Şimdi Ara

★★★★ LG G7 ThinQ ANA KONU ★★★★ (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.051
Cevap
78
Favori
550.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şansıma çalıştığım binada LG servisi var, her iki cihazı da götürüp aradaki farkı kendi gözleriyle görmelerini sağlayacağım
  • Arkadaşlar acaba telefon çift sim özelliğe sahip mi? Huawei p9 dual sim kullanıyorum ancak hafıza 32gb büyük sorun, bu konuda aydinlatirsaniz çok sevinirim tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackhammer kullanıcısına yanıt
    Çift simli modeli ülkemizde satılmadı maalesef. Bende çift simli note 8'den geçiş yaptım, çift telefon taşımak beni çok zorluyor
  • Arkadaşlar bu lg g7'nin kulaklıkla ses yüksekliğini neden en fazla 75 olarak ayarlayabiliyoruz? Bi ayar mı bozuk acaba, düzeltilebilir mi?

• akyol16 A kullanıcısına yanıt
    Neden bozuk olsun. 75 birim olarak ayarlamışlar.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Ya bazı durumlarda kendi kulaklığı ile ses yeterli olmayabiliyor artırmak istiyorum o yüzden sordum.

• Arkadaşlar hepinize merhaba. Daha teslim almadim ama bende g7 alarak aranıza katılmış bulunuyorum.

Su an kullandığım 4 yasındaki lg v10 da garantiden 1 ekran, 1 anakart ve daha sonrasinda kendim satin alip iki kere kulaklık jakı degişimi yaptım, aftermarket deji batarya aldım, arka kapak ve kamera camini da kendim yenileyip emektarı yedeğe alacağım. Bootloop yasayıp da serviste revize anakarta denk geldiyseniz telefon ölümsüz klasmanına gecmiş oluyor.

Bu arada elimden geldiğince bir iki minik bilgi vermek isterim.

Lg nin v serisinin, g6 itibari ile de g serisinin bana göre en önemli ve farklı özelliği, entegre dac ve yuksek empedanslı "50 ohm ve üzeri" kulaklıklar baglandiğinda tam çıkış gücünü açan yine entegre kulaklık amfisidir.

Amfinin eger sistem v10 gibi işliyorsa 3 kademesi var...

1. Kademe çıkış gücü en düşük kademedir. 50 ohm ve altı kulaklıklar baglandıgında amfi bu kademede calısır. Aslında htc, iphone gibi kulaklık sesi iyi markalar ile karşılaştıran arkadaşlar ve hatta bazı test siteleri de dahil buna, bu moddaki ses seviyesini yeterli bulmayıp, diger kademeleri keşif bile etmeden serinin günahını almıştılar baya...

2. Kademe çıkış gücünün orta seviyede oldugu kademedir. Kulaklık çıkışına diğer ucu boş bir kablo baglarsanız bu kademe etkinleşir. Mesela kulaklıgınız degiştirilebilir kablolu ve 50 ohm altı bir kulaklık ise kabloyu kulaklıktan cıkarıp ilk telefona sonra ise kulaklığa takın. Orta kademeyi tetiklemiş olursunuz, sesi cok baba denilen htc vb cihazların klasmanda ses almaya baslarsınız. Kulaklıgınız degişebilir kablo degil ve 50 ohm altı ise bir ucu erkek bir ucu dişi minik bir aux kablosunu ilk telefona baglayıp 2. Olarak bu kablodaki girişe kulaklıgınızı takarsanız yine costurursunuz.

3. Kademe çıkış gücünün maximum oldugu kademedir. Amfinin bu kademesi kulaklık girişinden 50 ohm ve üzeri kulaklık bağlanması ile etkinleşir. Kısa bir örnek vermek gerekirse 250ohm beyerdynamic dt serileri ile baska telefonlarda ses çok çok kısık ama lg ler bangır bangır çalıyor.

Bu telefonu almış ve müzik dinlemeye ilginiz var ise kulaklık seçiminizi kesinlikle dikkatli yapın en net biçimde ihya olursunuz.

Evde dinleme seansları için ucuz yollu superlux hd668b, butce iyi ise beyerdynamic dt990 80ohm veya 250ohm modeller.

Dısarıda dinleme için ucuz yollu koss porta pro, bütce var ise beyer dt770 80 ve 250 ohm, sony 7506, sennheiser hd25 daha uzar gider, öneririm. Bu minvaldeki sorularınıza her zaman acıgım... Hepinize saygı ve selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkanxp -- 11 Haziran 2019; 21:6:59 >

• balkanxp B kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz değerli bilgiler için çok teşekkürler hocam, şimdi ben bu 75'e kadar çıkan sesten daha yüksek ses alabilmek için ne yapmalıyım acaba lg g7'nin kendi kulaklığını kullanıyorum.

• akyol16 A kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaş açıklamış detaylıca. Ya aux aparat alıp aux modunu açıp kullanın yada 50 ohm ve üzeri bir kulaklık alabilirsiniz. 50 ohm kulaklık almazsanızda dunu adaptör var yüksek empedans modunu açıyor ondan alabilirsiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Hocam arkadaş açıklamış detaylıca. Ya aux aparat alıp aux modunu açıp kullanın yada 50 ohm ve üzeri bir kulaklık alabilirsiniz. 50 ohm kulaklık almazsanızda dunu adaptör var yüksek empedans modunu açıyor ondan alabilirsiz.
    Bu ara kabloyu Türkiye'de nereden bulabiliriz?

• GittiGidiyor
    3.5mm Stereo Kulaklık Uzatma Kablosu - Siyah - 12cm - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/3-5mm-stereo-kulaklik-uzatma-kablosu-siyah-12cm-448521222

• balkanxp B kullanıcısına yanıt
    Superlux hd668b kulakligim var hocam elektro gitar calarken kullaniyorum ama cok buyuk :)
    Acaba disarda dinlemek icin kulakici kulaklik tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifa

İki tane lg g7 cihazımız var

Test amaçlı şöyle bir şey yaptım;

Her iki cihazında ekran parlaklığı %100
    Mesajlar uygulaması açık
    1. cihazda ekran bembeyaz (cihaz yaklaşık 45 günlük)
    2. cihazda ekran sarımtrak bir renkte (cihaz yaklaşık 9 aylık)

2.cihazın ekranı sorunlu olabilir mi?
    Bu bir ariza degil genelde tum markalarda ayni durum olabiliyor.Sebebi ekranlarin farkli ureticiden olmasi.

Ornegin lg g4 modelinde jdi marka ekranlar beyaz iken lgd marka ekranlar hafif daha sarimtirak rengi vardi.

• Merhaba.Ben de siparis verdim. Şu anda kargoda. Kılıf öneriniz var mı? Aliexpressden önermiş bir arkadaş. Gelmesi en az bir ay sürer. Gelince de gumrükle uğraşıriz. Sanırın alt limit kalktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkbilir

Merhaba.Ben de siparis verdim. Şu anda kargoda. Kılıf öneriniz var mı? Aliexpressden önermiş bir arkadaş. Gelmesi en az bir ay sürer. Gelince de gumrükle uğraşıriz. Sanırın alt limit kalktı.
    www.hepsiburada.com
    Microcase LG G7 ThinQ Ultra İnce 0.2 mm Soft Silikon Kılıf Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/microcase-lg-g7-thinq-ultra-ince-0-2-mm-soft-silikon-kilif-p-HBV00000ITXDW?magaza=Elektromaxx

urun.n11.com
    Lg G7 Thinq Blue Nano Kırılmaz Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/lg-g7-thinq-blue-nano-kirilmaz-ekran-koruyucu-P310831853

Bunları kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polanski TR

https://www.hepsiburada.com/microcase-lg-g7-thinq-ultra-ince-0-2-mm-soft-silikon-kilif-p-HBV00000ITXDW?magaza=Elektromaxx

https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/lg-g7-thinq-blue-nano-kirilmaz-ekran-koruyucu-P310831853

Bunları kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    İlgine teşekkürler dostum.

• Android update ile ilgili bir gelisme var mi arkadaslar, telefonuna gelen. yukleyen kuran vs. telefonun kendi menusunden yuklemek istiyorm. kablo pc baglantisi ile degilde, sanirim pc ile yukleyen arkadaş lar vardi forumda, onlarda biraz deneyimlerinden bahsedebilir, gecen sürede pil omru genel kullanim degisimleri hakkinda bilgi verebilirimisinz

• Bende bugün siparişimi verdim, inşallah yarın gelir ve bir sorun falan çıkmaz. Aliexpress'ten de kılıf ve ekran koruyucu siparişi verdim, gümrük vergisi ödeyeceğim her türlü ama o şekilde bile burada internette ve dışarda satılan ürünlerden daha ucuza geliyor, eğer 5 TL vergi çıkarsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifa

Çift simli modeli ülkemizde satılmadı maalesef. Bende çift simli note 8'den geçiş yaptım, çift telefon taşımak beni çok zorluyor
    E hocam ne güzel çift simli note8 kullaniyormussuniz neden geçiş yaptınız ki

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.