Şimdi Ara

LG G5 ülkemize giriş yaptı: İşte fiyatı ve diğer detayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O fiyata kaç tane satabilirler ki? hele ki isim yapmış rakiplerinden de bu denli pahalı iken?

    Türkiye'de G5 Doğmadan öldü.
  • Alta takilabilen aparatlar zorlama bir cozum gibi duruyor, tutacagini sanmam. Yenilik diye bunu mu ilave edebilmisler telefona, insan gercekten hayret ediyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufuk beyin klasik halleri

    erdiye canım kardeşim bitanem modunda sanarsınız ki gerçek kardeşi

    sonra bir bakıyorum shiftdelete videolarına aynı şekilde başka kardeşi de varmış

    yine başka siteyi açıyorum başka bir kardeşi daha var

    böyle sempatiklikle canım cicim ayağına yatınca müdür olunuyor sanırsam?
  • 300 daha verir htc 10 alirim tabiiki de
  • Lg cebimize hitap edebildiği için bu noktaya geldi, çemberden çıkarsa barınamaz.
  • 8 tane kart var cihazın özellikleri için, yazıların karakter büyüklüğü 36 punto :D :D

  • Kendinizi S7 Edge ile bir tutmaya cüret bile etmeyin sayın lg Türkiye. En basitinden suya ve toza karşı dayanıklılığın yok ekran kasa oranın kötü pilin kötü neyin üstün bana anlatsana saydıklarının hepsini zaten exynos 8890 da veriyor yok vulkan yok spectra vs. Birde utanmadan güncellemeyi en hızlı biz veriyoruz diyosun Android N çıkacak daha G3ler Marshmallow alamadı. Beyler 3 ay bekleyin N11de 1399'a alırsınız.

    BÜYÜK NOT: G2 KULLANICISI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Ufuk Gürsoy gibi lafı evirip, çevirip, kıvırarak çok konuşup hiçbir şey anlatmayan şirket yöneticilerini hiç sevmiyorum.

    Bunları bir odaya toplayacaksın sadece su vererek üzerlerine kapıyı kilitleyip sabahtan akşama kadar Qualcomm'dan Barış Ruacan röportajlarını ders niteliğinde dinleteceksin.

    Belki bir şeyler, en azından sorulan soruya net cevap vermeyi öğrenirler.
  • Amiral gemi diyorsun 2800 fiyat bandına koyuyorsun kutu içeriğinden kulaklık çıkarmıyosun.Çok ayıp LG !!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dranas

    Son kullanıcı deneme tahtası değil. g4'te telefonu yamultup bunu harika bir icat diye yutturmaya kalktınız olmadı. g5'te sök tak aparatlar icat ettiniz. 2800 liraya telefon alıcam üzerine gidip 1500-200 lira daha harcayıp aparat alacam ki telefonun tüm nimetlerini kullanabileyim. böyle saçmalık olmaz. v10 diye rezalet bir telefon daha var küçücük hiçbir işe yaramayan ikinci ekran koymuşsunuz ona da dünyanın parasını istiyorsunuz. nasıl olacak bu işler böyle.

    S7 , s7 enge, note 5 ve v10 giga 4.5 destekleyen 4 telefondan biri v10
    Bence g5 çok daha hüsran bir telefon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Born To Die.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

    Kendinizi S7 Edge ile bir tutmaya cüret bile etmeyin sayın lg Türkiye. En basitinden suya ve toza karşı dayanıklılığın yok ekran kasa oranın kötü pilin kötü neyin üstün bana anlatsana saydıklarının hepsini zaten exynos 8890 da veriyor yok vulkan yok spectra vs. Birde utanmadan güncellemeyi en hızlı biz veriyoruz diyosun Android N çıkacak daha G3ler Marshmallow alamadı. Beyler 3 ay bekleyin N11de 1399'a alırsınız.

    BÜYÜK NOT: G2 KULLANICISI
    quote:

    Orijinalden alinti: Rezn0v.dll

    Kendinizi S7 Edge ile bir tutmaya cüret bile etmeyin sayin lg Türkiye. En basitinden suya ve toza karsi dayanikliligin yok ekran kasa oranin kötü pilin kötü neyin üstün bana anlatsana saydiklarinin hepsini zaten exynos 8890 da veriyor yok vulkan yok spectra vs. Birde utanmadan güncellemeyi en hizli biz veriyoruz diyosun Android N çikacak daha G3ler Marshmallow alamadi. Beyler 3 ay bekleyin N11de 1399'a alirsiniz.

    BÜYÜK NOT: G2 KULLANICISI

    Ya ben anlayamıyorum ki bu Lg'yi. Taa 2013 senesinde Lg G2 ile inanılmaz bir ekran kasa oranı yakaladı. Piyasada note 2 ler, S4'ler varken, resmen şiir gibi bir tasarımla, incecik çerçeveyle G2'yi çıkardı. Her geçen model kendini geliştireceği yerde, G3'te çerçeve kalınlaştı stabilite bozuldu, g4'de şarj süresi daha da bozuldu. Bu stratejilere kim karar veriyor anlamak mümkün değil ya. 5 senedir Lg kullanıyorum, sonunda tükürdüğümü yalatıp S7 Edge yada Note5 aldıracaklar bana. Tasarımda Samsung'un Lg'yi geçeceği hiç aklıma gelmezdi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Alta takilabilen aparatlar zorlama bir cozum gibi duruyor, tutacagini sanmam. Yenilik diye bunu mu ilave edebilmisler telefona, insan gercekten hayret ediyor..

    Ben de tutacağını sanmam ama bence tasarımı daha kötü, yenilik olacaksa metal kasaya hem de alttan aparat büyük bir risk ve büyük bir başarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelecek yil bu aylarda gittigidiyor da 1200 tl ye alinir. G6 da 3000 tl isterler : )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2'den sonra LG hem tasarımda hem de özelliklerde bekleneni karşılayamadı. Birçok şey eklerken bir o kadar da geri alıyor. Batarya, stabilite, tasarım ve fiyatta büyük hatalar yapıldı. Hele hatırı sayılır paralar harcayıp parça eklemek gibi birşeye kaç kullanıcı rağbet eder? G3 ve sonrasında bizi alternatif markalara yöneltti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucukyenici -- 13 Nisan 2016; 0:35:43 >
  • Bu anketleri bi tek ben mi bulamıyorum arkadaş nerde bu anketler yav hep aynı şeyi diyor.

  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    2014 yılında satın aldım bende G2yi çokta memnundum taki rezil ve anında şişen Lp güncellemesine kadar halen kullanıyorum fakat custom romla. Dediğinizde sonuna kadar haklısınız yakında bende S7 Edge veya Nexus 6p almayı düşünüyorum. Yazılım bilgim olduğu için yurt dışı cihaz alacağım yani garanti ile işim olmaz G2de olmadığı gibi. Malına değer veren temiz kullanan bi insanım. O yüzden kozmetik görünüm çok önemli benim için. Şöyle bir analiz yaptım kendimce.
    G2 ile S4 aynı dilimde çıktı, G2 hem tasarım hemde donanım olarak çok daha üstündü bu cihazdan üstelik marka algısı (mobil pazarda) çok yüksek olmadığı için S4'ten çok daha fazla sattı. Tebrik ettim zaten aldığım gün LG fanı olmuştum kendimce. En azından bende pozitif bi iz bırakmıştı.
    Aynı analizi şuan yapıyorum, bi S7 Edge'ye bak inanılmaz bi cihaz masaya koyunca ben burdayım diyor, dolu dolu paket. Zaten adamların Türkiye sloganları "Daha fazlasını arayanlara" birde G5'e bakıyorum tasarım rezalet birde metal kasada plastik kaplama skandalı çıktı ortaya albeni sıfır cihazda. Birde kendilerini Samsung ile bir tutuyorlar keriz sandılar ama yanıldılar. Fiyat düşmezse büyük bi darbe yiyecek tüketiciden bundan zerre şüphem yok. Vaybe bir zamanlar kimseye almayın çok kötü marka dediğim Samsung'a geçeceğim hiç aklıma gelmemişti..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 13 Nisan 2016; 0:47:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eeeeyyy lg Türkiye yetkilisi madem kullanıcı geri dönüş anketleri yapıyorsunuz burayada bakarsınız diye umuyorum 2800 TL nedir gözünüzü seveyim iyice coştunuz elma ve Samsung sidik yarıştırıyor zaten fiyatta, HTC kendi halinde takılıyor yakında iflası açıklar sizde sanırım o yolda yalnız bırakmak istemediniz biz sizi uygun fiyatlarınızdan dolayı sevdik bukadar satış yaptınız şuan msjımı lg marka bir telefondan yazıyorum fakat fiyatlarınız bu yönde gidecekse bir sonraki telefonum lg olmayacak.

  • Anket yapıyoruz diyorlar şöyle bir anket yapsalar sonuç ne olur acaba g3ün aynı tasarımıyla geri kalan herşey g5deki gibi olsabne kadar satar

  • G3 varken alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.