Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.047
Cevap
79
Favori
548.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar, bu haziran ayında LG G7 almıştım, gayet memnunum ama pil konusunda 1 haftadır falan sıkıntı yaşıyorum. Normalde gece şarja takardım yatmadan önce full dolunca çekerdim, sabah uyandığımda %97-100 arasında olurdu, ama 1 haftadır uyandığımda %91 olduğunu görüyorum. Yine aynı erkan süresi alıyorum, tüm gün dışarda olursam 4.5G açık oluyor daha az alıyorum 3.30-4 saat arası, evde olursam 6 saate kadar çıkıyor ekran sürem, bu hiç bir şey yapmadığım halde %100’den %91’e iniş süresi beni korkutmaya başladı. Bugün de dışardaydım en son telefonu cumartesi gece şarja takmıştım, sabah evden çıkarken %25’lerde şarjım vardı, powerbank almıştım yanıma biter diye, %5 olunca taktım, mecburen arada sırada kullanmak zorunda kaldım, %100 olunca çektim, şu ana kadar 20 dakika kullanmamışımdır, %87 şarja düştü.

1-2 ay önce ben övüyordum şarjı çok iyi gidiyor diye ama daha alalı 4 ay oldu telefonu böyle olması pek hayra alamet değil sanırım

• SultanAhmet96 kullanıcısına yanıt
    Son günlerde yüklediğiniz bir program varsa arka planda çalışıp işlemciyi meşgul ediyor ve dolayısıyla da pili sömürüyordur mutlaka.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    En son spotify’ı silip geri yükledim çünkü çalma listesindeki bazı şarkıları çalmıyordu, mario kart indirmiştim şimdi sildim onu oynamıyordum zaten, garanti internet bankacılığı uygulaması indirdim, gcam’i değiştirdim, bunlar dışınd bi şey yok.

• Arka planda çalışan uygulamalara bakıp kısıtlama yapabilirisiniz. Bir deneyin bence.

Ekran çözünürlüğü ve parlaklığı ayarlarını da bir gözden geçirin.

Bu tarz dengesiz pil boşalmaları genelde batarya kalibrasyonu bozulunca olur.

Samsung servis menüsünde batarya kalibre seçeneği sunuuordu ancak LG de bu seçenek var mı araştırmak gerek.

Ayarlar > Pil > Uygulama kullanımı bölümünün ekran görüntüsünü atabilirmisiniz.

• LG de menü bu şekilde hocam.

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★

Şu anda böyle. Yeni kurduğum Gcam'i de sildim bakalım biraz da böyle kullanıyım. Bir de telefonda bi kaç tuhaflık farkettim onlar da şöyle. Daha sabah chrome sekmeleri arasında geziyordum, herkes biliyor zaten görünümünü, sekmelere girince olanların hepsi üst üste geliyor aşağı-yukarı sürükleyerek geçiş yapabiliyoruz, saat 4 gibi eve geldikten sonra chrome sekmeleri görünümü şöyle olmuş:

Daha dışardayken sekmeler arasında eskisi gibi gidip geliyordum yani, ayarı kendi kendime değiştirmiş olamam, eğer ayarı varsa da nasıl yapıldığını bile bilmiyorum. Ses kısıp yükseltirken böyle bi şey eklenmiş:

Youtube'a en son dün girmiştim normal şekilde video izliyordum, bugün girdim şöyle olmuş:

Youtube'daki farkta video başlayınca ortadaki duraklatma sardırma tuşları gitmiyor, sağ alt taraftaki çarpıya basınca gidiyor, çarpıya da basarken hep videoyu ileri sarıyor.

Daha dün ve bu sabah olmayan şeyler nasıl böyle türedi anlamıyorum bi güncelleme falan yapmadım, rootlama deseniz ne olduğunu bile bilmiyorum konuda dolaşırken gözüme çarpan bir şey sadece. Telefonu bu duruma gelen var mı benden başka?

Önce Ayarlar > Kilit ekranı ve güvenlik > Cihaz yöneticileri menüsüne girin. Oradaki yöneticilerde şüpheli gördüğünüz bir şeyler varsa yanındaki tiki kaldırıp uygulamalardan o programı kaldırın.

Önce sağlam bir malware ve antivirüs ile tarama yapın. Düzelmezse telefonunuzda muhtemelen virüs var. Tuhaflıklar devam ederse hard format atın ve uygulamaları sadece play store dan yükleyin.

Telefondaki virüslerin cpu yada gpu üzerinde çalışıp madencilik yapma gibi niyetleri işlem gücü düşük olduğundan olmaz hocam.

Virüs dediğiniz mobilde ya karşınıza reklam çıkarır yada kişisel verilerinizi çalar. Pil tüketimine olumsuz etkisi ise fazla değildir. Cihazdaki pil tüketin oranı ise stabildir. %90 a kadar pilin hızlı bitip sonra az daha dengeli bitmesi bana göre sadece pil kalibrasyonu veya pil ömrünün tükenmesi ile açıklanabilir.

Pil kalibrasyonu için batarya loglarımın bulunduğu çeşitli uygulamalar var bunun dışında Samsung servis menüsünde bunla ilgili bir ayar var ancak ben LG nin servis menüsünde herhangi bir ayar bulamadım bunla ilgili.

• Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    Bana gelen bir güncelleme yok ama?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.lgdestek.net/lg-g7-avrupa-eylul-guncellemesi-dagitimi-basladi-43990/

Güncelleme gelmiş ancak bize gelmemiş olabilirmi ?
    Yükleyen varmı?

• Herkese iyi günler. LG G7 almayı düşünüyorum. 3.400 tl ye evkur dan alacağım. Açıkcası oyun filan oynamam esas önemli olan Kamera benim için. Kamera videolarında ön kamera fotoğraf incelenmesi pek bulamadım. Genelde ana kamera foto ve videoları var. Selfie kamerası loş ışıkta nasıldır acaba?

P30 güzel telefon ancak 1600 tl kamerası için vermek çok gibi...

Tesir ürünü elime alıp baktım arka kamera ile bir iki foto çektim. Yakınlaştırınca netlik gidiyor. Ancak pc ye atınca nasıl görünür hiç bilmiyorum. Yada foto çıkartınca?

Bu konuda yorum yapan yardımcı olan olursa sevinirim.

Cihaz yöneticisinde şüpheli bi şey yok ss böyle hatta:

Kaspersky, eset, norton uygulamalarını teker teker indirip tarama yaptım ama bi şey çıkmadı, whatsapp'te instagram'da aşağı yukarı kaydırırken takılmalar oluyor onu da farkettim. Ben bu akşam bi fabrika ayarlarına döndürüyüm telefonu, yedekte almıştım zaten düzelir inşallahta bide servisle falan uğraşmam.

• GoldenApple G kullanıcısına yanıt
    G7 2700 TL iken mantıklı idi.

• 3400 etmez mi sizce? Şuan telefon bakıyorum bir türlü karar veremedim. Tr garantili kamerası iyi. Kağıt üstünde megapikseli yüksek ama çekimi iyi olmayan telefonlar var. Tavsiyeniz varsa önerilere açığım.

isyankar44 arkadaşım daha bilgili bu konularda. Ona sorun bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenApple

3400 etmez mi sizce? Şuan telefon bakıyorum bir türlü karar veremedim. Tr garantili kamerası iyi. Kağıt üstünde megapikseli yüksek ama çekimi iyi olmayan telefonlar var. Tavsiyeniz varsa önerilere açığım.
    Kamerası lens olarak başarılı ama kendi kamera uygulaması detayları çok öldürüyor, gcam kullanacaksanız kamera memnun eder ama kendi kamera uygulaması ile çok bir şey beklemeyin. Bu fiyat aralığında mi 9t yi düşünebilirsiniz alternatif olarak, kamerası daha iyi olabilir.

• Grkwnxs G kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yorumunuz için. Mi9 t pop up kamera. Açıkcası pek hoşuma gitmedi. 4000 e kadar çıkayım diyorum ama bir türlü bulamadım. Huawei p30 lite var mp yüksek ama hep çöp yazmışlar.

Teknoloji ile pek aram iyi değil. Google Cam uygulaması duydum ancak kullanmadım. Sneepseed gibi bir uygulama mı? Yoksa, telefonda kamera sekmesine tıklayıp foto çekiyoruz ya, google cam e mi tıklayıp çekeceğiz? Birde selfie için google cam kullanılıyor mu?ilk sayfaları okudum ama hep kurulumla ilgili.

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.