
quote:
Orijinalden alıntı: photo_canon1
lınklerın hıcbırı acmıyor dostum.....bu sıtede bu konuyla ılgılı bırsuru paylasım yapılmıs....hıcbırının lınkıde calısmıyor....bı kontrol edın sonra paylasın arkadas su paylasımları.....nedır bu ya...
çalışıyor idi, silinmiş.. kontrol etmeden konu açacak değilim zaten..
teşekkür ederim işime çok yaradı :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme