Şimdi Ara

LG G7 ThinQ F/P telefonu mu oldu? 'LG G7 ThinQ incelemesi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gördü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G4 kullanıyorum çıktıgı günden beri. Sadece bikere garnatiden anakartı değişti ilk yıllarında sonra gram sorun yaratmadı bataryası bile orjinal aldıgımdan beri.
    Bu telefona laf atanlar ya sağlam bir banyo yapsın iğne ucu kadar kuru yer kalmadan... Yada şanslarına küssünler markayı karaalamasınlar.
    Hele hele hayalet ekran dedigin şey bütün samsunglarda var nerdeyse.

    Sadece tek kötü yanı var masaüstüne koydugunuzda telefonun arkası oval oldugu için birşey yazmak çok zor. İşte tek kötü yanı bu. Ekran piksel kalitesini bugun iPhone son çıkanda bile yok. Kamera kalitesi huaweilerin hiçbirinde yok.
  • Cihazı 8 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım ama şuan için satış fiyatı çok yüksek 3700'lere kadar çıkmış durumda,ben 2800'ken almıştım,maximal ederi 3000tl olan bir cihaz 1krş üstü etmez çünkü bu fiyata bu batarya performansı kabul edilemez.
  • Merhabalar,

    Cihazı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Telefondan oldukça ama oldukça memnunum.
    Şuana kadar yaşadığım bir arıza vs olmadı,
    Telefonun kamerası profesyonel fotoğrafçılıkla uğraşmış biri olarak beni fazlasıyla tatmin etti. Gerçekten çok mmnunum.
    Batarya "RAHATLIKLA" 1 tam günü çıkarıyor. 24 saat altına indiğini şuana kadar görmedim.
    Telefonu işim dolayısıyla orta yoğunluğun biraz üstünde kullanıyorum. Konum ve data sürekli açık. G mail vs push servisleri kapalı (işlermi outlook üzerinden takip ediyorum).

    Sözün özü; kesinlikle pişman olmayacağınız, gerçekten harika özellikleri ve kalitesi olan bir telefon. Umarım ilerleyen dönemlerde de bu fikrim değişmez.

    Saygılarımla.
  • R50 kullanıcısına yanıt
    Genel anlamda bende pişman değilim ama bu fiyatta verilmez,2000-3000tl arasına 9t pro alınabiliyorken hemde,hadi resmi alayım dersen de 4100'lerde dolanıyor.G7 3600'e kadar gelmiş,üstüne biraz daha koyup 9t pro almak yine mantıklı hem bataryada daha iyi hemde S855'li bir cihaz almış oluyorsun.Birde şöyle bir durum var lg'nin piyasasıda yok ne 0 ne de 2. el hele 2.eli ultra ölü,telefoncular bile almıyor,alsa bile çok komik fiyat veriyolar.Birkaç telefoncuyla görüştüm alabildiğim en iyi teklif 1500tl oldu
  • Benim aldığım dönemde (3300'e yerel tedarikçiden Genpa garantili almıştım), f/p açısından en iyisiydi. Evet batarya rakiplerine göre soru işareti doğuruyor lakin push servisleri kapatınca ciddi avantaj sağlıyor ve 1 tam günü (24saati) rahat çıkarıyor hatta 1 gün + değerleri gördüğüm dahi oldu.

    İkinci el konusunda kesinlikle haklısın, kısa/orta vadede telefon değiştiren birisi için mantıklı bir seçim olmaz LG. Ama alıp uzun süre kullanırımcılar için anlamlı olabilir. Ki bence en büyük tercih sebebi kamerası olmalı bu telefonda. Telefonun gerçekten muazzam bir kamerası var. Özellikle manuel modda dslr makineler kadar müdahale imkanı veriyor ve yaptığınız ayarların çıktılarını gerçekten gerçekçi bir şekilde alabiliyorsunuz, ciddi anlamda başarılı işler çıkartabiliyor. Oppo, OnePlus, Xiaomi gibi üreticilerin ürünleri gerçekten güven vermiyor. Ses kalitesi olayına girmiyorum bile. Doğru konumlandırıldığında BT hoparlörü bastıran sesi var ve ses çok net, pürüz, dağılma olayı yok.

    Kısaca, göreceli olarak tercih edilen, butik bir telefon, ama "benim" diyen bir çok samsungu, çinli xiaomiyi kamerası ve ses kalitesi ile tokatlar. Bunların tamamı benim kişisel görüşümdür. Kullanıcıların ihtiyaç duydukları alanlar veya beklentileri mutlaka değişkendir, ben bu yaklaşım ile değerlendiriyorum.




  • R50 kullanıcısına yanıt
    Aslında ben v30+ alıcaktım,fazlada seçenek yoktu zaten,xiomi kanadında bir mi9 vardı adam akıllı onunda fiyat çok uçuktu,9tler falan yoktu o zaman,fiyatta baya uygundu 2200'lerde falan geziyodu,sonra baktım g7 2800'e inmiş brightstar garantili hemen kaptım,yoksa şuanki piyasada kesinlikle almazdım.

    Bataryada aynı şekilde bende 1 günü rahat çıkartıyorum,2.güne pek oynayamadım ama.Fhd aod kapalı kullanıyorum,aod çok sömürüyo bataryayı o yüzden kapattım.Birde batarya da şöyle bir şey fark ettim,sonuna kadar sündürdüğümde cihaz 0 olmadan kapatıyo kendini bazen %1'de bazen de %2'de yaptı bunu sizde de durum böyle mi?

    İkinci el'i değerlendirme sebebim şu;yarın öbürgün bir sıkışıklığın olur hemen nakite çevirmek istersin çeviremezsin ya da piyasa değerinin çok çok altına çevirirsin buda çok zarara uğratır işinide görmez.Zaten çok mimli bir firma olduğu için karşındaki adama birşey anlatamıyosun hala daha G4'ün hesabını yapıyolar kaç sene öncesi cihaz üretimi durmuş zaten yok işte telefon açılmıyor,anakartı bozuluyor,bataryası yanıyo ben adama G7 diyorum adama bana G4'ün modüllerini sayıyor sonra şu fiyat olursa alırım diyo,ben böyle bir beleşcilik yöntemi görmedim garip

    Fotoğraf ve video konusunda bencede başarılı sadece gece çekimleri biraz daha iyi olabilirmiş onuda gerçi dediğin gibi manuel moddan halledebiliyorsun ama çok karışık geldi o kısım bana,baya bir detay var,ben biraz daha default kullanıcıyım çok fazla oynama yapmadan çek yapıştır tarzı kullanıyorum genel olarak

    Oppo ve oneplus için dediğine katılıyorum.Bu çinli füryalardan en iyileri Xiaomi ve Huawei'dir.Özelliklede Xiaomi,bu markanın F/P oranının üstünde bir marka görmedim,Huawei'de premium segmentte çok iyi işler çıkartıyor,patlamasaydı iyidi ama yapcak birşey yok

    Ses olayına zaten diyecek bir şey yok dediğin gibi gümbür gümbür,ben stereoyum diyen çoğu cihazı mono hoparlörüyle cebinden çıkartır g7,telefon bildiğin sert bir zeminin üstüne konumlandırdığında zemini buffer'a çeviriyor ayrıyetten kulaklık performansıda çok iyi,sony mdr-xb50ap ile kullanıyorum resmen Dünyadan kopratıyor.Bu arada herhalde bir güncelleme geldi sesde bir iyileşme var gibi (kulaklık olarak) normalde son ses dinlerdim şimdi son ses yapamıyorum




  • Şarjın %1-2 sonrası kapanma durumu ile karşılaşmadım çünkü %20 altına indiğinde şarja takıyorum. 80 üstündeyken de şarja bağlamıyorum. Webtekno'da dinlemiştim optimal aralık %80-20 diye; yani 80 üstünde iken şarja takma, 20 altına çok düşürme diye. Sanırım pil yapısının bozulması önleniyormuş, keza kendi kılavuzunda da aşırı düşük şarjı ile kullanmayın uyarısı geçiyor.

    AOD bende kapattım, aynen çok ve anlamsız bir tüketim oluyor amoled olmamasının tek dez avantajı bu sanırım.AOD amoledlerde olması gereken bir durum bence.

    Dünyanın her hali var dediğiniz gibi; ama şuan için acil durumda telefonu satacak kadar müşküle düşme durumum yok gibi, Allah kimseyi de düşürmesin o duruma. Bu yüzden işin o tarafını hiç düşünmemiştim.

    Fotoğrafta manuel olayı aslında çok karmaşık değil, yapılan ayarın etkisi anında ekrana geldiği için doğruyu yanlışı deneme yanılma yoluyla bulursunuz teknik terimlere hakim değilseniz. Ama inanın oldukça basit ayarlar.

    Sert zemin ama altında bir miktar boşluk olan bir yer olursa o zaman resmen basslar çok daha net hissediliyor, şuncacık telefondan çıkan sese bak dedirtiyor :)

    Son olarak telefonun ölçüleri de bence çok başarılı, yayvan olmayan daha dar ve dik tasarım bence kullanım kolaylığı ve daha estetik bir görünüm sağlıyor.

    Xiaomi'nin kamera olayında mesafeliydim keza epey.com de 2019'un en baba xiaomisini yanyana koyduğunuzda bile kağıt üzerinde LG ağır basıyordu, keza fiziki kullanımda da aynı sonucu elde edebiliyorsunuz, youtube üzerinde ve webde hayli kıyaslama konuları var.
    Huawei evet gerçekten çok iyi, kamera konusunda LG'yi geçen bir marka Leica desteği ile. Ancak o zamanlar yanılmıyorsam P30 çıkmak üzere ve Mate 20 Pro çıkalı bir kaç ay olmuştu, fiyat kıyaslaması yapınca 3300'e LG alabiliyorken, 6000 civarı en iyi fiyat bulunabiliyordu yani maliyet farkı iki katı kadardı bence çok extrem olmayan kamera performansı için olmasın, eksik kalsın dedim LG'yi tercih ettim cebimde bir LG parası daha kaldı, onu da zor günler için saklarım olur biter :)




  • selam xiaomi mi 6 telefonum 2. defa ekranı kırıldı birde şarja taktım denemek için telefon inanılmaz ısınınca birlikteliğimizin muhtemelen sonuna geldik;

    3500 e kadar ekranı çok devasa olmayan; SAR değeri DÜşük evde 2 küçük çocuk var ve telefonla arada haşır neşir oluyorlar; akcılığı-hızı bana Mi 6 yı aratmayacak model arayışına girdim..
    aklımda samsung vardı ama fiyatlar yükse ekranlar abartı büyük; xiaomi ekranlar dev gibi ve SAR değerleri yüksek ..garantisi sıkıntılı..


    Şimdi LG önerir misiniz ?

    donanım yada yazılım olarak sorun-sıkıntı var mı yaşayan?

    kısaca bili verirseniz yada muadil önerirseniz çok sevinirm.
  • Bende LG K8 vardı 1 kere bile ne tamire gitti nede garantiye vAlla taş gibi telefondu
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Lg deyince kan beynime sıçrıyor. Bu telefonu almak yerine bir avuç tezek alın yakıp evi ısıtırsınız daha faydalıdır. Lg telefonları tam manası ile çöptür uzat durmanızı öneririm.
  • Zamanında LG G4 kullandım. Kronik problemleri falan vardı ama çok güzel telefondu. Eğer kronik problem veya ariza sorunları ortadan kalktıysa LG hala alınabilir bir telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NEVERDIES

    Lg deyince kan beynime sıçrıyor. Bu telefonu almak yerine bir avuç tezek alın yakıp evi ısıtırsınız daha faydalıdır. Lg telefonları tam manası ile çöptür uzat durmanızı öneririm.
    E986 konusunda tersini söyleyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ghostiki

    selam xiaomi mi 6 telefonum 2. defa ekranı kırıldı birde şarja taktım denemek için telefon inanılmaz ısınınca birlikteliğimizin muhtemelen sonuna geldik;

    3500 e kadar ekranı çok devasa olmayan; SAR değeri DÜşük evde 2 küçük çocuk var ve telefonla arada haşır neşir oluyorlar; akcılığı-hızı bana Mi 6 yı aratmayacak model arayışına girdim..
    aklımda samsung vardı ama fiyatlar yükse ekranlar abartı büyük; xiaomi ekranlar dev gibi ve SAR değerleri yüksek ..garantisi sıkıntılı..


    Şimdi LG önerir misiniz ?

    donanım yada yazılım olarak sorun-sıkıntı var mı yaşayan?

    kısaca bili verirseniz yada muadil önerirseniz çok sevinirm.
    1.5 yıl mi6 kullandım. 1.5 yıldırda g7 kullanıyorum. Hiçbir sorun çıkarmadı çok iyi telefon ama bence eskidi daha güncel telefonları almak daha mantıklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lg nin bekleme esnasında batarya harcamaması üzerine yaptığı müthiş programcılık ve UI tasarımı keşke Samsung da da olsa diyorum. Lg G7 fiyatına göre sunduklarına bakılırsa gayet iyi bir telefon bana göre. Neredeyse çoğu kişinin isteklerine cevap verebilen bir seri G serisi. Gcam yüklenebilir S845 zaten çook iyi bir işlemci. Yani baktığınızda gerçekten fiyat performans ürünü bencede. Artık telefonlar o kadar pahalı hale geldiki yedek parça vs olsun tamiri olsun kolay ürün. Buna da bakmak lazım diye düşünüyorum. Hem LG markası ürünleri performans konusunda iyi ama fiyatları ilk çıkışta yüksek sonra çok hızlı düşüyor. Lg yi bu konuda Çinli üreticilere tercih etmek lazım diye düşünüyorum.

    2.el için yani başkası kullanacak diye telefon almak, yatırım amaçlı ürün gibi bakmak bana göre yanlış zaten, düşünsenize benden sonraki temiz telefon alsın diye aracıları zengin ediyoruz. O yüzden LG 2.el de çok düşük fiyatlatı haketmemesine rağmen uygun Fiyatıyla V30 olsun G7 olsun iyi tercihlerdir bana göre. Oyun sosyal medya ve ses video yetenekleri amiral gemilerinde eksik değil bence. Kim tercih ederse memnun kalır güle güle kullanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.